Cure hvala na pozitivi al eto… Bila je opet biokemijska… Napustam vas na žalost… Zelim vam svima sretnu mirnu i urednu trudnoću 🙏 i da krajem tj pocetkom godine sve držite svoja klupka sreće ♥️
Bas me ovo pogodilo, jako mi je zao.. drzi se i vrati nam se brzo😥❤
Pozdrav! Ja sam prije dva dana ugledala plusić 🥰 pisalo mi je 1-2 tjedna, a po zadnjoj menst sam 6+3. Zasad imam samo povremene bolove u trbuhu i tjt. Kako ste vi bile u samom početku? :)
Hej, dobro dosla❤
Ja do 7tj nisam imala nikakve osjecaje, osim osjecaja da cu procuriti
Hvala puno🥰 a mene zanima sto je onda točno, koji sam tjedan. Ono sto test kaze ili zadnja menga
Hvala puno🥰 a mene zanima sto je onda točno, koji sam tjedan. Ono sto test kaze ili zadnja menga
Termin se racuna po zadnjoj mengi, ako mi kazes kad ti je bila mogu ti i rec kad bi ti bio termin
A 1-2 to clearblue racuna kad je otprilike bila ovulacija i doslo do oplodnje
Tonia, stvarno mi je zao😔 drži se💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Pozdrav! Ja sam prije dva dana ugledala plusić 🥰 pisalo mi je 1-2 tjedna, a po zadnjoj menst sam 6+3. Zasad imam samo povremene bolove u trbuhu i tjt. Kako ste vi bile u samom početku? :)
Cao girl123, dobrodosla.
Mogu ti samo reci da sam i ja tu blizu tebe 6+2, ali sam isla na pregled radi kratkotrajnog iscjedka i nazalost nisam jos nista vidjela, pa je ocito kao i kod tebe bila ranija ovulacija. Samo smireno i polako, bit ce sve okej, bez sekiranja :)
Povremeni bolovi su prisutni i kod mene, ono koda cu cu svaki cas dobiti menstruaciju. Ali nista strasnije od toga.
Sretno 😉
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
*kasnija ovulacija, sry :)
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
Hvala, bobi. :) mislite da se za dva tjedna na pregledu moze vidjeti jel sve u redu?
Aha, meni je zadnja menga bila 15.4. I po tome sam 6+3
Termin ti je 21.01.
Vec bi i sad mogla vidjeti otkucaje, ima cure koje su cule otkucaje i u 5tt
Sortiraj odgovore
Najstariji