Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ...PoisonIvy...4321
    31. Svibanj 2020. 09:38

Tonia i Bebac jako mi je zao sto je tako zavrsilo... samo hrabro, doci ce  saljem vam zagrljaje 

Tea22
    31. Svibanj 2020. 10:10

...PoisonIvy...4321

Cure, ja dok sam bila na uzv sa 12+4 vidjela sam koliko je beba zivahna i osjetila sam to kad je skakutala, samo do uzv- a sam mislila da su crijeva, jer sam mislila da je prerano ( inace sam osjetila oko 15tt). I evo ovih par dana osjetim malo- malo, kad legnem na ledja,poslije jela ili dok malo preforsiram pa osjetim da mi je trbuh tvrdji onda bas osjetim. Osjecaj je onako… kao u dubini trbuha kao da misic zatitra… nezz kak da objasnim. Al bas sam sretna,jer se onda malo smirim jer znam da je u redu
    Idem citati sad, dosta se pisalo….

Isto tako i ja osjecam 😃
    A ovdje na forumu sam pisala kad sam prvi put osjetila leptirice pred 10ak dana☺️
    Hvala ti An1 sad znam da nisam luda hahaha

Tea22
    31. Svibanj 2020. 10:29

Amelie

Pozdrav curke.. evo mislim da je vrijeme da vam se i ja pridružim. Čituckam vas i sve oklijevam, ali bit cu hrabra u nadi da ce se ova trudnoca odrzati! Zadnja menga je bila 24.4. tako da sam sad trudna tek 5+1 tj. Ima li ijedna da je tu negdje blizu?:) Zasad su simptomi jako suptilni, a ja samo brojim sitno do prvog pregleda 9.6…nakon toga ću lakše disati..🤞🤞
    Tonia i Bebač jako mi je zao zbog ovih vijesti..😢 Želim vam svu sreću u idućoj trudnoći i da dođe što prije..

Dobro nam dosla Amelie, i sretnoo🤞🤩💖

• Lota1980
    31. Svibanj 2020. 10:33

PeaceLily 
    U ponedjeljak ću biti 12+4, i da nalazi stižu mailom ako je sve u redu. Ako nije onda organiziraju daljnje pretrage, amniocinteze i sl. 

Redhead
    31. Svibanj 2020. 10:39

Amelie

To po preporuci giničke?:) Drzim fige da je sve ok.. jesi već bila na prvom pregledu ili tek cekas?

Da, da po preporuci. Bila sam u cetvrtak i vidila mrvicu i srce kako kuca. Sad cu kroz tjedan opet na kontrolu

Amelie
    31. Svibanj 2020. 10:47

Bebac9697

Amelie

Bebac9697

Na otpusnom listu mi pise dijagnoza missed abortion a meni rekli da je blighted ovum. Jel to jedno te isto ili? Ne razumijem se u to jer citajuci na google missed ab. Gdje je plod odumro a blighted ovum da nije nikako bilo ploda. Zbuni me sad

Hej..to nije isto. Kod blighted nije uopce doslo do razvoja embrija.. gestacijska vrećica bude prazna dok je kod missed ab embrij bio prisutan, ali je najčešće prestalo kucati srce.. Ne znam zašto su ti rekli jedno, a napisali drugo no ako ti može biti ikakva utjeha sad je najvažnije da se oporaviš i da je sve izašlo kako bi mogla opet pokušati. Držim fige, sretno 🤗

A to sam i mislila. Ne znam ni ja sama, za 14 dana imam kontrolu gdje cu striktno trazit da mi to sve objasni. Iako je bolno, zelim znati tacnu dijagnozu. Hvala 😊🥰

Nema na čemu. Ispitaj sve. Imas pravo znati naravno.. neka ti oporavak prode sto brze i drzim fige da već ove godine krenes u nove pobjede..;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    31. Svibanj 2020. 10:47

Redhead

Amelie

To po preporuci giničke?:) Drzim fige da je sve ok.. jesi već bila na prvom pregledu ili tek cekas?

Da, da po preporuci. Bila sam u cetvrtak i vidila mrvicu i srce kako kuca. Sad cu kroz tjedan opet na kontrolu

Predobroooo.. bas se sad veselim svom pregledu.. trebala bi i ja vidjeti sve sa 6+3d🥰🥰

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

JECIKA
    31. Svibanj 2020. 11:33

...PoisonIvy...4321

Cure, ja dok sam bila na uzv sa 12+4 vidjela sam koliko je beba zivahna i osjetila sam to kad je skakutala, samo do uzv- a sam mislila da su crijeva, jer sam mislila da je prerano ( inace sam osjetila oko 15tt). I evo ovih par dana osjetim malo- malo, kad legnem na ledja,poslije jela ili dok malo preforsiram pa osjetim da mi je trbuh tvrdji onda bas osjetim. Osjecaj je onako… kao u dubini trbuha kao da misic zatitra… nezz kak da objasnim. Al bas sam sretna,jer se onda malo smirim jer znam da je u redu
    Idem citati sad, dosta se pisalo….

Joooj i ja osjetim ta zatezanja i grceve .. Bude mi neobicno a i malkice je rano za ove moje nedelje trudnoce da je bebac 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Bella🌟
    31. Svibanj 2020. 11:52

Lota1980

PeaceLily
    U ponedjeljak ću biti 12+4, i da nalazi stižu mailom ako je sve u redu. Ako nije onda organiziraju daljnje pretrage, amniocinteze i sl.

Ok. Tnx na info. :) 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

zabrinutakata
    31. Svibanj 2020. 12:05

Mame koliko sam trudna ako mi je menstruacija bila 23.4...koliko je sad tjedana to i kad mogu na prvi pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.