Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabrinutakata
    22. Svibanj 2020. 19:53

Jel koju od vas probadaju leda gori ispod vrata malo 

Diana30
    22. Svibanj 2020. 20:02

Bluew

Trenutno sam u 6.tjednu i evo vec pola sata imam jake bolove, kao menstrualni ali usudila bi se reci jos jaci..ne znam je li too bas normalno, je li imao netko tako jake bolove?

Kako si? Jel se smirio grcenje🙏🥰nadam se da, si ok

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

22. Svibanj 2020. 20:05

Kako vi izlazite na kraj s glavoboljomy, nemam je cesto ali danas to je uzas, jutros mi se vid maglio kolilo me bolilo? Jel to normalno, ja ne znsm?

• Bluew
    22. Svibanj 2020. 20:14

Diana30

Bluew

Trenutno sam u 6.tjednu i evo vec pola sata imam jake bolove, kao menstrualni ali usudila bi se reci jos jaci..ne znam je li too bas normalno, je li imao netko tako jake bolove?

Hej hvala sto mislis 🥰 smanjilo se, ali je jos uvijek prisutna bol.. U prvoj trudnoći nisam nikad ovako nesto osjetila, cak sam i lekadol popila.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Diana30
    22. Svibanj 2020. 21:46

Bluew

Diana30

Bluew

Hej hvala sto mislis 🥰 smanjilo se, ali je jos uvijek prisutna bol.. U prvoj trudnoći nisam nikad ovako nesto osjetila, cak sam i lekadol popila..

Ahh super da si ti bolje,,nadam se da ce ti se bol smanjiti, i da ce biti sve u redu,,😊😊

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Sara2021
    22. Svibanj 2020. 22:11

Pozdrav, evo ja bih vam se pridružila ako smijem ☺️
    Za sada 7+6, bila na prvom pregledu sa 5+5 i već je kucalo srčeko 🥰
    U pon je drugi pregled.
    Kad sam došla na prvi ginicka me pitala da li sam primjetila lagano smeđi iscjedak a ja sam rekla ne jer stvarno nisam. Stavila me na duphaston i sad je stalno prisutan taj blijedo smeđi iscjedak, samo se nadam da će u pon sve biti ok ♥️

Inače, čitam vas već par dana, al tek sam dosla do str 137, a zelim svepsve sve jer sigurno ima puno informacija koje su mene nekako zaobišle.
    Čestitam svima sa plusićem i nadam se da smo ovdje još dugo 😁
    Sve koje ste izgubile svoje male plusiće, glava gore - doći će plusić ponovo! Pozitivne misli ♥️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

LeLa2807
    22. Svibanj 2020. 22:31

Hej cure, evo i mene. Danas je bio divan dan. Rekla sam mami ona je pocela plakat, postat cu baka postat cu baka. Odmah zvala tatu i brata da im kaze oni van sebe. Brat sretan prica postat ce ujo. Tata salje poruke sa prijedlozima imena. Sretna sam. Pao mi je kamen sa srca kad sam rekla. Sutra ce mm svojima. :) 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Sara2021
    22. Svibanj 2020. 22:36

LeLa2807

Hej cure, evo i mene. Danas je bio divan dan. Rekla sam mami ona je pocela plakat, postat cu baka postat cu baka. Odmah zvala tatu i brata da im kaze oni van sebe. Brat sretan prica postat ce ujo. Tata salje poruke sa prijedlozima imena. Sretna sam. Pao mi je kamen sa srca kad sam rekla. Sutra ce mm svojima. :)

LeLa pa mi smo u istom tjednu i danu ♥️
    Jesi li imala drugi pregled? Čestitam što si rekla svojima, ja još nisam skupila hrabrost... Čekam da prođe taj drugi pregled pa da vidim da li je sve ok ☺️

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

NiaLyn
    22. Svibanj 2020. 23:25

BlueMoon

di nam je GEMMA

Eej Bluemoon, pozdrav. Danas mi je bio cijeli dan nekako užurban pa nisam ni stigla na forum, a nije da sam baš ni redovita inače. Bila sam u ponedjeljak na kombinirani koji je došao uredan, bebica je super, meni prestale mučnine i manje me boli noga (išijas). I ja bi trenirala, baš mi fali al strah me da me ne zaboli opet. Mislim da ću ipak krenut polako uskoro. Sretno svim novim curama! 😊

LeLa2807
    22. Svibanj 2020. 23:40

Sara2021

LeLa2807

LeLa pa mi smo u istom tjednu i danu ♥️
    Jesi li imala drugi pregled? Čestitam što si rekla svojima, ja još nisam skupila hrabrost… Čekam da prođe taj drugi pregled pa da vidim da li je sve ok ☺️

Mojima je bilo iznenadjenje. Nisu znali da radimo na tome. Hehe
    Ja sam bila sa 5+5 (privatno) silom prilike radi jednodnevnog svijetlosmedjeg iscjetka, tad je bila srčana rekacija i na redovnom pregledu (doc ginek) sa 6+5 haha. Bilo je sve u redu. Meni je sljedeći pregled 19.6 to mi je dugo za cekat. Jer sta god bude ja bi rekla svojim bližnjima. Ovako sam ODAHNULA. sad kuze da sam T i da sam debela u odnosu na prije
    Jer mi je mama bila zabrinuta da nemam hormonalni disbalans. Nikad deblja. Na ljeto sam bas bila zgodna mršavica. 🤣🤣 pa eto sad su i oni odahnuli ne brinu vise. Haha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.