Cure, stavljate li trajni lak od kad ste trudne? Smije li se u trudnoći? I pramenovi npr. 🤣🤣
Ja sam odustala od svega, cak ni obican lak necu. Ali na pramenove idem za 15 dana ne mogu izdrzati vise s ovim izrastom, cekam da skroz izadem iz prvog tromjesecja...
Gemma cestitam na uspjesnom pregledu :)
Bluew Farbam se jer imam sijede i stavljat cu trajni dok mi se bude dalo.. to svak za sebe odlucuje kako ce i sto ce :)
Saradobrodošla!!! I ja sam na duphastonu zbog nekog iscjedka 😕 jutros sam prespavala popit tabletu, valjda nema veze. Nadam se da se družimo dugo!
Lala drago mi je da si rekla obitelji i zbog njihovih divnih reakcija. Pozitivne vibre uvijek dobro dođu! I meni je bilo lakše kada im je (ipak mm) rekao (rasplakao moju mamu - umalo se ugušila jabukom) bas zbog tog debljanja jer svako sam ljeto fit i već su se počeli pitat sto se to događa ;)
Hvala :)
Ma mislim da jedna zaboravljena nista nece značiti. Ja sam za sad sve popila, nekad popijem 1 h prije a nekad 1 h nakon vremena sto si trebala ali to je jednostavno jer nekad na poslu ne mogu u tom trenutku jer ili pricamo ili nesto bas radimo zajedno, a nisam im jos rekla.
Ne znam ni kako ce to sve izgledati na poslu kad im kazem... Znam da im nikome nece bit drago 🙄 jer kao bas u ovim trenucima nam to nije trebalo u firmi, ah 😔
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sto se tice farbanja, ja sam odlucila prije 6 mj pustati svoju prirodnu boju, jer sva sreca nemam jos sijedih.
Tako da ja se necu ni farbat, ni lakirat nokte ni nista 😂 muz mi ima problema sa crijevima pa sam procitala nedavno knjigu GAPS i tamo bas pise i za trudnice i prijenos crijevne flore s trudnice na dijete. Tako da ja sto manje tih kemikalija pokusavam mackati na sebe.
No opet, moja je mama pusila dok je mene imala u trbuhu i na nista nije pazila pa sam se zdrava rodila 😁 tako da to je stvarno tko kako želi. Ja sam i inace fan sveg prirodnog pa mi je ovo najnormalnije :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Bog curke. Kod mene nista posebno novo. Javim se kad stignu nalazi urinaa i krvi.
06/20 blighted ovum 8tt.
vm93 cestitam od srca💞💞 termin ti je 26.01.2021.😍
Bluew ako su stvarno jaci od menstrualnih, ja bi otisla na hitnu
Sara2021 heej dobro nam dosla🥰🥰💖 svaka cast kako imas volje sve to citat, meni je previse i 10 str kad sam u zaostatku🤣🤣
Lela2807 divna reakcija obitelji💗
Anikin popij Duphaston, u uputama pise da mozes u roku od 12h od kad si trebala, a zaboravila
Cure, koje se bojite farbati...pa inate u Dm-u prirodne farbe za kosu, a odlično prekrivaju, ja se tom farbam, košta 59kn, ništa ne smrdi na glavi, čak fino miriši i još uz to sve, odlično prekriva. Nokte lakiram kao i dosad, kod kuće, redovito. Novima želim dobrodošlicu, a onima s iscjedcima da čim prije prođu, meni se sve smirilo otkad sam na Duphastonu. Već dva tjedna nemam nikakve probleme. Sretno svima, uživajte u lijepom danu, pozdrav!
Sto se tice Lakiranja - to sam zbog vantjlesne morala ukinuti skroz. Nokti su mi se oporavili tako da ce tako oststi i tokom ljeta. Sto se tice farbanja - plavusa sam ali bez sijedih i izrastak je jako vidljiv - skoro sam se ofarbala Loreal Farbom bez amonijaka. Odlicna je farba malko skuplja nego obicna
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Kad smo kod kose i prirodnih stvari, imate li neku preporuku za prirodne šampone za kosu ili koji su trudnoća-friendly? 😂 Također imam i seboreju te samo čekam razvoj njene situacije u ovom periodu.
Ja sam si kupila nedavno Alverde šampon i regenerator, nije mi bas najbolji na svijetu ali navodno nema stetnih sastojaka, ako tko zna vise o tome, ili neki dobar prirodni šampon, preporucite :)
Stiže nam Ena 🌺
Termin 02.01.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji