Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    misslolica
    23. Svibanj 2020. 14:39

Hello svima, kako vas citam vidim da svi bas na sve pazite, ja uopste i ne znam da trebam minenjati i kozmetiku 🤔 perem istim samponom i regeneratorom kao i ranije, stavljam puder po ako ne izlazim u sportske aktivnosti i isti skidam micelarnom a onda se umijem i istrljamnlice cetkicom i nekim vichy gelom za umivanje pa namazem uobicajenom kremom clinique. Trebam li prestati to raditi? Koliko skodi?
    Btw danas sam se bas umorila,prvo sam ocistila stan pa sam  cijeli dan hodala po radnjama i kupovala pokloncice jer sutra mi je Bajram pa idem kod porodice na rucak i baklavu ❤️🥰.
    Imam snage jos da se okupam i legnem spavati 🤣🤣

zabrinutakata
    23. Svibanj 2020. 14:58

Drage koje meni je menstruacija bila 23.4 zadnja jel se od tad racunaju tjedni ili jer sam 19og napravila.test i pisalo mi 2-3+

Tea22
    23. Svibanj 2020. 15:09

zabrinutakata

Drage koje meni je menstruacija bila 23.4 zadnja jel se od tad racunaju tjedni ili jer sam 19og napravila.test i pisalo mi 2-3+

Tebi je 29.01. termin, to 2-3 ti je vrijeme koje je proslo od ovulacije
    Danas si 4+2

BlueMoon
    23. Svibanj 2020. 15:12

Sto se tice sampona Biobaza Low poo, Baby Love iz DM-a, to su bez sulfata koje inace koristim. Ako ko zna neki dezodorans da je manje stetniji nek kaze
    Sto se tice kozmetike to sve koristim ko inace osim proizvoda za akne sa salicilnom kiselinom

zabrinutakata
    23. Svibanj 2020. 15:17

Tea22

zabrinutakata

Danas si 4+2

Aaa hvala draga 🥰 po cemu ti to racunas jel imas neku aplikaciju

23. Svibanj 2020. 15:19

Ni ja nist ne pazim, sve isto ko i prije trudnoce. Prije 3 tjedna sam se ofarbala s bojom s kojom i uvijek. Stvarno se slazem da ne treba pretjerivati u nekim stvarima, ali paziti na svaki sitnicu n3ma smisla. To je opet ona druga krajnost u koju se cesto ide. Te ne jedi ovo, te ono, ne lakiraj nokte, ne farbaj kosu, ne vozi bicikl. Ma ajde, opustite se cure 😊

23. Svibanj 2020. 15:20

zabrinutakata

Tea22

zabrinutakata

Danas si 4+2

Aaa hvala draga 🥰 po cemu ti to racunas jel imas neku aplikaciju

Termin se racuna od dana zadnje menstruacije. Najlakse je ovak: datum zadnje m + 7 dana - 3mj + 1 godina. 

BlueMoon
    23. Svibanj 2020. 15:23

Odlicna aplikacija mi je ovia pregnancy. Na eng je pa kome je problem ima i nekih na hrv, pogledajte 

...PoisonIvy...4321
    23. Svibanj 2020. 15:37

Nove cure dobrodosle  Zelim vas skolsku trudnocu 
    Farbam se cca svaka 2 mj, mislim i dalje tako... Samo sad za iduci put budem uzela neku bez amonijaka,ako uspije prekriti sijede nastavit cu s njom,ako ne vracam se na staru boju. Nokte inace lakiram 3x godisnje sa bezbojnim, tako cu i sad.
    Sto se ostale kozmetike ticu, sve isto ko i do sada.
    Jedino sam pocela trbuh vise mazuckat jer osjetim da se koza rasteze pa me zateze i svrbi.
    Cure el se vama poceo vidjet trbuh? Znam da je to sad nadutost jer je bebica jos mala, ali meni je trbuh bas velik, i svaki dan sve veci  Znam da se u svakoj narednoj T trbuh sve prije vidi, al meni je zadnji porod bio prije 6g i uspijela se u roku od 8mj nakon poroda vratiti na svoju kilazu i plocice vratiti nakon 12mj ( znaci nisam imala viska od prije) ovu zimu nabacila 3kg zbog korone  al u zadnjih 10 dana bas "bujam" i trbuh ono...ima ga. Kakvo je kod vas stanje?

Senoritakova
    23. Svibanj 2020. 15:37

Lijep pozdrav cure. 
    Zadnja mjesečnica bila 2.travnja. U četvrtak sa 7+0 bila na pregledu. Kuca srculence i sve je ok. Idući tjedan obaviti pretrage. 
    Iza sebe imam 2 trudnoće, u 1. 2016. bio spontani u 18tj. Otvorila se i pri pokušaju serklaže pukao vodenjak. Druga trudnoća 2017. ležala u bolnici u Zd 2 mjeseca, radili mi serklaža sa 16tt. U 26tj šav popustio i hitno me prevezli u Petrovu gdje sam ležala jos 3 mjeseca. Rodila u 39tt svoje čudo, svoju izmoljenu Ritu. 
    Sad me strah i pomislit na to što me sve čeka u ovoj trudnoći, pogotovo jer imam dijete kod kuće koju će biti teeško ostaviti i otići u bolnicu. Nadam se i molim da će sve proći i da će Ritica dobiti seku ili brata. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.