Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)
♥️
Hvala na lijepim zeljama i mislima danas, osvrcem se sad na sva 3 tvoja komentara ☺️
Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim... Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to...sigurno ne pomaze.
Sto sve jos jos moram na hzzo ponesti?
Znaci u firmi samo taj prosjek zadnjih 6 placa trazim i to je to, nista drugo ne moram?
A za ginicku tvoju, da dobis 6-7 slika? Wooow 🥰 predivno ♥️ koja je to ginicka, da znamo i mi ostale? 😁
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Mislim da ce ti i smedjarenje prestat kad se maknes od posla i stresa (bar je tako bilo u mom slucaju), ovaj tjedan obavezno moras posto je kraj mjeseca podici u firmi prosjek zadnjih 6 placa i odnjet u hzzo do kraja tjedna tj mjeseca (bar su tako meni rekli kad sam ih zvala)
♥️
Hvala na lijepim zeljama i mislima danas, osvrcem se sad na sva 3 tvoja komentara ☺️
Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim… Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to…sigurno ne pomaze.
Znaci u firmi samo taj prosjek zadnjih 6 placa trazim i to je to, nista drugo ne moram?
A za ginicku tvoju, da dobis 6-7 slika? Wooow 🥰 predivno ♥️ koja je to ginicka, da znamo i mi ostale? 😁
Rekli su mi jedan primjerak tog bolovanja, prosjek zadnjih 6 placa, kopiju osobne i kopiju tekuceg, valjda je to to, a u firmi predat doznaku, meni bi sutra trebalo iz firme to doci pa cu ici sutra to rjesavat pa ti kazem ak ce jos kaj trebat.
Dr. Zovak u Švarcovoj 😁
♥️
Moguce da ce se polako rijesiti sad to smeđarenje, na poslu sam stalni u uskim hlacama, i sjedim… Ne lufta se dole dovoljno 🤣 a plus stres i sve to…sigurno ne pomaze.
Rekli su mi jedan primjerak tog bolovanja, prosjek zadnjih 6 placa, kopiju osobne i kopiju tekuceg, valjda je to to, a u firmi predat doznaku, meni bi sutra trebalo iz firme to doci pa cu ici sutra to rjesavat pa ti kazem ak ce jos kaj trebat.
Dr. Zovak u Švarcovoj 😁
Moze javi mi, hvalaaaa tiii 😍
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Pozdrav cure, pratim vas od početka, nisam se usudila još pisati jer je rana trudnoćaprošli tjedan sam bila na pregledu 7+3 i zasad je sve u redu, 12,3mm i čuli smo srce 155 bhm. Htjela sam vas sada pitati, cure koje ste iz Zagreba, gdje ćete ići na kombinirani probir, a da nije privatno? Mislila sam nekako logično u Petrovu, a vidim da se drugdje spominjalo da je Vinogradska bolja, pa sam malo zbunjena. Koliko sam shvatila nema naručivanja? Vidim da su neke već djevojke u tom tjednu za obaviti pa ako mogu podijeliti svoje iskustvo gdje su išle, i plaća li se ako je na uputnicu. Hvala :)
Ja sam u prvoj trudnoci isla u Petrovu i bila sam zadovoljna.
Sto to znaci? Da moras ici od pocetka mjeseca na komplikacije?
Evoooo meeee 😊😊
Sretna da sretnija ne mogu biti ♥️
Bebica je dobro, srceko kuca i raste tocno u dan kako bi trebala 🥰
Rasplakala sam se tamo jer sam bila toliko jadna i ocajna zbog tog smeđarenja vec 2 i pol tjedna svaki dan, da sam mislila da je to mozda kraj. I onda dodjem tamo danas, tresem se od straha i onda kad sam ju vidjela samo su mi suze krenule 😍
Divna je, dala mi je doktorica da si slikam s mobitelom ekran jer nema papira za ispis, valjda je skup sta ja znam haha.
Znaci tocno je za 8+2, crl 17 mm
Duphaston mi je pojacala terapiju zbog tog smeđarenja na 3x2 i kako su dosli dolazi laboratorija dala mi je neke 3 tablete za rodnicu, protiv candide.
I da, secer mi je 5.3 pa mi je rekla da moram na tu dijabeticku dijetu koja je po meni smijesna. Kruh i mlijeko u dijeti, nije mi to bas jasno.
Tsh isto 2.99 ali to je rekla da cemo ponovit prije nego mi da terapiju.
Imate li vi takvih iskustava sa stitnjacom i secerom?
Papa mi je dosao uredan nalaz, a druge briseve ce mi raditi nada se drugi put ako ne bude smeđarenja.
I da, odmah mi je otvorila komplikacije tj sifra G0, nadam se da je to to? Iako pise na 60 dana…sad mi to jedino nije jasno.
Puno je to vijesti za mene danas ali ja sam presretna i sad vjerujem da ce sve biti ok ♥️ odmah sam isla is naj frendicom na kavu da joj napokon kazem, mojima cu rec mozda ovaj vikend ako ih vidim (nismo u istom gradu).
🥰🥰🥰
Hvala vam cure na potpori, svaka dobra vibra puno znaci ♥️🥰♥️
Prekrasne vijesti, cestitam od srca🍀🥰
Sto se tice stitnjace i secera, i sa jednim i sa drugim imam "problema" 🙄🙄 nista strasno, za secer ti je vec prepisala dijetu (premda me cudi da te nije slala da ponovis nalaz, ili napravis ogtt) , a za stitnjacu samo dobijes terapiju
Zvala gin, stigli rez niftiya, sve u redu, imamo zdravu curicu! :))))
Moj osjecaj je bio da je decko, testovi oni babski su rekli decko, ovo je teeeski sok (pod navodnike) za mene imala sam vec muska imena pripremljena, za zenska nikako ideje, saljite prijedloge :D
Zvala gin, stigli rez niftiya, sve u redu, imamo zdravu curicu!:))))
Moj osjecaj je bio da je decko, testovi oni babski su rekli decko, ovo je teeeski sok (pod navodnike) za meneimala sam vec muska imena pripremljena, za zenska nikako ideje, saljite prijedloge :D
Bravoooo!!!!!!!!!!!! 😀🌸🌸🌸 Curka!
Sortiraj odgovore
Najstariji