Folne ti uvijek bude najvise prenatalnim za prvo tromjesecje jer ona takoder pomaze kod mucnina,a to za dalje da se ne smije puno stvarno ne znam..Ne gledam sad svaku sitnicu..Samo se opusti i uzivaj u trudnoci🤗 ja sam u prvoj trudnoci uzimala takoder elevit i super mi je i beba ziva i zdrava,zdravija ne moze biti💕ugl.samo opusteno kroz trudnocu bez puno straha i onoga sto smijes sto ne smijes,ima tu nekih stvari i hrane i pića sto se ne bi smjelo uzimati,al sad svaku sitnicu gledati,nee🙈🙈😅
Di nam je @Sara2021 danas je popodne trebala imati pregled, koliko vidim nije se javila ili sam preskocila?
Evoooo meeee 😊😊
Sretna da sretnija ne mogu biti ♥️
Bebica je dobro, srceko kuca i raste tocno u dan kako bi trebala 🥰
Rasplakala sam se tamo jer sam bila toliko jadna i ocajna zbog tog smeđarenja vec 2 i pol tjedna svaki dan, da sam mislila da je to mozda kraj. I onda dodjem tamo danas, tresem se od straha i onda kad sam ju vidjela samo su mi suze krenule 😍
Divna je, dala mi je doktorica da si slikam s mobitelom ekran jer nema papira za ispis, valjda je skup sta ja znam haha.
Znaci tocno je za 8+2, crl 17 mm
Duphaston mi je pojacala terapiju zbog tog smeđarenja na 3x2 i kako su dosli dolazi laboratorija dala mi je neke 3 tablete za rodnicu, protiv candide.
I da, secer mi je 5.3 pa mi je rekla da moram na tu dijabeticku dijetu koja je po meni smijesna. Kruh i mlijeko u dijeti, nije mi to bas jasno.
Tsh isto 2.99 ali to je rekla da cemo ponovit prije nego mi da terapiju.
Imate li vi takvih iskustava sa stitnjacom i secerom?
Papa mi je dosao uredan nalaz, a druge briseve ce mi raditi nada se drugi put ako ne bude smeđarenja.
I da, odmah mi je otvorila komplikacije tj sifra G0, nadam se da je to to? Iako pise na 60 dana...sad mi to jedino nije jasno.
Puno je to vijesti za mene danas ali ja sam presretna i sad vjerujem da ce sve biti ok ♥️ odmah sam isla is naj frendicom na kavu da joj napokon kazem, mojima cu rec mozda ovaj vikend ako ih vidim (nismo u istom gradu).
🥰🥰🥰
Hvala vam cure na potpori, svaka dobra vibra puno znaci ♥️🥰♥️
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?
Hej, evo ja cijelo vrijeme.
Jako sam se bojala sto ce biti ali mrvica se razvija normalno i to je jedino bitno.
Vidjela sam da puno cura ima problema i cesto cu te na kraju izgubile bebu pa sam se jako bojala ali sad se ne bojim vise ni malo, bilo je i puno cura koje su smeđarile pa je sve bilo ok. Trebamo samo birati u kojem smjeru gledamo, ja od danas gledam u tom pozitivnom ♥️
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Novi plusići, dobro nam došli 🥰🥰
Što nas je više to smo jači, znam da spadamo u korona statistiku i nek spadamo, to samo potvrđuje da nama nije bilo dosadno u izolaciji 😁😂
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Evoooo meeee 😊😊
Sretna da sretnija ne mogu biti ♥️
Bebica je dobro, srceko kuca i raste tocno u dan kako bi trebala 🥰
Rasplakala sam se tamo jer sam bila toliko jadna i ocajna zbog tog smeđarenja vec 2 i pol tjedna svaki dan, da sam mislila da je to mozda kraj. I onda dodjem tamo danas, tresem se od straha i onda kad sam ju vidjela samo su mi suze krenule 😍
Divna je, dala mi je doktorica da si slikam s mobitelom ekran jer nema papira za ispis, valjda je skup sta ja znam haha.
Znaci tocno je za 8+2, crl 17 mm
Duphaston mi je pojacala terapiju zbog tog smeđarenja na 3x2 i kako su dosli dolazi laboratorija dala mi je neke 3 tablete za rodnicu, protiv candide.
I da, secer mi je 5.3 pa mi je rekla da moram na tu dijabeticku dijetu koja je po meni smijesna. Kruh i mlijeko u dijeti, nije mi to bas jasno.
Tsh isto 2.99 ali to je rekla da cemo ponovit prije nego mi da terapiju.
Imate li vi takvih iskustava sa stitnjacom i secerom?
Papa mi je dosao uredan nalaz, a druge briseve ce mi raditi nada se drugi put ako ne bude smeđarenja.
I da, odmah mi je otvorila komplikacije tj sifra G0, nadam se da je to to? Iako pise na 60 dana…sad mi to jedino nije jasno.
Puno je to vijesti za mene danas ali ja sam presretna i sad vjerujem da ce sve biti ok ♥️ odmah sam isla is naj frendicom na kavu da joj napokon kazem, mojima cu rec mozda ovaj vikend ako ih vidim (nismo u istom gradu).
🥰🥰🥰
Hvala vam cure na potpori, svaka dobra vibra puno znaci ♥️🥰♥️
Cijeli dan sam mislila o tebi, ja sam sada na pocetku par dana smedjarila, ali vise ne smedjarim, u prvoj trudnoci ni jednom nikakvog iscjedka i eto nazalost lose zavrsila (nema pravila), ja sam si rekla to se sve siri i pukla mi je neka zilica i to je to (nekako samo pozitiva ovaj put), ma rekla sam ti da ce ti otvorit komplikacije bez problema (mislim da je 60 dana napisala cisto da nesto napise 🙈 drzat ce te do kraja sigurno), ja imam i povisen tsh 4.93 (i u prvoj trudnoci je bio, a nakon trudnoce bez icega se vratio na 1.90) i secer, secer mi je na taste izmedju 5.8-6.1 (mene ce bas fino zbog toga uff) inace sam na vuk vrhovcu kod endokrinologice (pocela ici nakon prve trudnoce) ali sam odlucila promijenit i dns sam zvala Rebro i dobila termin vec u srijedu, bas mi je drago sto ti je pregled tako dobro prosao 💙💙
Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)
Sad sam naprona i sebi i svima vec 🙈 meni je ginekologica rekla nakon tog smedjarenja da ne nosim nista usko, ni traperice ni nista vec komotnu odjecu koja me ne stisce 😁 i fkt imam super ginekologicu ona meni po 6-7 slika svaki put da 💙
Jel ima netko da smeđari cijeli vrijeme, tipa ne samo dan dva nego ono većinu dana uzastopno par tjedana(tako je meni) i da je sve ok?
Jako sam se bojala sto ce biti ali mrvica se razvija normalno i to je jedino bitno.
Vidjela sam da puno cura ima problema i cesto cu te na kraju izgubile bebu pa sam se jako bojala ali sad se ne bojim vise ni malo, bilo je i puno cura koje su smeđarile pa je sve bilo ok. Trebamo samo birati u kojem smjeru gledamo, ja od danas gledam u tom pozitivnom ♥️
Joj baš sad čitam tvoj post, ne mogu zaspati pa surfam i gledam TV i tvoje iskustvo mi je uljepšalo večer😁😊 drago mi je da ti je pregled prošao odlično i totalno mi se sviđa ova pozitiva💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj baš sad čitam tvoj post, ne mogu zaspati pa surfam i gledam TV i tvoje iskustvo mi je uljepšalo večer😁😊 drago mi je da ti je pregled prošao odlično i totalno mi se sviđa ova pozitiva💕
🥰 Kad si rekla da je tvoj iduci pregled? 😊
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji