Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    23. Svibanj 2020. 17:31

Meni su mucnine pocele prije nekih 10tak dana, dakle na sredini šestog tjedna i sad evo kako sam bila pri kraju sedmog nekako mi je puno bolje. Skuzila sam i da mi je bilo muka uvijek nekih par sati nakon sto bi popila novalac. Od tad ga pijem prije spavanja uz nesto malo hrane i nema vise mucnina.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Sara2021
    23. Svibanj 2020. 17:34

Vidim da cesto spominjete da ne mozete spavati, ja bas imam stalno problema da mi se uvijek spava. Navecer bez problema zaspem, jedini mi je problem sto sam navikla spavati na trbuhu a sad me cice toliko bole da je spavanje na trbuhu moguce tek nakon dugo namjestanja.

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

Tonia♥️
    23. Svibanj 2020. 17:41

Što se tiče šampona, ja Alverde koristim vec godinu dana i Fructis maske za kosu a sad sam i njihov sampon novi od Aloe Vere pocela koristit koji mi je odličan. Nemaju tih svih stetnih stvari unutra 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

JECIKA
    23. Svibanj 2020. 17:45

Ja niti imam mucnine niti mi se spava.. Ova moja beba je izgleda dobrica i radnica 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Sara2021
    23. Svibanj 2020. 18:03

JECIKA

Ja niti imam mucnine niti mi se spava.. Ova moja beba je izgleda dobrica i radnica

Blago tebi, uzivaj samo :)
    E da vas pitam, ima li koja od vas jako izrazenu zelju za kiselim?
    Ja sam upravo jela nekakav rucak/veceru i uz to napravila salatu od pomidora i luka, zacinila bucinim uljem, soli i jabucnim octom...inace mi je to naj ljetna salata. Aliiiii, kad sam pojela salatu toliko sam zeljela popiti tu tekucinu sto je ostala na dnu... I popila sam 🤣 kiseeeeelo al tako mi je to pasalo, nisam normalna 😂

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Bebac9697
    23. Svibanj 2020. 18:04

Eh kad procitam da je i vama slicno, lakse mi je odma. 🥰😀

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

poppy
    23. Svibanj 2020. 18:08

Sara2021

JECIKA

Ja sam upravo jela nekakav rucak/veceru i uz to napravila salatu od pomidora i luka, zacinila bucinim uljem, soli i jabucnim octom…inace mi je to naj ljetna salata. Aliiiii, kad sam pojela salatu toliko sam zeljela popiti tu tekucinu sto je ostala na dnu… I popila sam 🤣 kiseeeeelo al tako mi je to pasalo, nisam normalna 😂

Ja ti se isto kiselim! Acetto balsamico mi je uz coca colu best frendic! Ja ti znam u zdjelicu staviti samo njega i tocati s kruhom, to mi je extra zadovoljstvo, kazem mi muz da cu mu ukiseliti dijete☺️ A sta cu kad mi je to poseban gust!

poppy
    23. Svibanj 2020. 18:11

Roza994

Cure ako je koja iz Rijeke, koliko ste cekale nalaze? Ja sam bila u petak na Mlaci vadit krv za sve zivo i na poliklinici Rh faktor s tim da su mi na poliklinici rekli da dodem po nalaze nakon utorka, a na Mlaci mi nisu nista rekli pa sad nemam pojma (trebala sam pitat ali sam zab)…🤔

Meni su za Rh rekli da dodjem za dva dana, s Mlake su slali drito mom ginicu na mail( pa te on nazove ako ne bude nesto ok)
    Za probirni su mi nalazi bili drugi dan na mail, ali se inace ceka par dana, ja sam ocito imala drece 😀

misslolica
    23. Svibanj 2020. 18:27

Mene je maloprije neka mukica uzela, kao da mi se slosilo, imam pojacano lucenje pljuvacke i malo kao bljucnem sebi u usta kao kiselina neka 🤔🤔 jel tako izgleda mucnina? Bas mi je u grudima (al ne cice) neka tezina i non stop to lucenje pljuvacke 

JECIKA
    23. Svibanj 2020. 18:37

Sara2021

JECIKA

Ja sam upravo jela nekakav rucak/veceru i uz to napravila salatu od pomidora i luka, zacinila bucinim uljem, soli i jabucnim octom…inace mi je to naj ljetna salata. Aliiiii, kad sam pojela salatu toliko sam zeljela popiti tu tekucinu sto je ostala na dnu… I popila sam 🤣 kiseeeeelo al tako mi je to pasalo, nisam normalna 😂

Hvala Sara  i ti uzivaj  ja inace volim kiselo i ljuto.. Imala sam vekiku zelju za cipsom na primjer sto inace nemam. Koka kola mi se pije vise nego ikad!! Jogurt takodje.. Toliko popijem tekucine da nemam problem sa stolicom. Prema slatkom imam manji nadrazaj (prema cokoladi npr mnogo manji) ali zato voce mi se jede non stop! I to jabuka koja je pola kisjela pola slatka.. Ona zelenkasta

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.