Ne postoje rijeci utjehe kad se ostvare najveci strahovi. Cure drzite se, isplacite, izvicite, nadjite kakav god nacin da se lakse izborite i prebrodite ovo. Saljem zagrljaje svima❤️
Brunoibanankica cestitam:) divno je vidjeti jednu pozitivnu vijest na kraju dana.. nek je sve u redu.. jesi mislila da je curica, pogubila sam se ko je sto pisao, na sto su tebi simpotmi ukazivali?
Cure, bila sam vam se javljala da sam se pripremala za potpomognutu oplodnju i da sam prirodno zatrudnila, ali nažalost nije dobro završilo.
Na prvom pregledu je bilo sve ok, vidjela se gestacijska i žumanjčana vrećica 5+4, a sa 7+5 nije bilo ploda. Nakon 2dana sam išla u bolnicu i morala na kiretažu. Plod se prestao razvijati. 😥
Čestitke svim curama koje imaju urednu trudnocu i želim vam dosadno trudnoću, a ostalima koje su prošle kao ja želim puno snage i strpljenja.
Ja nastavljam tamo di sam stala s pretragama i onda na potpomognutu. Vidjet ću šta će nam doktori reći, da li postoji mogućnost da opet prirodno zatrudnim.
Ana, mnogo mi je zao 😭 drzi se, sve najbolje želim i da ti se uskoro ostvari najveci san. Saljem ti veliki zagrljaj. ❤️
Hvala ti, draga, i ja tebi želim sve najbolje i da čim prije zatrudniš.
Ja znam jako puno cura i nekoliko mojih rođakinja koje su također imale spontani u prvoj trudnoći, a u drugoj je bilo sve uredu. Nadam se da ćemo i mi imati takvo iskustvo.
Mene najviše brine hoću li uopće više ikada prirodno zatrudniti. Jako sam nestrpljiva, a želja je sve veća.
Pripremala sam se za potpomognutu oplodnju i to sam prihvatila i nije mi teško palo kao ovo sada. 1000 zašto mi se vrti po glavi i šta bi bilo kad bi bilo, ali nema smisla razmišljati kad svakako ne mogu ništa promijeniti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage cure, zelim vam puno snage i mira da izdrzite. Koliko god osobno mrzim cuti da netko kaze da ce sve biti u redu, sigurna sam da vas iza svega ovoga cekaju suncani i sretni dani, kao i prekrasne trudnoce. Budite hrabre
Brunoibrankica čestitke na maloj princezi Dini ❤️ Uživaj u blagostanju i nadolazećem ljetu 🥰
Zdravo svima. Nova sam ovde, citam sam vec par dana, ali sam cekala jucerasnji pregled pa da se prikljucim. Ja sam 7+1. Juce sam cula srce kako kuca. Bila sam presretna. Dosla doma, htjela ovde otipkati poruku i procitam sve tuzne vijesti, pa nisam imala snage. Saljem vam pozitvne vibracije da sto prije prebrodite ovaj period i kreneto sto prije u 2. uspjesnu trudnocu.
Ostalim trudnicama srdacan pozdrav i mirnu trudnocu zelim, pa da se druzimo.
Ne postoje rijeci utjehe kad se ostvare najveci strahovi. Cure drzite se, isplacite, izvicite, nadjite kakav god nacin da se lakse izborite i prebrodite ovo. Saljem zagrljaje svima❤️
Brunoibanankica cestitam:) divno je vidjeti jednu pozitivnu vijest na kraju dana.. nek je sve u redu.. jesi mislila da je curica, pogubila sam se ko je sto pisao, na sto su tebi simpotmi ukazivali?
Jutrooo ....
Simptomi?!? Ma šta ja znam, al 100% razlicita trudnoca od prve, nekako mi je niska, teže mi je , muka mi je bilo, glavobolje konstantne, pristici po dekolteu....
Ma da je Šapica cini mi se rekla da bude decko oo onoj nekoj metodi....ni kineski kalendar kojeg mi pogledala jedna frendica isto pokazuje decka... Bila sam se pomirila s deckom 🤣
Treba se naviknuti na curku... 🤣🤣🤣 ❤️🥰🥰🥰
Jutro
Santina dobrodosla i mirnu trudnocu ti zelim
Ja od pocetka imam neki feeling da je curka, jer je T totalno drugacija od prosle 2 dok sam nosila decke.
Tesko mi je nekako,troma sam, mucnine do 12+4 tt, debljam se nekako u licu i sva sam pristava imam osjecaj da mi glava i podbradak ko bundeva A +1kg sam. Sapica je bacila prognozu za decka,pa budemo vidli sta uzv kaze
Hej cure. Nisam se dugo javljala jer sam bila u komi od prvog ultrazvuka kod soc gin. Nista se nije vidjelo osim GV. Danas sam isla kod privatnika i sve se vidjelo. Imamo i srceko koje mi je cak i pustio da čujem na par sekundi. Stvarno me bilo strah reprize, ali evo za sad je sve ok. Po Ramzijevoj metodi utvrdjivanja spola je curica. Al biti cu sretna i ako moj najslađi sinek dobije braceka. Samo da bude sve ok. Slijedeći ultrazvuk je tek za 5 tjedana.
Drage mara, peace I Ana nema rijeci utjehe za vas! Znam da boli, slobodno se isplacite, budite ljute... no pazite na sebe kako bi imale dovoljno snage pokušati ponovno ❤️
10.06. Nifty uredan 💖
Hej cure. Nisam se dugo javljala jer sam bila u komi od prvog ultrazvuka kod soc gin. Nista se nije vidjelo osim GV. Danas sam isla kod privatnika i sve se vidjelo. Imamo i srceko koje mi je cak i pustio da čujem na par sekundi. Stvarno me bilo strah reprize, ali evo za sad je sve ok. Po Ramzijevoj metodi utvrdjivanja spola je curica.Al biti cu sretna i ako moj najslađi sinek dobije braceka. Samo da bude sve ok. Slijedeći ultrazvuk je tek za 5 tjedana.
bas lijepo ❤️❤️ super je dan zapoceti sa ovakvim vijestima ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji