Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    23. Svibanj 2020. 15:41

Senoritakova dobrodosla, ti si jedna hrabra mama i ja ti zelim da ovaj put sve bude skolski i da ne dozivis nikakve neugodnosti, divim se zenama poput tebe ❤️🥰🥰 

...PoisonIvy...4321
    23. Svibanj 2020. 15:47

Senoritakova dobro nam dosla  
    Zelim ti od srca da ti ova trudnoca prodje skolski i bez komplikacija  izdrzala si tako tesku trudnocu, samo hrabro i misli pozitivno 

poppy
    23. Svibanj 2020. 15:50

Tenci

Ni ja nist ne pazim, sve isto ko i prije trudnoce. Prije 3 tjedna sam se ofarbala s bojom s kojom i uvijek. Stvarno se slazem da ne treba pretjerivati u nekim stvarima, ali paziti na svaki sitnicu n3ma smisla. To je opet ona druga krajnost u koju se cesto ide. Te ne jedi ovo, te ono, ne lakiraj nokte, ne farbaj kosu, ne vozi bicikl. Ma ajde, opustite se cure 😊

Bas sam ja to krenula pisati, u potpunosti se slazem!

poppy
    23. Svibanj 2020. 15:53

Senoritakova zelim ti puno srece, samo hrabro👏👏👏

Lalla
    23. Svibanj 2020. 15:53

Senoritakova

Lijep pozdrav cure.
    Zadnja mjesečnica bila 2.travnja. U četvrtak sa 7+0 bila na pregledu. Kuca srculence i sve je ok. Idući tjedan obaviti pretrage.
    Iza sebe imam 2 trudnoće, u 1. 2016. bio spontani u 18tj. Otvorila se i pri pokušaju serklaže pukao vodenjak. Druga trudnoća 2017. ležala u bolnici u Zd 2 mjeseca, radili mi serklaža sa 16tt. U 26tj šav popustio i hitno me prevezli u Petrovu gdje sam ležala jos 3 mjeseca. Rodila u 39tt svoje čudo, svoju izmoljenu Ritu.
    Sad me strah i pomislit na to što me sve čeka u ovoj trudnoći, pogotovo jer imam dijete kod kuće koju će biti teeško ostaviti i otići u bolnicu. Nadam se i molim da će sve proći i da će Ritica dobiti seku ili brata.

Svaka ti cast! Stvarno mi je žao sto si izgubila bebu u tako visokim tjednima. Da li su otkrili razlog zasto imas problema s preranim otvaranjem?

Tea22
    23. Svibanj 2020. 16:12

zabrinutakata

Tea22

zabrinutakata

Drage koje meni je menstruacija bila 23.4 zadnja jel se od tad racunaju tjedni ili jer sam 19og napravila.test i pisalo mi 2-3+

Tebi je 29.01. termin, to 2-3 ti je vrijeme koje je proslo od ovulacije
    Danas si 4+2

Aaa hvala draga 🥰 po cemu ti to racunas jel imas neku aplikaciju

Ucila sam u srednjoj sk tu neku metodu racunanja premda se ne sjecam naziva
    Znaci ako ti je zadnja menstruacija bila 23., racunas ovako 23,24,25,26,27,28,29 (7 dana ukljucujuci i dan te posljednje menstruacije) 
    Znaci dosla si do 29.04. i od toga oduzmes 3mj = 29.01.
    Ja imam aplikaciju moj kalendar iako ona nije bas posvecena iskljucivo trudnoci, cure su spominjale ovia pregnancy kao dobru aplikaciju

• Bebac9697
    23. Svibanj 2020. 16:13

Zdravoo, jel koja imala slicnu situaciju da u ovim tjednima prestaju mucnine? Pocele su nekako oko 7tt a sada vec nemam nikako, mozda 1x da imam ujutro i to kad je bas prazan zeludac. Koliko mi je lakse kako nema mucnina toliko me i brine 🙄

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Senoritakova
    23. Svibanj 2020. 16:13

poslije spontanog su rekli da sam se vjerovatno zbog infekcije otvorile. Nisu vidjeli ništa na brisevima jer sam bila 2 tjedna u bolnici pod antibioticima. 
    U 2. trudnoću smo ušli oprezno, pregledi svaka 2 tjedna, svaki mjesec vadili briseve. Mirovala kod kće od početka. Sa 14 tj zarvorena, a sa 16tj otvorena prst do unutarnjeg ušća, vodenjak opet krenuo van. Uspjeli su napraviti serkaž isti dan. Od tog dana samo na wc ustajala, svaki drugi dan tuširanje 5 min. Jela sam na ležeć, pisala diplomski na ležeć i tako do 37 tjedna kad su mi dali zeleno svjetlo da mogu sjesti. Tokolizu primala do 33 tjedna.
    Sa 38 na pregledu dr oduševljeno kaže otvoreni ste 8 cm, roditi će te u 3 truda. Da bi sa točno 39 tj, stavili me na drip i onda nakon 7 sati na hitno carski rodila.
    Trudnoća koja me promjenila, ojačala kao osobu. Sada dr kažu da je 90% vjerovatnos da ću opet morat na serklaž, nadam se u 15 tj preventivno dok se ne krenem otvarati i mirovanje. Također se nadam kod kuće. 

Tea22
    23. Svibanj 2020. 16:14

Tenci

zabrinutakata

Tea22

zabrinutakata

Drage koje meni je menstruacija bila 23.4 zadnja jel se od tad racunaju tjedni ili jer sam 19og napravila.test i pisalo mi 2-3+

Tebi je 29.01. termin, to 2-3 ti je vrijeme koje je proslo od ovulacije
    Danas si 4+2

Aaa hvala draga 🥰 po cemu ti to racunas jel imas neku aplikaciju

Termin se racuna od dana zadnje menstruacije. Najlakse je ovak: datum zadnje m + 7 dana - 3mj + 1 godina.

Eto nisam ni vidjela da si ti vec objasnila😃

Sara2021
    23. Svibanj 2020. 16:15

BlueMoon

Sto se tice sampona Biobaza Low poo, Baby Love iz DM-a, to su bez sulfata koje inace koristim. Ako ko zna neki dezodorans da je manje stetniji nek kaze
    Sto se tice kozmetike to sve koristim ko inace osim proizvoda za akne sa salicilnom kiselinom

Kakvi su ti ti samponi? Ja bih voljela nesto najslicnije ovim normalnim, jer mi ti "prirodni" dosta isusuju kosu.
    Dezic koristim Mala od lavande, taj mi je ok iako sam skuzila da mi sad nijedan nije dobar više, cak ni oni koje sam prije koristila a bili su mi super. Ne znam, mozda jer mi smeta svaki miris, njuh mi je jako istancan trenutno i sve mi smeta 😬 da li je i vama cure tako?

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.