Jutro cure ja evo cekam pregled uhvatila me nervoza sve mi je muka 🤢
Bit ce sve u redu opusti se 🤗🤗
🙏❤💙
Ovčica ja sam jučer primjetila na gaćicama takav neki iscjedak, rozo ili narančasto ma skoro da se i ne vidi ali eto bila sam na Hitnoj i dr je rekao da misli da imam možda hematom / nije siguran, drugi razlog za krvarenje ne vidi. Mene dolje ne svrbi, imam neki iscjedak ali to je valjda i normalno u trudnoći. Ne mogu utvrditi dali je to povezano ili ne.
Meni na pregledu sa 5+5 dr nije vidjela hematom, na drugom sa 6+5 druga doktorica je vidjela i ja doduse na ekranu. Kaze da se ili naknadno pojavio ili ga prva dr nije vidjela. Bitno je na kojem je mjestu. Meni je skroz dolje ispod i daleko od bebe. Malen. Zato kaze da ga zanemarim i ignoriram i računam da na iducem pregledu nece biti. Aj ga ti znaj.
Btw nocas sam imala bas bolove i probadanja. Pitaj boga od cega. Jer osim hematoma imam i miom. Isto ne smeta za ovu T ali ako se maternica siri moguce da i on. Bo.
Lela ja ih imam 3...za sad nikad nisu predstavljali problem u T jer su na ok pozicijama... I znam da se oni u T znaju povecati zbog prokrvljenosti maternice
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Meni je jucer bio ok dan do večeri haha.
Dorucak tost od integralnog kruha sa sjemenkama salamom (pik sunka) i sir i obavsuno svako jutro jedan vocnio bio aktiv jogurt i malo kave i 4dcl Cedevite koju sam do 12 h razvlacila hahahha a doručkovala u 9. Pijem ujutro cedevitu, ne mogu vodu i onda na kraju dana malo popijem. Oko 11 sam malo grožđica. U 13 sam dva tanjura domace juhe od brokule. U 15h jedna punjena paprika jedna feta integralnog kruha za tost i malo pirea. Oko 16 red rotter sport cokolade oko 17 jagode i onda krece show kako količinski od jednom ne mogu puno pojest u 20 h gladna ko vuk zgrijesim i narucim cheez. :)
Divim ti se. Ja cedevitu otkad znam za trudnocu nemogu pomirisat, a kamoli da popijem gutljaj.a obizavala sam ju. 🤭 A tako i sladoled na stapicu ne mogu, ali iz slasticarne da, samo kuglicu 🤣Sad samo pijem vodu ili domaci sok od bazge, frisko ocijeden sok od narance i mlijeko isto jedva u jutarnjoj kavi koju sam isto svela na minimum.dok sto se hrane tice pokusavam uvijek sve frisko, sto vise povrca i raznoliko. Tunu i losos sam sad izbacila jer kazu bolje ne konzerve, a obozavam.
Cure kako vi racuna te te tjedne trudnoce, jel racuna te i dan kad ste dobile ili taj dan preskacete,zbunjena sam, jer imam app moj kalendar i racuna mi da sam danas 4+5,😳😳
Dan kad si dobila je 1+0, 2.dan M je 1+1 itd… 😃😄
Sorry, 0+1, 2.dan M je 0+2 😂
😄Ok tnx, znaci sutra sam tocno 5tt,sva sam nekakva u strahu, neznam kako se vi ponasate, ali ja kao da hodam ko robot, bojim se i hodati🤣🤣, bojim se sagnuti dignuti vilicu zlicu🤣🤣, boze pa nisam normalna, ali ne mogu si pomoci,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ovčica ja sam jučer primjetila na gaćicama takav neki iscjedak, rozo ili narančasto ma skoro da se i ne vidi ali eto bila sam na Hitnoj i dr je rekao da misli da imam možda hematom / nije siguran, drugi razlog za krvarenje ne vidi. Mene dolje ne svrbi, imam neki iscjedak ali to je valjda i normalno u trudnoći. Ne mogu utvrditi dali je to povezano ili ne.
