Tea, ali mislim da je ovulacijs bila kasnije... Nekako ne znam jesu li ovo realni tjedni
Tea, ali mislim da je ovulacijs bila kasnije… Nekako ne znam jesu li ovo realni tjedni
Cestitke na plusicu! Ako ti test pokazuje 1-2 tj da si trudna, to u stvarnosti znaci da si zacela prije 1-2 tj a trudna si 3-4tj. Tako bi ti trebalo na uputi pisati. Ako imas neredovite M, nemoj se ravnati po njoj. Na kraju krajeva, uzv je taj koji ce tocno reci koliko si trudna (do 9.tjedna je najtocniji, jer nakon 9.tj postoje normalna odstupanja razvoja od bebe do bebe) :) svakako nazovi dr pa ce ti ona reci kad trebas doci na pregled. Sretno!
Aha, meni je zadnja menga bila 15.4. I po tome sam 6+3
Termin ti je 21.01.
Vec bi i sad mogla vidjeti otkucaje, ima cure koje su cule otkucaje i u 5tt
Ako je bila kasnije ovulacija, rijetko ce se vidjeti i plod a tek srceko. A aplikacije ne mogu biti tocne ako su neredovite M. Kad sam isla na prvi pregled, nista od toga nisam znala pa sam bila sokirana kad mi je dr rekla da se vide samo zumanjcana i gestacijska vrecica. Zato je bolje ne racunati previse i cekati pregled.
Da da, zato i kazem, ciklus mi je 34-40 otprilike. A strpit cu se jos dva tjedna... Hvala vam :)
Tonia, stvarno mi je zao😣, suosjecam se s tobom ❤️❤️, Rijeci tesko da mogu utješiti al kao sto ostale cure kazu, doci ce i za nas ta sreca, ceka nas tamo negdje iza ugla.. Sve najbolje ti zelim, da se sto prije oporavis i da krenes u nove pobjede. 😘
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Da da, zato i kazem, ciklus mi je 34-40 otprilike. A strpit cu se jos dva tjedna… Hvala vam :)
Tako ti je i meni. Po zadnjoj mengi 7 i par dana. Dosla na pregled 6+3 prazna gestacijska. I isla nakon tj dana sve se vidjelo i u stvari trudna 5+6
Cure hvala vam puno svima na riječima utjehe... Divne ste ali divne ste sve♥️. .. Mene sad ceka operacija mioma (imam 3kom), nakon operacije 6mj ne smijemo raditi na bebi... A onda se nadam da ce doći do trudnoće koja će ostati... Dug sam put vec prošla a još me duži ceka... Ali moram biti pozitivna i nadat se najboljem 🙏🍀
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia jako mi je zao 😔😔 nadam se da ces se brzo oporaviti i ponovo u borbu 🙏🙏
Curke, mene mucnina hvata, super bi bilo kad bih mogla povratiti ali nece, nego stalno mi je muka i najvise sto mogu je prazno podrignuti, ne znam opisati ali bas mi neko zlo...
Najgore je ovako pred vece, i kad lezim... ako se secem i nesto radim sve ok ali kad lezim katastrofa... onda sam pocela da nesto grickam i bude mi bolje ali ako ovako nastavim ugojicu se previse jer vec sam 1kg nabacila... sta vi papate inace? I ovi medjuobroci me vise zanimaju 🙃🙃
Curke, glava me ubija danas cijeli dan. Odbijam popit tabletu, al stvarno moram. Ne mogu izdrzat vise. Moze mi neka preporucit kaj da popijem za glavobolju a da je najbezbolnjje za trudnicu :)
https://lbdf.lilypie.com/sOt9p2.png?t=1&X2BxUZNO
Sortiraj odgovore
Najstariji