Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara2021
    23. Svibanj 2020. 00:36

LeLa,
    Joj da, bas je daleko taj pregled! Moji ce isto uskoro saznati ako ginicka kaze da je sve ok, iako me strah jako zbog tog iscjetka. Tebi je bio samo taj jedan dan i više ništa? 
    A za kile, ajme ja se nisam vagala doma, a na prvi pregled sam stigla sa 2 kg u plusu zbog korone 😂 sad cemo vidjeti, ali vidim ja da sam deblja, sve me hlace stišću. Pa koliko si ti dobila da se to toliko primjeti? :D 

Stiže nam Ena 🌺
    Termin 02.01.2021.

LeLa2807
    23. Svibanj 2020. 06:12

Sara2021

LeLa,
    Joj da, bas je daleko taj pregled! Moji ce isto uskoro saznati ako ginicka kaze da je sve ok, iako me strah jako zbog tog iscjetka. Tebi je bio samo taj jedan dan i više ništa?
    A za kile, ajme ja se nisam vagala doma, a na prvi pregled sam stigla sa 2 kg u plusu zbog korone 😂 sad cemo vidjeti, ali vidim ja da sam deblja, sve me hlace stišću. Pa koliko si ti dobila da se to toliko primjeti? :D

U T nista. Ali, ja sam prestala pusit prije T i tad sigurno natukla 5-6, a od ljeta sveukupno jedno 10/12. Da nisam T vec bi skinula bar 5,6 jer mi brzo ide, a ovako stagniram vec 2 i pol mjeseca i mojima nis nije bilo jasno. Jos sam isla sa njom u ducan kupujem haljine L inace sam M broj i sad ona meni tek kad sam joj rekla za T govori da se brinula gleda kupijem i haljine veci broj unaprijed u smislu sta mi je da ni ne planiram skinut te kile hahha i brinuli daa nemam mozda problem sa štitnjačom. Oni koji me ne znaju mozda kad me vide jer imam jace noge i guzu bi rekli da imam ono viska 5,6 kg ne sad bas da sam debela. Al ovi koji me znaju su svi primjetili da se nes dogadja a nitko da pomisli mozda sam T pa ne mršavim. Ali ja sam sad startno usla sa vise kila i moram pripazit da se stvarno ne uneredim do kraja. 
    Meni je smedji trajao to jutro bilo je jako oskudno, dr napisala boja bijele kave. Nisam imala krvarenja ni u maternici ni u rodnici. Ona je mislila zaostaci implantacijskog. Isto sam na progesteronu. Ja uzimam 2x2 vaginalno utrogestan. I to cu ocito do iduceg pregleda. 

Cure, jutro, ne mogu spavati. 🤧
    Zaboravila sam Nick ali netko je govorio jesu li tako jaki grčevi normalni. U mom slucaju su bili. Tocno prije pregleda me tako jako boljelo i grcilo i probadali jajnici i ja sam mislila gotovo je ne moze biti normalna tako jaka bol savijala se u vc prije tusiranja onda je stala ja na pregled i sve u redu. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Eyia
    23. Svibanj 2020. 06:50

LeLa2807

Hej cure, evo i mene. Danas je bio divan dan. Rekla sam mami ona je pocela plakat, postat cu baka postat cu baka. Odmah zvala tatu i brata da im kaze oni van sebe. Brat sretan prica postat ce ujo. Tata salje poruke sa prijedlozima imena. Sretna sam. Pao mi je kamen sa srca kad sam rekla. Sutra ce mm svojima. :)

Baš lijepo, čestitam, sigurno da je puno lakše kad bližnji znaju! 🙂 

JECIKA
    23. Svibanj 2020. 08:47

Dobrodosle nove cure 
    Lela to me podsjetilo kad sam ja rekla mojima.. Sestra je plakala pola sata na telefonu nije mogla da dodje sebi. Bile amo razdvojene zbog korone.. Juce je dosla kod mene 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

MalaD
    23. Svibanj 2020. 09:42

Mene vec dan i pol boli na desnoj strani  kod kretanja-jajnik ili sta??! Bas cudno.. Bol nije jaka ali je tu.. A i skuzila sam da se nesmijem kretati. Cim se pokrenem meni postane zlo tako da lezanje, sjedenje i samo potrebne kretanje jer mi je inace uzasno muka.. 