Meni na pregledu sa 5+5 dr nije vidjela hematom, na drugom sa 6+5 druga doktorica je vidjela i ja doduse na ekranu. Kaze da se ili naknadno pojavio ili ga prva dr nije vidjela. Bitno je na kojem je mjestu. Meni je skroz dolje ispod i daleko od bebe. Malen. Zato kaze da ga zanemarim i ignoriram i računam da na iducem pregledu nece biti. Aj ga ti znaj.
Btw nocas sam imala bas bolove i probadanja. Pitaj boga od cega. Jer osim hematoma imam i miom. Isto ne smeta za ovu T ali ako se maternica siri moguce da i on. Bo.
Da, to u tebe zvuci kao tipični hematom koji dođe i prođe. Bar je doktorica zvučala utješno. Meni je gin rekao da može biti hematom ali on misli da nije jer tu nebi trebao biti hematom...inače na prethodna dva pregleda nitko nije ništa vidio... pa sad ti misli 🙄
A sto se bolova i probadanja tiče i meni su začinili noć 😢
10.06. Nifty uredan 💖
Sviđa mi se ovo - sto smo jele ;) da dobijem neku ideju!
Ja sam jučer ovako - popila Divku (bez mlijeka), pa duphaston, popila sok od limuna, folnu od 400, popila sirup za željezo (floradix), onaj sokic Hohne C + željezo. Pojela bananu, integralne krekere, sladoled (vodeni iz Lidla). Pojela pjat blitve kao rucak. Opet vodeni sladoled (za njima ludujem). Popila još jednu dozu Floradixa, pojela pola kantice jagoda. Jos jedan paketić integralnih krekera. U mame pojela malo smokija, bajaderu i Lili kekse (😂😂). Navečer magnezij, vodeni sladoled, čaj od mente. I sad kad sam ovo napisala me strah jer mi se čini da nisam ništa uprav pojela, a cijeli sam dan imala osjećaj da jedem i da mi je pun stomak.
10.06. Nifty uredan 💖
Sviđa mi se ovo - sto smo jele ;) da dobijem neku ideju!
Ja sam jučer ovako - popila Divku (bez mlijeka), pa duphaston, popila sok od limuna, folnu od 400, popila sirup za željezo (floradix), onaj sokic Hohne C + željezo. Pojela bananu, integralne krekere, sladoled (vodeni iz Lidla). Pojela pjat blitve kao rucak. Opet vodeni sladoled (za njima ludujem). Popila još jednu dozu Floradixa, pojela pola kantice jagoda. Jos jedan paketić integralnih krekera. U mame pojela malo smokija, bajaderu i Lili kekse (😂😂). Navečer magnezij, vodeni sladoled, čaj od mente. I sad kad sam ovo napisala me strah jer mi se čini da nisam ništa uprav pojela, a cijeli sam dan imala osjećaj da jedem i da mi je pun stomak.
Ako ništa nije falilo vodenog sladoleda Baš me taj dio nasmijao heheheh
Jaoo.. nema me 2 dana i imam sta za citati
Bas mi drago sto je aktivno ovdje i takva pozitiva vidim ima slikica puno i dobrih vijesti sa pregledica i tak sam sva happy, pere me sad neka euforija i sva sam si super
hormoni valjda luduju. Od jucer popustile mucnine jedino vrtoglavica me jos hvata. Kupila sam si kandirani djumbir i malo,malo ubacim kockicu u usta i evo super djeluje.
Dorucak- ness, neko pecivo ( al onako 3 puta u usta) inace ne doruckujem,al reko sad da ubacim nesto u kljun
Rucak- kuhano, juha, meso, salata ili cuspajz neki
Vecera- jogurt obican ili kompot neki ( to me trazi zadnjih par dana)
Pijem- vodu obicnu ili nacjedim limuna malo i domaci sok od bazge i ujutro 1 ness i kad me trazi onda i oko 4 popijem 1
Od vitamina- ujutro folnu i zeljezo, na podne prenatal i navecer magnezij.
E da inace bez slatkog ne mogu, moram svaki dan nesto pojest ili kekse, cokoladu, puding, kolac... al otkad sam trudna u obzir dolazi samo kompot, sok od bazge ili vocni jogurt. Cokoladu ne mogu ocima vidjet, a niti kolace
Petrice to nisam ja, to je tako beba htjela 😂
PoisonIvy kako piješ i prenatalne i folnu i željezo? 👀 Jeli to onda puno svega?
10.06. Nifty uredan 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji