Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brunoibrankica
    30. Svibanj 2020. 09:29

Bebac9697

Pozdrav cure, evo i ja da se javim, danas izlazim iz bolnice. 😊 Koliko mi je drago toliko neku prazninu osjecam u sebi, sad se svi utisci slagaju pa je tesko ali eto sta cu nisam ni prva kojoj se to dogodilo.Sve se ocistilo tabletama hvala Bogu, sada jednu veliku pauzu pravim da bi se sto vise psihicki odmorila pa se nadam da cu jednog dana skupiti hrabrosti i krenuti u nove borbe za svojom bebacom. Saljem vam velike zagrljaje i uzivajte u svojoj sreci ❤️

Bebac9697 drzi se.... Ni koje to nismo iskusile ne znamo kako se osijecas, mozemo samo pretpostaviti da je velika praznina...
    Mi smo tu za pokoju lijepu riječ... 
    Hrabro u nove pobjede....
     Ja prijavljujem drugi da za redom glavobolju koja me probudi ujutro oko 4 .... Jucer popila dva lupoceta kroz dan... Nisam vise mogla i danas u 5 jednog. Nisam mogla spavati koliko me trgalo u glavi.... 😬😭😣

bobi_92
    30. Svibanj 2020. 09:32

Bebac9697

Pozdrav cure, evo i ja da se javim, danas izlazim iz bolnice. 😊 Koliko mi je drago toliko neku prazninu osjecam u sebi, sad se svi utisci slagaju pa je tesko ali eto sta cu nisam ni prva kojoj se to dogodilo.Sve se ocistilo tabletama hvala Bogu, sada jednu veliku pauzu pravim da bi se sto vise psihicki odmorila pa se nadam da cu jednog dana skupiti hrabrosti i krenuti u nove borbe za svojom bebacom. Saljem vam velike zagrljaje i uzivajte u svojoj sreci ❤️

Sreca da je proslo sve na laksi nacin. 
    Sretno bebac,  bit ce to sve uredu. Najbitnije da si ti dobro. Malo se ispusi pa dalje 🥰

https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO

Bella🌟
    30. Svibanj 2020. 10:15

Bebac9697  drži se i sretno 🤗😘
    Lota1980  dođe ti na mail nalaz ili? U kojem si tjednu kad ćeš ga raditi?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Bebac9697
    30. Svibanj 2020. 12:28

Na otpusnom listu mi pise dijagnoza missed abortion a meni rekli da je blighted ovum. Jel to jedno te isto ili? Ne razumijem se u to jer citajuci na google missed ab. Gdje je plod odumro a blighted ovum da nije nikako bilo ploda. Zbuni me sad 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Diana30
    30. Svibanj 2020. 12:46

Bebac zao mi je, i znam kako se osjecas, ali budu hrabra, sad se malo odmori i posveti se tebi, znam da nema rijeci koje te mogu utješiti,kad skupis snage kreni u nove pobjede i nikad nemoj odustati, drzi se draga😘🤞🍀
    Ja, sam evo malo cistila po kuci, doduse imam pomoc sina koji mi je usisao kucu, i svekrvu koja mi pomaze, ali toliko sam umorna kao da sam kopala vrt,jucer i danas imam neki pritisak dole ali prodje brzo, i od jucer me zna ledja dole boliti,i brzo se umorim pa moram sve polako, danas sam punih 6tt,mucnina jos nemam, ali zato sam stalno gladna😊, kako ste vi kako providte ovaj dan? 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Tonia♥️
    30. Svibanj 2020. 12:57

Meni je jucer krenuo sv.smeđi iscjedak a danas je bio malo tamniji. Sad idem na hitnu vidjet ako će se išta vidjet, tek sam  6+3 i trebala sam se narucit na prvi pregled... Nadam se da ce sve bit ok i da cu bit mirnija 🙏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

ovčica
    30. Svibanj 2020. 13:05

Tonia

Meni je jucer krenuo sv.smeđi iscjedak a danas je bio malo tamniji. Sad idem na hitnu vidjet ako će se išta vidjet, tek sam 6+3 i trebala sam se narucit na prvi pregled… Nadam se da ce sve bit ok i da cu bit mirnija 🙏

Sretno, nadam se da ce sve biti u redu! Javi se kasnije, a mi saljemo pozitivne vibrice ❤️🙏

bobi_92
    30. Svibanj 2020. 13:14

Tonia

Meni je jucer krenuo sv.smeđi iscjedak a danas je bio malo tamniji. Sad idem na hitnu vidjet ako će se išta vidjet, tek sam 6+3 i trebala sam se narucit na prvi pregled… Nadam se da ce sve bit ok i da cu bit mirnija 🙏

Sretno nadam se da ce sve bit uredu. Drzim fige 😃💪

bobi_92
    30. Svibanj 2020. 13:16

zabrinutakata

Jel koja od vas ima problema sa probavom da je boli dok pokusava izvrsiti nuzdu🤗

Imam ja problema. Mislim i inace imam cesto zatvor a sad me bas zatvorilo...ne tiskam, neg se mucim sa nadutoscu. Nis uzela sam suhe sljive i te cajeve za probavu pa cekam ce me otvori...

Bella🌟
    30. Svibanj 2020. 13:26

Tonia, sretno. Držim fige da je sve ok🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.