Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    30. Svibanj 2020. 14:08

Tonia

Meni je jucer krenuo sv.smeđi iscjedak a danas je bio malo tamniji. Sad idem na hitnu vidjet ako će se išta vidjet, tek sam 6+3 i trebala sam se narucit na prvi pregled… Nadam se da ce sve bit ok i da cu bit mirnija 🙏

Jel sve ok?

Redhead
    30. Svibanj 2020. 14:14

Lilo23

Tonia

Meni je jucer krenuo sv.smeđi iscjedak a danas je bio malo tamniji. Sad idem na hitnu vidjet ako će se išta vidjet, tek sam 6+3 i trebala sam se narucit na prvi pregled… Nadam se da ce sve bit ok i da cu bit mirnija 🙏

Tako je i meni bilo i isto sa 6+3 kao sukrvica i sve je bilo uredu nadam se da ce i tebi bit sve oke 🤞🏻

Ja imam  od jutros tamnosmedi,  al sam to prepisala pucanju kapilarica 🤷‍♀️ nema bolova nikakvih. Danas sam 6+1

Tonia♥️
    30. Svibanj 2020. 14:23

Cure hvala na pozitivi al eto... Bila je opet biokemijska... Napustam vas na žalost... Zelim vam svima sretnu mirnu i urednu trudnoću 🙏  i da krajem tj pocetkom godine sve držite svoja klupka sreće ♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

ovčica
    30. Svibanj 2020. 14:29

Tonia

Cure hvala na pozitivi al eto… Bila je opet biokemijska… Napustam vas na žalost… Zelim vam svima sretnu mirnu i urednu trudnoću 🙏 i da krajem tj pocetkom godine sve držite svoja klupka sreće ♥️

A neeeee 😢😢 zbilja sam vjerovala da ce sve biti dobro... rijeci sigurno nista ne znace, ali drzi se Tonia, i nemoj odustati ❤️ 

Girl123
    30. Svibanj 2020. 14:29

Pozdrav! Ja sam prije dva dana ugledala plusić 🥰 pisalo mi je 1-2 tjedna, a po zadnjoj menst sam 6+3. Zasad imam samo povremene bolove u trbuhu i tjt. Kako ste vi bile u samom početku? :) 

Shine
    30. Svibanj 2020. 14:36

Tonia

Cure hvala na pozitivi al eto… Bila je opet biokemijska… Napustam vas na žalost… Zelim vam svima sretnu mirnu i urednu trudnoću 🙏 i da krajem tj pocetkom godine sve držite svoja klupka sreće ♥️

Bila sam sigurna da ce sve biti dobro 😔😔 Drzi se, draga i nemoj odustati ❤️

LeLa2807
    30. Svibanj 2020. 14:56

Tonia

Tonia, silno mi je zao :( udjem na forum nakon par dana i procitam ovo za tebe. Ne znam kako bi te utješila ne postoje prave riječi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nova19
    30. Svibanj 2020. 15:09

Bebac i Tonia, žao mi da prolazite kroz ovo tužno razdoblje... doci će bebica kada dođe vrijeme za to, i prije nego šta mislite ❤️ Želim vam brzi psihički oporavak i da se sve kockice poslože baš kako trebaju 💕

bobi_92
    30. Svibanj 2020. 15:16

Tonia

Tonia, jako mi je žao :( 
    Brzo ces se ti nama vratiti 🥰 sretno

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

Tea22
    30. Svibanj 2020. 15:22

Bebac9697

Pozdrav cure, evo i ja da se javim, danas izlazim iz bolnice. 😊 Koliko mi je drago toliko neku prazninu osjecam u sebi, sad se svi utisci slagaju pa je tesko ali eto sta cu nisam ni prva kojoj se to dogodilo.Sve se ocistilo tabletama hvala Bogu, sada jednu veliku pauzu pravim da bi se sto vise psihicki odmorila pa se nadam da cu jednog dana skupiti hrabrosti i krenuti u nove borbe za svojom bebacom. Saljem vam velike zagrljaje i uzivajte u svojoj sreci ❤️

Znam da ti je jako tesko, odmori se, isplaci se, dragi i ti budite jedno drugom podrska, okruzi se s ljudima cije ti drustvo sad godi, radi nesto sto te opusta
    Znam da zvuci nepojmljivo, al psihicka bol ce popustiti s vremenom
    Molim Boga za tebe da ti da snage da prebrodis ovaj tezak period, ko zna iza kojeg ugla te ceka sreca❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.