An1 možeš zapisati moj termin 22/12 ☺️
Ja neću kupovati kolica ni kinderbet ni ništa (osim neku oblekicu) jer imamo još sve od prve curke 💕🤗
Da poppy, i ja i frendica smo dobile akne, obe curice nosimo :) mislim da je njoj bilo puuno gore nego meni i nema bas problema s tim inace dok ja imam pokoju hormonalnu aknu na bradi, ugl smanji se s vremenom bar je njoj tako, e al cim su me frendice vidile kad sam im rekla da sam trudna su rekle - osula si se, bice je curica😂
Eto vidis, ja imam u pon pregled pa cemo vidjeti☺️☺️
tek sad vidim ovo, cudno mi nesto na forumu sve mi se nesto dupla i ukazuje mi na gresku foruma 🤷🏼♀️
Cure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
Da se vratim na bapske price kazu da tko nosi curicu tako, netko je to bio komentirao da je istina, BlueMoon si ti ako se ne varam☺️☺️
kad si ti u 11.?
ma zamisli to sto se pristeva tice 😳😳 meni lice nikad cisce i sjajnije 😊
16.11 😀😀😀ti si dan poslije?
Bilo je i meni lice cisto do jucer😂😂
A nikad nisam imala problemaCure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
Da se vratim na bapske price kazu da tko nosi curicu tako, netko je to bio komentirao da je istina, BlueMoon si ti ako se ne varam☺️☺️
kad si ti u 11.?
A nikad nisam imala problema
po zadnjoj menstruaciji ispada termin 19.11., vidit cemo oce li se sa ultrazvukom sto mijenjati 🤷🏼♀️ kad je tebi sljedeci pregled da vidimo ima li teorija pristica istinitu pozadinu? 😂
U ponedjeljak🙃🙃ajme bas me zanima, biti cu odusevljena i s jednim i s drugim al me zanima☺️☺️ Ja po svim simptomima imam curicu, po bapskim, osim sto ne jedem slatko, pa cemo vidjeti
Ti ides u petak? Javi obavezno
A valjda ce se pokazati☺️☺️
Cure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
kad si ti u 11.?
A nikad nisam imala problemaCure ja kao da sam u pubertetu koliko sam se zaprištila😬😬 zadnja dva dana uzasno😏😏 rekao mi je muz da u 15 godina nisam imala zajedno pristeva kao sad😂😂😂 bas slatko☺️☺️
kad si ti u 11.?
A nikad nisam imala problema
po zadnjoj menstruaciji ispada termin 19.11., vidit cemo oce li se sa ultrazvukom sto mijenjati 🤷🏼♀️ kad je tebi sljedeci pregled da vidimo ima li teorija pristica istinitu pozadinu? 😂
U ponedjeljak🙃🙃ajme bas me zanima, biti cu odusevljena i s jednim i s drugim al me zanima☺️☺️ Ja po svim simptomima imam curicu, po bapskim, osim sto ne jedem slatko, pa cemo vidjeti
Ti ides u petak? Javi obavezno
A valjda ce se pokazati☺️☺️
da, petak ❤️ vec imam jednu curicu koja je nestrpljivija od mene 😊
Evo da s3 i ja malo javim 😁 meni je termin po M 18.01.
Sto se tice imena za curice mi se svidja Agata, Maris, Mila, Aria (ali to ne dolazi u obzir jer je bratova bivsa zena svoju tako nazvala 🙈), muzu s3 jako svidja Naomi i Chiara, a od muskih mi je lijepo Liam, Lucas, Adrian i Gabriel i Roko naravno najlijepse musko ime, ali njega vec imamo (necak) 😁
Sto se tice vadjenja krvi u Petrovoj (nije bolnica u pitanju vec tamo na pocetku ulice odjel za transfuziju ja mislim, da ne bi bilo zabune) za trudnice ide nesto brze ali zna se zaguzvati i ne treba se biti na taste 😁
Shine aaa❤️Uzbudjena je hoce li dobiti braca ili seku🙃🙃
Jel ti osjecas vec bebicu, posto vec znas kako to izgleda, meni dvije frendice trudne tjedan duze nego ja pa osjecaju, isto su prvorotke, a ja se osjecam glupo jer nis ne kuzim🙄
Shineaaa❤️Uzbudjena je hoce li dobiti braca ili seku🙃🙃
Jel ti osjecas vec bebicu, posto vec znas kako to izgleda, meni dvije frendice trudne tjedan duze nego ja pa osjecaju, isto su prvorotke, a ja se osjecam glupo jer nis ne kuzim🙄
a osjecam ko neke mjehurice kad lezim ili sjedim na kaucu i to mozda ima dan dva... ono kad se umirim i skoncentriram, jos koji tjedan pa ce to bit bas puno jasnije javljanje male bebe ❤️
Bebs, moja prva cura je Maris i predivna su mi sva imena sto si nabrojala 😊
Meni je termin 14.1. prema menstruaciji, ali vjerojatno ce se to promijeniti jer je ovulacija najvjerojatnije kasnila 10 dana. Znat cu vise na pregledu u petak, drzite mi fige da je sve ok i da ce se vidjeti plod u GV :) Ja se sve mucim bih li jos radila ili da pitam za komplikacije jer mi zna biti neke dane bas stresno na poslu, pa se bojim za bebija. Imena su mi sva divna koja se navele, mi tek istrazujemo. :) E, neko je pitao ideje za dorucak: 1. Zobene sitne iz dm-a s cornflakesima iz Tvornice zdrave hrane, datulje nasjeckane i rizino mlijeko i kokosova voda. 2. Kombinacija orasastih ( ljesnjaci, bademi, suncokretove i bucine sjemenke), zgnjecena banana i nasjeckana jabuka, s malo rizinog mlijeka. 3. Na kruh domaci ili Kalnicki iz Mlinara (taj je bez aditiva) namazati avokado namaz ( zgnjeciti avokado i ubaciti malo soli, papra i mrvu limuna). 4. Kajgana sa sitno narezanom brokulom i/ ili spekom i/ili sparugama... 5. Sendvic od mozzarele, pomidora ili paprike i pesta. :)
Evo mene s pregleda. Nije se razvio plod uopce. Rekla mi da dodem sutra u bolnicu
06/20 blighted ovum 8tt.
Evo mene s pregleda. Nije se razvio plod uopce. Rekla mi da dodem sutra u bolnicu
Ajme Mara, baš mi je žao, jel postoji mogućnost kasne implantacije/ovulacije itd? Da se ipak nadamo još malo?
Ja ne mogu vjerovati d abez ikakvih dramatičnih simptoma i naznaka da nešto nije u redu ase ovakve stvari dešavaju prečesto!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji