Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    01. Lipanj 2020. 13:47

Meni je termin 01.01. 🤭😍

Peppa❤️
    01. Lipanj 2020. 14:12

Moj termin je 30.01. i s obzirom da vec imamo curicu voljeli bismo ovaj put decka😍 al najvaznije da je zdravo!
    Netko je pitao za krvnu grupu i Petrovu, ne treba biti nataste i ne treba se naruciti, al zna biti guzva pa se mora pripremiti na cekanje..

• matea1201
    01. Lipanj 2020. 14:12

Evo i mene😊  moj termin je 31.12.  za imena još ništa nismo odlučili, to ćemo kad saznamo spol😅 kolica neću kupovati, imam peg perrego book i jako sam zadovoljna s njima

Girl123
    01. Lipanj 2020. 14:25

Peppa, vidim da si i ti friško. 😊 Jesi bila možda na pregledu? 

Peppa❤️

Mi imamo joolz kolica, siva su tako da vrijede za oba spola, mozda ih jedino “obnovim” nekim detalje (puno toga se moze dodatno naruciti) i prezadovoljna sam s njima.. sa Stoke jedino treba paziti na velicinu prtljaznika, frendica je morala skidati kotace jer joj u Micru nisu stala.. ne znam dal ova zadnja verzija jma manje kotace i jednostavnije sklapanje..

• Pepika

Evo ja se narucila za prvi pregled 29.6

Po app termin bi trebao biti 8.2

Peppa❤️
    01. Lipanj 2020. 14:27

Girl123

Peppa, vidim da si i ti friško. 😊 Jesi bila možda na pregledu?

Nisam jos, narucena na sv.Duhu 17.6., tamo samvodila i prvu trudnocu, al danas cu zvati svog soc ginekologa da me primi ranije i potvrdi da je sve ok.. i da uzmem uputnicu.. prvo se ja nisam htjela naruciti prerano🙈, a sad mi se 17 dana cini predugo😂😂😂

Girl123
    01. Lipanj 2020. 14:31

Hahah, jooj 
    Ja isto ne mogu čekati dva tjedna

An1
    01. Lipanj 2020. 14:33

Cure zapisivam termine na papir pa ću ih sutra objaviti sve kada se još skupimo!!! Joj koliko nas je!! 🤩❤️ I meni se čini da će biti pravi baby Boom na Novu godinu

10.06. Nifty uredan 💖

poppy
    01. Lipanj 2020. 14:56

Ajme kad krenemo rađati jedna za drugom ( ajde nas je u 11. malo manje) 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.