Moj termin je 30.01. i s obzirom da vec imamo curicu voljeli bismo ovaj put decka😍 al najvaznije da je zdravo!
Netko je pitao za krvnu grupu i Petrovu, ne treba biti nataste i ne treba se naruciti, al zna biti guzva pa se mora pripremiti na cekanje..
Evo i mene😊 moj termin je 31.12. za imena još ništa nismo odlučili, to ćemo kad saznamo spol😅 kolica neću kupovati, imam peg perrego book i jako sam zadovoljna s njima
Mi imamo joolz kolica, siva su tako da vrijede za oba spola, mozda ih jedino “obnovim” nekim detalje (puno toga se moze dodatno naruciti) i prezadovoljna sam s njima.. sa Stoke jedino treba paziti na velicinu prtljaznika, frendica je morala skidati kotace jer joj u Micru nisu stala.. ne znam dal ova zadnja verzija jma manje kotace i jednostavnije sklapanje..
Evo ja se narucila za prvi pregled 29.6
Po app termin bi trebao biti 8.2
Peppa, vidim da si i ti friško. 😊 Jesi bila možda na pregledu?
Nisam jos, narucena na sv.Duhu 17.6., tamo samvodila i prvu trudnocu, al danas cu zvati svog soc ginekologa da me primi ranije i potvrdi da je sve ok.. i da uzmem uputnicu.. prvo se ja nisam htjela naruciti prerano🙈, a sad mi se 17 dana cini predugo😂😂😂
Cure zapisivam termine na papir pa ću ih sutra objaviti sve kada se još skupimo!!! Joj koliko nas je!! 🤩❤️ I meni se čini da će biti pravi baby Boom na Novu godinu
10.06. Nifty uredan 💖
Ajme kad krenemo rađati jedna za drugom ( ajde nas je u 11. malo manje) 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji