Curke, glava me ubija danas cijeli dan. Odbijam popit tabletu, al stvarno moram. Ne mogu izdrzat vise. Moze mi neka preporucit kaj da popijem za glavobolju a da je najbezbolnjje za trudnicu :)
paracetamol...to ti je Lupocet ili Lekadol, drugo ništa ne smiješ. Mene glava isto rastura....
Cure hvala vam puno svima na riječima utjehe… Divne ste ali divne ste sve♥️. .. Mene sad ceka operacija mioma (imam 3kom), nakon operacije 6mj ne smijemo raditi na bebi… A onda se nadam da ce doći do trudnoće koja će ostati… Dug sam put vec prošla a još me duži ceka… Ali moram biti pozitivna i nadat se najboljem 🙏🍀
Tonia tako mi je zao😔😔😔
Sretno i ne odustaj❤️
Joj, par dana nisam bila i evo Tonie s tužnim vijestima. Tonia zelim ti brz oporavak i da za 6 mjeseci kad krenete raditi na vasoj mrvici, da cim prije ugledate plusic i da taj put sve bude u najboljem redu 🍀 izdrzi ♥️
Bebac zao mi je sto si to morala sve proci, i tebi zelim brz oporavak i novi plusic cim prije ♥️
Novim curama s plusićima čestitam 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Tonia jako mi ne zao... :( Tvoja bebica ce doci u pravi cas, kada ona to bude zeljela :* Do tada, budi strpljiva i ne gubi nadu. :)
Kako ste vi danas?
Ja sam od pregleda u pon kad mi je pojacan duphaston na 3x2 napokon prestala smeđariti 😊 sad me zanima koliko dugo da ja pijem tu jacu dozu? Jer tek za mj dana imam iduci pregled...a glupo mi je trovat se tabletama nepotrebno...
Također, ovaj tjedan su mi se simptomi skroz smanjili...valjda je to normalno?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
I sad kad ste toliko pricali o panorami, da je bolja od ostalih sam malo u razmisljanju. Bila sam 100% da cu raditi nifty zbog svih tih drugih abnormalnosti koje drugi testovi ne testiraju, ali sad nekako ipak mislim da cu panoramu.
Da li ste vi koje ste se testirale privatno, narucivale ranije na taj prenatalni probir na uputnicu? Kako to izgleda?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Tonia uistinu mi je jako zao zbog tvog gubitka. Nemogu ti ništa pametno napisat, znam da je bol prevelika! Mogu ti samo poželjeti sreću na operacijama koje te nažalost čekaju! Vjerujem da ćeš i ti dočekati svoje sunce
10.06. Nifty uredan 💖
Kako ste vi danas?
Ja sam od pregleda u pon kad mi je pojacan duphaston na 3x2 napokon prestala smeđariti 😊 sad me zanima koliko dugo da ja pijem tu jacu dozu? Jer tek za mj dana imam iduci pregled…a glupo mi je trovat se tabletama nepotrebno…
Također, ovaj tjedan su mi se simptomi skroz smanjili…valjda je to normalno?
Ja sam isto na duphastonu i piše da se od prestanka krvarenja treba nastaviti uzimanje još najmanje tjedan dana. Najbolje da se javiš svojoj gin jer je to uistinu velika doza.
A sto se tiče uspoređivanje Nipt testova to je nepotrebno uznemiravanje jer su svi 99 % pa .... ja vjerujem da su svi dobri!
10.06. Nifty uredan 💖
Bok cure evo i mene.
Tonia i Bebac. Uzasno. Bas mi je zao sto ijedna mora to proci i iskusiti. Nema gore stvari za sve nas trudilice.
Ja vam zelim od srca da se cim prije oporavite i vratite nam se opet sa najduzim ostankom.
Ja se osjecam dobro. Bogu hvala.
Cekam ponedjeljak i pregled.
06/20 blighted ovum 8tt.
Tonia i Bebac zao mi je.. Saljem vam hiljadu zagrljaja - drzite se.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji