Daaaaa! sad smo 2 curke jedan deckic u grupi, cekamo ostaleee
Zvala gin, stigli rez niftiya, sve u redu, imamo zdravu curicu!:))))
Moj osjecaj je bio da je decko, testovi oni babski su rekli decko, ovo je teeeski sok (pod navodnike) za meneimala sam vec muska imena pripremljena, za zenska nikako ideje, saljite prijedloge :D
Čestitam što je sve ok prvenstveno! A spol je manje važan!
Moj osjecaj je bio da je decko, testovi oni babski su rekli decko, ovo je teeeski sok (pod navodnike) za meneimala sam vec muska imena pripremljena, za zenska nikako ideje, saljite prijedloge :D
Wohooooo. Bravo!!!! Ma lako za ime, glavno da je malena zdrava! ❤️🥰 Budete našli neko ime sigurno. 😊
Ma naravno, najbitnije da je sve u redu, pao mi kamen sa srca :) samo mi je smijesno kako sam ja sebe uvjerila da je decko naci ce se,ima vremena, sad kad je sve ok mogu se baviti tim slatkim brigama :)))
Bluemoon gdje si radila nifty? Koliko si cekala rezultate i da li se moze platiti na rate? Isla si na onaj basic ili prosireni?
Bravoo, cestitam! Najbitnije da je sve u redu ❤️❤️
Koje bapske price su navodile na musko? bas me zanima 😂
Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)
Sto to znaci? Da moras ici od pocetka mjeseca na komplikacije?
Ma ne, mozes kada ti god otvore samo treba do kraja mjeseca se sve donest na hzzo da ti isplate placu inace ti ne budu isplatili za tih par dana, ja sam to tako skuzila
Evoooo meeee 😊😊
Sretna da sretnija ne mogu biti ♥️
Bebica je dobro, srceko kuca i raste tocno u dan kako bi trebala 🥰
Rasplakala sam se tamo jer sam bila toliko jadna i ocajna zbog tog smeđarenja vec 2 i pol tjedna svaki dan, da sam mislila da je to mozda kraj. I onda dodjem tamo danas, tresem se od straha i onda kad sam ju vidjela samo su mi suze krenule 😍
Divna je, dala mi je doktorica da si slikam s mobitelom ekran jer nema papira za ispis, valjda je skup sta ja znam haha.
Znaci tocno je za 8+2, crl 17 mm
Duphaston mi je pojacala terapiju zbog tog smeđarenja na 3x2 i kako su dosli dolazi laboratorija dala mi je neke 3 tablete za rodnicu, protiv candide.
I da, secer mi je 5.3 pa mi je rekla da moram na tu dijabeticku dijetu koja je po meni smijesna. Kruh i mlijeko u dijeti, nije mi to bas jasno.
Tsh isto 2.99 ali to je rekla da cemo ponovit prije nego mi da terapiju.
Imate li vi takvih iskustava sa stitnjacom i secerom?
Papa mi je dosao uredan nalaz, a druge briseve ce mi raditi nada se drugi put ako ne bude smeđarenja.
I da, odmah mi je otvorila komplikacije tj sifra G0, nadam se da je to to? Iako pise na 60 dana…sad mi to jedino nije jasno.
Puno je to vijesti za mene danas ali ja sam presretna i sad vjerujem da ce sve biti ok ♥️ odmah sam isla is naj frendicom na kavu da joj napokon kazem, mojima cu rec mozda ovaj vikend ako ih vidim (nismo u istom gradu).
🥰🥰🥰
Hvala vam cure na potpori, svaka dobra vibra puno znaci ♥️🥰♥️
Prekrasne vijesti, cestitam od srca🍀🥰
Sto se tice stitnjace i secera, i sa jednim i sa drugim imam "problema" 🙄🙄 nista strasno, za secer ti je vec prepisala dijetu (premda me cudi da te nije slala da ponovis nalaz, ili napravis ogtt) , a za stitnjacu samo dobijes terapiju
Koliki su ti tsh i secer?
Lalla radila sam u Agram (Sunce) poliklinici, tamo mi je i gin
Isla sam na nifty plus (prosireni), skupa s pregledom i uzv koji je gin radila isti dan me doslo 4400 kn
Moze se platiti na rate - nisam sigurna koje kartice primaju, mozes pitati telefonski
Radila sam test prosli utorak, prije sat vremena me nazvala gin, dakle ne znam jesu joj jutros poslali na mail ili mozda jucer, jer nije meni dosao nalaz nego je rekla da me ona zove cim joj posalju pa ce mi dati nalaz na slj pregledu.
Tenci je radila u utorak i njoj su nalazi stigli sljedeci pon na mail osobno, ako sam dobro shvatila
Cestitam ti 💙😍
Shine onaj kineski kalendar, po godinama i mjesecu zaceca, pa mi se jelo samo slano a slatko nikako (iako sam inace veeeliki fan slatkog), nisam povracala i tako sve je ukazivalo na decka, a i moj osobni osjecaj je bio da je deckic.. jedino je na curicu po babskim pricama zadnje vrijeme pokazivao ten, napale me malo hormonalne kne, ali sam to pripisivala tome da i inace imam problema s horm.aknama - kazu da to curica "krade" mami ljepotu bile smo se salile tu na forumu da svaka kad sazna spol napise sto i kako joj je ispadalo pa evo, sve obrnuto
Sortiraj odgovore
Najstariji