An1
    23. Svibanj 2020. 10:34

Sara dobrodošla!!! I ja sam na duphastonu zbog nekog iscjedka 😕 jutros sam prespavala popit tabletu, valjda nema veze. Nadam se da se družimo dugo! 
    Lala drago mi je da si rekla obitelji i zbog njihovih divnih reakcija. Pozitivne vibre uvijek dobro dođu! I meni je bilo lakše kada im je (ipak mm) rekao (rasplakao moju mamu - umalo se ugušila jabukom) bas zbog tog debljanja jer svako sam ljeto fit i već su se počeli pitat sto se to događa ;) 

10.06. Nifty uredan 💖

JECIKA
    23. Svibanj 2020. 10:43

MalaD

Mene vec dan i pol boli na desnoj strani kod kretanja-jajnik ili sta??! Bas cudno.. Bol nije jaka ali je tu.. A i skuzila sam da se nesmijem kretati. Cim se pokrenem meni postane zlo tako da lezanje, sjedenje i samo potrebne kretanje jer mi je inace uzasno muka..

Mene boli isto kada se naglo ustanem oba jajnika pa kako koji.. To je normalno joa posebno ako uzimas utrogestan. Jajnici rade. Meni su prvi mjesec bili ogromni.. Tipa 6,7cm

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Bluew
    23. Svibanj 2020. 10:52

Cure, stavljate li trajni lak od kad ste trudne? Smije li se u trudnoći? I pramenovi npr. 🤣🤣

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Bella🌟
    23. Svibanj 2020. 11:03

Zadnjih dva dana nisam ništa smeđarila i sva se poveselimbi mislim to je to gotovo je s tim i eto danas opet. I imam neka zatezanja i pritisak u trbuhu i baš sam nikakva. Jedva čekam slijedeći pregled ,10.6. kad ću bitnu 12 tjednu da vidim jel sve ok i da napokon prođe ovaj kritični period. Moram priznat da mi je baš teško. Mislila sam na početku da ću moći vježbati malo, šetati se, normalno se kretati i bezbrižno uživati, a na kraju sam u mirovanju i brizi koju pokusavam smanjiti.
    Morala sam na poslu jučer reći jer od slijedećeg tjedna bi trebali dolaziti a ja neću moći jer bi trebala na komplikacije, na kraju smo rekli i roditeljima jer je teško skrivati kad mi je ovako, a zive nekoliko kuća do nas. Iako nismo mislili nikome reći skroz do 12 tjedna i dok ne bi napravili testove ispalo je drugačije zbog svih ovih komplikacija. Ali mi je drago da smo rekli jer su bili sretni i to bi bila prvo unuče u obje obitelji. Pa me to malo utjesilo. 
    Morala sam vam se malo izjadati pa nemojte zamjeriti😬😊

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bebs
    23. Svibanj 2020. 11:15

Ey evo i mene i mi smo na kraju jucer nenadano rekli jer su moja mama i teta ko FBI, nisam se javljala cijelo jutro jer kao sto sam spominjala nezz lagat, pa su njih dvije kraljice odlucil3 mene potrazit na poslu, naravno nasle me nisu 🙈😂 i jos im je kolegica rekla da sam na bolovanju (prekasno sam joj javila da sam otisla "ranije") i eto onda su me zvale da sta mi je i odmah su me prokuzile kad sam pocela lagat, mm se smijao ko lud dok se to sve izdogadjalo 🤣 ovog valjda ni u sapunicama nema. Onda je on odlucio da ce reci i svojima da se ne zakopavamo u lažima i da se ne naljute jer su moji znali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.