Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    26. Svibanj 2020. 15:13

Rita2005

Pozdrav svima 😊nova sam na forumu i ovo mi je prva trudnoća, dugo ocekivana 🥰. Posljednja mjesecnica je bila 15.04. Tako da sam sada 5+6 trudna, no ginekolog me narucio na prvi pregled tek 12.06. To mi se nekako cini kasno.
    Za sada se dobro osjecam, nemam nikakve mucnine, imam samo malo pojacan iscjedak i ponekad grceve u maternici slicne menstrualnim ali traju kratko. To me zna uplasiti, pa sam sva na iglama do tog prvog pregleda, iako mi je doktor rekao da je to sve posve normalno. Trebam li otici ranije privatno na ultrazvuk ili da pricekam?

Bok i dobro nam došla :) ako nemaš neke tegobe, to je ok vrijeme za prvi pregled jer 100% će se čuti i vidjeti sve što se treba. Pa automatski nemaš stresne prve preglede na kojima se ne vidi i ne čuje sve i iako znaš da je to normalno - brineš i ludiš. Dogle god nema jagih bolova i grčeva, krvarenja i slično - mislim da nema potrebe da ideš ranije. Ako si jako nestrpljiva, odi ranije :)

An1
    26. Svibanj 2020. 15:13

Draga bebac jako mi je zao! Nadam se da ćeš u sebi pronaći snage za ono sto dolazi! 

10.06. Nifty uredan 💖

Redhead
    26. Svibanj 2020. 15:15

Bebac9697

Eyia

Bebac9697

Cure ja dosla sa prvog pregleda i veliki sok za mene. GV ima ali ploda nema, na uputnici pise blighted ovum. Ne znam sta dalje. Danas mi je dala vadila sam krvnu grupu i rh faktor. I sutra imam hitan pregled u specijalističkoj ambulanti. Od soka sam je jedino cula da ce se probati sa 4 vaginalete da se to ocisti jer mora izaci van. Jel ko imao slicnu situaciju, da je se ipak plod pojavio ili za mene nema nade.Po zadnjoj menstruaciji ispadam da sam u 9tom tjednu. Ali menstruacija mi bas nije tacna u sat. Ne znam sta da radim placem i u velikom sam soku. Ovo mi se prvi put desava nit znam sta bit kako. 😭😭😭😭😭

Joojžao mi je…prvi pregled pa takav šok, imaš li kakve simptome? Želim ti puno snage u ovim trenucima.

Da, nazalost.
    Nemam nikakve simptome, sto mi je to i cudno. Nikakvo krvarenje niti smeđarenje. Obicni simptomi mucnine i bol u donjem dijelu kako ulazim u svaki novi tjedan, bol je kao pred menstruaciju. Sve ostalo bi se reklo da je ok ali eto UZ mi drugacije pokaza.

Meni 6+4 GV 3,7 mm prazna.. narucena sam u cetvrtak na ponovni UZV al sumnja na blighted ovum...... ne znam sta da mislim
     Ciklusi 35-40 dana. Samo molim Boga da je O bila kasnije. Cak mi je zuto tijelo prisutno,ali ne znam jel to ima kakve veze

Redhead
    26. Svibanj 2020. 15:16

Nada88

Bebac tesko da mi sad mozemo pronaci rijeci kako bi te utjesili, ali mlada si i iza ovoga jako brzo se mozes ostvariti ko majka…izmedu ostalog i meni su ovo isto rekli samo sam ja tad bila trudna 6tjedana, pa se na iducem ultrazvuku sve fino vidjelo! Al u svakom slucaju napravit ce ti jos jedan ultrazvuk sigurno prije nego ti daju te tablete! Sretno i drzi se 🙏

Meni ulijevas nadu 🥰

• Lota1980
    26. Svibanj 2020. 15:16

Bebac,  baš mi je žao imala sam sličnu situaciju prošle godine. Čak sam pomislila i da više ne mogu prirodno ostati trudna ...

26. Svibanj 2020. 15:27

Redhead

Nada88

Bebac tesko da mi sad mozemo pronaci rijeci kako bi te utjesili, ali mlada si i iza ovoga jako brzo se mozes ostvariti ko majka…izmedu ostalog i meni su ovo isto rekli samo sam ja tad bila trudna 6tjedana, pa se na iducem ultrazvuku sve fino vidjelo! Al u svakom slucaju napravit ce ti jos jedan ultrazvuk sigurno prije nego ti daju te tablete! Sretno i drzi se 🙏

Meni ulijevas nadu 🥰

Da kod tebe mi se cini da ce biti sve u redu, pogotovo na tako duge cikluse! meni je doktorica racunala da sam 6+2 i rekla gotovo sigurno da nije u redu, a bila sam tad zapravo 5+4, isplakali i ja i muz rijeku suza al evo nas hvala Bogu zivi i zdravi... Jesu li i gestacijska i zumanjcana prisutne?

• Bebac9697
    26. Svibanj 2020. 15:31

Cure moje drage hvala vam od srca,ne mogu vam opisati koliko je lijepo procitati ovoliko podrške od nepoznatih osoba. Ovaj forum je stvarno divan a vi jos divnije.
    Naravno da cu traziti ponovni uzv pa cak i betu da uradim prije tih vaginaleta.
    Citala sam mnogo pozitivnih iskustava za te vaginalete tako da mi je drago da ovdje u Sloveniji to praktikuju, jer sada bas sa mamom o tome pricam i kaze da kod nas tamo u Bosni u tom kraju odakle sam ja toga nema nego odma salju na kiretazu. 
    Saljem vam ogromne zagrljaje i nadam se da uskoro se ponovo pridruzim vama sa lijepim vijestima, a do tada cu biti tu iza coska i bodrit vas da sve bude uredu ❤️

Redhead

Bebac9697

Eyia

Bebac9697

Cure ja dosla sa prvog pregleda i veliki sok za mene. GV ima ali ploda nema, na uputnici pise blighted ovum. Ne znam sta dalje. Danas mi je dala vadila sam krvnu grupu i rh faktor. I sutra imam hitan pregled u specijalističkoj ambulanti. Od soka sam je jedino cula da ce se probati sa 4 vaginalete da se to ocisti jer mora izaci van. Jel ko imao slicnu situaciju, da je se ipak plod pojavio ili za mene nema nade.Po zadnjoj menstruaciji ispadam da sam u 9tom tjednu. Ali menstruacija mi bas nije tacna u sat. Ne znam sta da radim placem i u velikom sam soku. Ovo mi se prvi put desava nit znam sta bit kako. 😭😭😭😭😭

Joojžao mi je…prvi pregled pa takav šok, imaš li kakve simptome? Želim ti puno snage u ovim trenucima.

Da, nazalost.
    Nemam nikakve simptome, sto mi je to i cudno. Nikakvo krvarenje niti smeđarenje. Obicni simptomi mucnine i bol u donjem dijelu kako ulazim u svaki novi tjedan, bol je kao pred menstruaciju. Sve ostalo bi se reklo da je ok ali eto UZ mi drugacije pokaza.

Meni 6+4 GV 3,7 mm prazna.. narucena sam u cetvrtak na ponovni UZV al sumnja na blighted ovum…… ne znam sta da mislim
    Ciklusi 35-40 dana. Samo molim Boga da je O bila kasnije. Cak mi je zuto tijelo prisutno,ali ne znam jel to ima kakve veze

Ne brini, ima nade da se pojavi ❤️ Moji ciklusi budu oko 33-35 dana.Zato i ja sumnjam na kasniju O ali ova mi objasnila da nema nista, da je prazna tako da sutra me ceka jedna velika borba, pa sta bude neka mi bude ne mogu izbjeći nazalost. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Redhead
    26. Svibanj 2020. 15:34

Nada88

Redhead

Nada88

Meni ulijevas nadu 🥰

Da kod tebe mi se cini da ce biti sve u redu, pogotovo na tako duge cikluse! meni je doktorica racunala da sam 6+2 i rekla gotovo sigurno da nije u redu, a bila sam tad zapravo 5+4, isplakali i ja i muz rijeku suza al evo nas hvala Bogu zivi i zdravi… Jesu li i gestacijska i zumanjcana prisutne?

Na nalazu ovako pise: u kavunu susp. G.V - 3,7 mm, ne prikazujem embrionalni odjek. Zuto tijelo na desnom jajniku. Cerviks odrzan,zatvoren

Redhead
    26. Svibanj 2020. 15:37

Bebac9697

Cure moje drage hvala vam od srca,ne mogu vam opisati koliko je lijepo procitati ovoliko podrške od nepoznatih osoba. Ovaj forum je stvarno divan a vi jos divnije.
    Naravno da cu traziti ponovni uzv pa cak i betu da uradim prije tih vaginaleta.
    Citala sam mnogo pozitivnih iskustava za te vaginalete tako da mi je drago da ovdje u Sloveniji to praktikuju, jer sada bas sa mamom o tome pricam i kaze da kod nas tamo u Bosni u tom kraju odakle sam ja toga nema nego odma salju na kiretazu.
    Saljem vam ogromne zagrljaje i nadam se da uskoro se ponovo pridruzim vama sa lijepim vijestima, a do tada cu biti tu iza coska i bodrit vas da sve bude uredu ❤️

Redhead

Bebac9697

Eyia

Bebac9697

Da, nazalost.

Meni 6+4 GV 3,7 mm prazna.. narucena sam u cetvrtak na ponovni UZV al sumnja na blighted ovum…… ne znam sta da mislim

Ne brini, ima nade da se pojavi ❤️ Moji ciklusi budu oko 33-35 dana.Zato i ja sumnjam na kasniju O ali ova mi objasnila da nema nista, da je prazna tako da sutra me ceka jedna velika borba, pa sta bude neka mi bude ne mogu izbjeći nazalost.

Al mislim da trebaju dati bar 2 sanse,a ne odma tako..

Bebs
    26. Svibanj 2020. 15:53

Bebac, stvano mi je zao i znam da nema rijeci koje bi te trenutno mogle utjesiti, ostani jaka i pozitivna, super je sto sad postoje te tablete, mislim da nakon njih mozes nakon mjesec dana pokusati opet dok nakon kiretaze moras duze cekati, iskreno se nadam da jos nista nije gotovo i da te obraduje u narednih par dana 💙 napominjem da nije ni kiretaza kraj svemira, teze je psihicki nego fizicki, drzi se i budi hrabra, imas nasu podrsku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.