Ja niti imam mucnine niti mi se spava.. Ova moja beba je izgleda dobrica i radnica
Blago tebi, uzivaj samo :)
E da vas pitam, ima li koja od vas jako izrazenu zelju za kiselim?
Ja sam upravo jela nekakav rucak/veceru i uz to napravila salatu od pomidora i luka, zacinila bucinim uljem, soli i jabucnim octom…inace mi je to naj ljetna salata. Aliiiii, kad sam pojela salatu toliko sam zeljela popiti tu tekucinu sto je ostala na dnu… I popila sam 🤣 kiseeeeelo al tako mi je to pasalo, nisam normalna 😂
Ja ti se isto kiselim! Acetto balsamico mi je uz coca colu best frendic! Ja ti znam u zdjelicu staviti samo njega i tocati s kruhom, to mi je extra zadovoljstvo, kazem mi muz da cu mu ukiseliti dijete☺️ A sta cu kad mi je to poseban gust!
I ja!!! Pravim salatu od salakisa i kiselih krastavaca! 🤣
10.06. Nifty uredan 💖
Ajme tako mi je drago da se i druge kiselite 😂♥️ znaci normalna sam, drago mi je to cut 😁
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Mene je maloprije neka mukica uzela, kao da mi se slosilo, imam pojacano lucenje pljuvacke i malo kao bljucnem sebi u usta kao kiselina neka 🤔🤔 jel tako izgleda mucnina? Bas mi je u grudima (al ne cice) neka tezina i non stop to lucenje pljuvacke
Meni kad je muka bas onda bude u trbuhu i zeludcu, i neki lagani nagon za povracanjem ali na kraju ipak ne povratim.
@zabrinutakata
U kojem si tjednu? Oprosti ako si vec napisala, nisam jos stigla sve procitati 😁 mene su leđa bolila skroz na početku, tada jos nisam ni znala da sam trudna a bila sam... Nije mi tad bilo jasno sto se događa.
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Aaa ja sam 4-5 tjedana ali nije nostop zicnu me nekad ... nekad gori nekad doli 🙈 strah me imala.sam jednom.spontani pa sam bas u strahu nekom
E ne znam, mislim da su svi simptomi normalni, kod nekoga se pojave a kod nekoga ne. Meni je ta bol u leđima bila samo ujutro nakon spavanja, nije me nikad probadalo.
Jesi li bila na prvom pregledu? Svakako to spomeni ginicki kad ces ic, ali nemoj se previse brinuti, iako vjerujem da ti je tesko kroz to prolazit kad si vec izgubila bebicu, bas mi je zao... Zelim ti srecu u ovoj trudnoci i da bude skolska, kako kažu 🥰
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Ajme tako mi je drago da se i druge kiselite 😂♥️ znaci normalna sam, drago mi je to cut 😁
Saro moja sestra kad je bila trudna je znala da pojede cijelu teglu krastavcica i da popije svu onu vodu iz tegleja nisam bas tako extremna ali si me podsjetila na nju. Rodila je djecaka
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure ja imam problem sa dijarejom vec par dana. Ne znam o cemu se radi. Prvi dan me bolio stomak, juce mi je bilo bas lose. Ne znam sta da radim? Smijem li popiti bilo koji probiotik?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure ja imam problem sa dijarejom vec par dana. Ne znam o cemu se radi. Prvi dan me bolio stomak, juce mi je bilo bas lose. Ne znam sta da radim? Smijem li popiti bilo koji probiotik?
Probiotik nije stetan, al isto pitaj svog doktota prije uzimanja! Jesi probala sa bioaktivom?
Saro moja sestra kad je bila trudna je znala da pojede cijelu teglu krastavcica i da popije svu onu vodu iz tegleja nisam bas tako extremna ali si me podsjetila na nju. Rodila je djecaka
Hehe, ja mislim da ce i moj bit decko jer samo su decki u obiteljima s obje strane, iako bih potajno zeljela curicu 😁 ali bitno samo da bude zivo i zdravo 🥰
Jesi li probala sa kefirom, kupovnim naravno. To ti je najbolji probiotik a smijes ga sigurno :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji