Pozdrav curke.. evo mislim da je vrijeme da vam se i ja pridružim. Čituckam vas i sve oklijevam, ali bit cu hrabra u nadi da ce se ova trudnoca odrzati! Zadnja menga je bila 24.4. tako da sam sad trudna tek 5+1 tj. Ima li ijedna da je tu negdje blizu?:) Zasad su simptomi jako suptilni, a ja samo brojim sitno do prvog pregleda 9.6…nakon toga ću lakše disati..🤞🤞
Tonia i Bebač jako mi je zao zbog ovih vijesti..😢 Želim vam svu sreću u idućoj trudnoći i da dođe što prije..
Dobrodosla!! Ja sam ti 6+1 :)
Od simptoma: bolne i oteknute grudi,teski umor i pospanost i ponekad mi zna bit mucno. E i piskim malo cesce 🤷♀️
Jel osjeca neka od vas neke kao b!loncice, leptirice neki cudan osjecaj u stomaku al ne stalno povremeno navecer se javi , ne znam kako bi to tocno opisala?
Pozdrav curke.. evo mislim da je vrijeme da vam se i ja pridružim. Čituckam vas i sve oklijevam, ali bit cu hrabra u nadi da ce se ova trudnoca odrzati! Zadnja menga je bila 24.4. tako da sam sad trudna tek 5+1 tj. Ima li ijedna da je tu negdje blizu?:) Zasad su simptomi jako suptilni, a ja samo brojim sitno do prvog pregleda 9.6…nakon toga ću lakše disati..🤞🤞
Tonia i Bebač jako mi je zao zbog ovih vijesti..😢 Želim vam svu sreću u idućoj trudnoći i da dođe što prije..
Od simptoma: bolne i oteknute grudi,teski umor i pospanost i ponekad mi zna bit mucno. E i piskim malo cesce 🤷♀️
Hvala curke svima..🥰 A ja imam jako slične simptome kao ti Redhead.. i da, ne znam jel primjetite ali meni je krenuo pojačan bijeli iscjedak jos dan dva prije testa.. to je isto normalno koliko znam..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Hvala curke svima..🥰 A ja imam jako slične simptome kao ti Redhead.. i da, ne znam jel primjetite ali meni je krenuo pojačan bijeli iscjedak jos dan dva prije testa.. to je isto normalno koliko znam..
Ja ti samo povremeno imam smedi iscjedak. Nekad svjetliki nekad tamniji 🤷♀️ pa pijem Duphaston 3x1 i molim Boga da je sve u redu..
To po preporuci giničke?:) Drzim fige da je sve ok.. jesi već bila na prvom pregledu ili tek cekas?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Na otpusnom listu mi pise dijagnoza missed abortion a meni rekli da je blighted ovum. Jel to jedno te isto ili? Ne razumijem se u to jer citajuci na google missed ab. Gdje je plod odumro a blighted ovum da nije nikako bilo ploda. Zbuni me sad
Hej..to nije isto. Kod blighted nije uopce doslo do razvoja embrija.. gestacijska vrećica bude prazna dok je kod missed ab embrij bio prisutan, ali je najčešće prestalo kucati srce.. Ne znam zašto su ti rekli jedno, a napisali drugo no ako ti može biti ikakva utjeha sad je najvažnije da se oporaviš i da je sve izašlo kako bi mogla opet pokušati. Držim fige, sretno 🤗
A to sam i mislila. Ne znam ni ja sama, za 14 dana imam kontrolu gdje cu striktno trazit da mi to sve objasni. Iako je bolno, zelim znati tacnu dijagnozu. Hvala 😊🥰
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Jel osjeca neka od vas neke kao b!loncice, leptirice neki cudan osjecaj u stomaku al ne stalno povremeno navecer se javi , ne znam kako bi to tocno opisala?
Bas sam jučer pročitala kako se u 12 tt mogu osjetiti balončići i da je to zapravo beba! Moram nać taj članak pa ti stavim 😃
10.06. Nifty uredan 💖
Nada88 https://bebimil.hr/savjetovaliste/kutak-za-trudnice/prvo-tromjesecje-trudnoce-219/
10.06. Nifty uredan 💖
Cure, ja dok sam bila na uzv sa 12+4 vidjela sam koliko je beba zivahna i osjetila sam to kad je skakutala, samo do uzv- a sam mislila da su crijeva, jer sam mislila da je prerano ( inace sam osjetila oko 15tt). I evo ovih par dana osjetim malo- malo, kad legnem na ledja,poslije jela ili dok malo preforsiram pa osjetim da mi je trbuh tvrdji onda bas osjetim. Osjecaj je onako... kao u dubini trbuha kao da misic zatitra... nezz kak da objasnim. Al bas sam sretna,jer se onda malo smirim jer znam da je u redu
Idem citati sad, dosta se pisalo....
Sara2021, prema zadnjoj menstruaciji termin je 25.12., a prema uzv je 30.12. :)
Tebi?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji