Htjela sam vas pitati cure...
Kada se ide na komplikacije ili bolovanje?
Moj je posao npr jako stresan, pogotovo sad nakon korone. Firma nam propada i placu su nam smanjili skoro na minimalac. Ja radim posao koji bi inace trebale raditi 2 osobe, ja sam u tome junior i imali smo seniora koji je taman prije korone dao otkaz. Sad se moj posao naglo povecao i radim posao koji smo inace nas dvoje radili a tempo nije bio udaran kao sada. Posao je sjedeci ali kazem-uzasno stresan bas zbog cijele situacije.
Ja sam u strahu zbog svega, cak cam i u strahu od toga kako cu im rec i kako ce to prihvatit jer eto zamjene za mene nema a firma je rekla da nece zaposljavati nove ljude iduce 2 godine jer je puno otkaza bilo. Mislili smo jos jednog seniora zaposliti kad je ovaj prvi dao otkaz ali desila se korona i sad taj novi ne bi pristao na minimalac sigurno, a cijela firma je na minimalcu trenutno zbog situacije, cak i direktori...
Na terapiji sam tabletama za srce, jer sam imala dvije fibrilacije zbog jednog drugog stresnog posla jos prije. Kardiologica je rekla da me ne moze skinuti s terapije jer je to veliki rizik za mene, a jedina nuspojava je da ce beba vrlo moguce biti manja i mozda se sporije razvijati.
Prihvatila sam to i nadam se da ce samo biti manja bebica ali strah je tu. Jos sad taj iscjedak cijelo vrijeme 😔
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Joj al sam se raspisala, isprike na duzem postu 😬
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Cure ja imam problem sa dijarejom vec par dana. Ne znam o cemu se radi. Prvi dan me bolio stomak, juce mi je bilo bas lose. Ne znam sta da radim? Smijem li popiti bilo koji probiotik?
Probiotik nije stetan, al isto pitaj svog doktota prije uzimanja! Jesi probala sa bioaktivom?
Jesam.. Jogurt probiotik bas pijem svakodnevno. Banane jedem svakodnevno. Imam neki najobicniji probiotik - ako ne prodje sjutra cu ga popiti
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Htjela sam vas pitati cure…
Kada se ide na komplikacije ili bolovanje?
Moj je posao npr jako stresan, pogotovo sad nakon korone. Firma nam propada i placu su nam smanjili skoro na minimalac. Ja radim posao koji bi inace trebale raditi 2 osobe, ja sam u tome junior i imali smo seniora koji je taman prije korone dao otkaz. Sad se moj posao naglo povecao i radim posao koji smo inace nas dvoje radili a tempo nije bio udaran kao sada. Posao je sjedeci ali kazem-uzasno stresan bas zbog cijele situacije.
Ja sam u strahu zbog svega, cak cam i u strahu od toga kako cu im rec i kako ce to prihvatit jer eto zamjene za mene nema a firma je rekla da nece zaposljavati nove ljude iduce 2 godine jer je puno otkaza bilo. Mislili smo jos jednog seniora zaposliti kad je ovaj prvi dao otkaz ali desila se korona i sad taj novi ne bi pristao na minimalac sigurno, a cijela firma je na minimalcu trenutno zbog situacije, cak i direktori…
Na terapiji sam tabletama za srce, jer sam imala dvije fibrilacije zbog jednog drugog stresnog posla jos prije. Kardiologica je rekla da me ne moze skinuti s terapije jer je to veliki rizik za mene, a jedina nuspojava je da ce beba vrlo moguce biti manja i mozda se sporije razvijati.
Prihvatila sam to i nadam se da ce samo biti manja bebica ali strah je tu. Jos sad taj iscjedak cijelo vrijeme 😔
Samo mi nemoj reci da si inzenjer? Jer ja sam bas imala problema slicnih tvojim na proslom radnom mjestu/poslu.. Previse stresa.. Dala sam otkaz iako sam imala ugovor i sve. Posao mi je i dalje stresan ali firma mnogo bolja i bas su pazljivi da me ne opterecuju i ne zovu cesto.. Ja sam odmah posla na bolovanje. I po cijenu posla bih to uradila jer za ovo sam se borila tri godine i svasta prosla. Reci svom doktoru kakav ti je posao i nabaci da imas komstamtme mucnine i tako nesto malkice .. Da ti da bolovanje. Moj dr je super i nije me ni pitao jer sve je znao o meni.. Cak me izgrdio kad sam isla dva dana u toku korone u firmu
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sara otvori odmah komplikacije, misli na sebe i na svoju bebicu, na kraju krajeva to je tvoje pravo i nemas se sta lose osjecati zbog toga, i naravno u komplikacije ti se racuna prosjek zadnjih 6 placa pa otvori dok ti je jos neki prosjek a ne da su ti minimalci, misli na sebe i bebicu na kraju krajeva ti si njima samo broj nazalost🥴
Graf dizajner, naravno rad u marketingu i oglasavanju da se firma digne iz ove krize je sad jaaaako povecan i radimo par dana u tjednu u uredu a par dana od doma, ali kad smo doma to doslovno znaci da radim i subotu i nedjelju i bilo koji dan makar skoro do 9 navecer jer kao kad si od doma onda se ne gleda vrijeme. Ma ljuta sam uzasno. Prije svega ovoga sam mislila promijenit posao, ali eto sad se tako desilo da zapravo mogu bit sretna da imam posao.
Zar mogu zatrazit bolovanje od ginekologice i da li to bolovanje onda traje samo mj dana ili ti odmah da do kraja trudnoce?
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sara otvori odmah komplikacije, misli na sebe i na svoju bebicu, na kraju krajeva to je tvoje pravo i nemas se sta lose osjecati zbog toga, i naravno u komplikacije ti se racuna prosjek zadnjih 6 placa pa otvori dok ti je jos neki prosjek a ne da su ti minimalci, misli na sebe i bebicu na kraju krajeva ti si njima samo broj nazalost🥴
Joj ja bi najradje, ali kako? Ginekologica mi se cini kao d ami to nece dat bas tako lako 😶
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Cure ako je koja iz Rijeke, koliko ste cekale nalaze? Ja sam bila u petak na Mlaci vadit krv za sve zivo i na poliklinici Rh faktor s tim da su mi na poliklinici rekli da dodem po nalaze nakon utorka, a na Mlaci mi nisu nista rekli pa sad nemam pojma (trebala sam pitat ali sam zab)…🤔
Ima nas jos iz Ri💖
Nalaze ti salju kod gineko
Joj ja bi najradje, ali kako? Ginekologica mi se cini kao d ami to nece dat bas tako lako 😶
Ako kazes doktorici da imaš konstantne mucnine trebala bi te staviti na komplikacije i u principu misliž da onda ostajes do kraja... Gleda se prosjek zadnjih 6 plaća, tako da, slazem se s tim da cim prije odes k doktorici
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ako ne pitas odgovor je uvijek ne, nazovi svoju ginekologicu i dodaj jos koju mucninu i mora ti otvoriti!
Samo hrabro i sretno🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji