Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    22. Svibanj 2020. 07:59

Tenci

Evo ja se bas ne mogu pohvaliti sa zdravim danom jucer, u biti uopce nije bilo nicega zdravoga 🤦‍♀️
    Ujutro hrenovke, kecap i pecivo, pa malo jagoda, rucak pizza, sladoled popdne i navecer sendvic.
    Inace jedem bolje, za rucak uvijek kuhano, ali eto jucer je bio takav dan.
    Danas budem ujutro s malim zobene s jabukom i suhim marelicama, rucak bude varivo od mahuna, a veceru nekaj vec iz frizidera.

Nisi napisala kaj si pila i dal pijes kakve vitaminske dodatke 

LeLa2807
    22. Svibanj 2020. 08:02

Anikin

Ovčica ja sam jučer primjetila na gaćicama takav neki iscjedak, rozo ili narančasto ma skoro da se i ne vidi ali eto bila sam na Hitnoj i dr je rekao da misli da imam možda hematom / nije siguran, drugi razlog za krvarenje ne vidi. Mene dolje ne svrbi, imam neki iscjedak ali to je valjda i normalno u trudnoći. Ne mogu utvrditi dali je to povezano ili ne.

Meni na pregledu sa 5+5 dr nije vidjela hematom, na drugom sa 6+5 druga doktorica je vidjela i ja doduse na ekranu. Kaze da se ili naknadno pojavio ili ga prva dr nije vidjela. Bitno je na kojem je mjestu. Meni je skroz dolje ispod i daleko od bebe. Malen. Zato kaze da ga zanemarim i ignoriram i računam da na iducem pregledu nece biti. Aj ga ti znaj. 

Btw nocas sam imala bas bolove i probadanja. Pitaj boga od cega. Jer osim hematoma imam i miom. Isto ne smeta za ovu T ali ako se maternica siri moguce da i on. Bo. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

MalaD
    22. Svibanj 2020. 08:15

Kad procitam tu i na fejsu sta sve papate najrade bi plakala od jada. Sve vam ima isti okus??

MalaD
    22. Svibanj 2020. 08:23

Da i kaj sam htjela napisati na naalzu mi pise povecan i smeksan uterus.. 

MalaD
    22. Svibanj 2020. 08:24

To nije dobro? Napisao mi doktor visokorizicna trudnoca.. 

ovčica
    22. Svibanj 2020. 08:26

Radim i nosim hrpu posudica sa sobom, ko da idem na izlet hahah
    Ujutro pojedem sendvic od marga, pilecih prsa i kiselih krastavaca s jogurtom. Meduobrok vocka, krekeri ili puding. Za rucak svasta, ali pokusavam uvijek staviti neko povrce kao prilog uz zelenu salatu ili krastavce i paradajz. Meduobrok su jagode. Kad dodem doma, ovisno o gladi, pojedem neki mini rucak ili ako nisam gladna nesto laganije navecer. A ujutro uz dorucak uzmem tableticu od elevita pronatal. Tokom dana popijem caj bez dodataka i nekoliko casa vode. Dan nisam mogla zamisliti bez cokolade ali sad mi je odbojna, kao i sokovi. To izbjegavam. Bar sad 

LeLa2807
    22. Svibanj 2020. 08:33

Meni je jucer bio ok dan do večeri haha. 
    Dorucak tost od integralnog kruha sa sjemenkama salamom (pik sunka) i sir i obavsuno svako jutro jedan vocnio bio aktiv jogurt i malo kave i 4dcl Cedevite koju sam do 12 h razvlacila hahahha a doručkovala u 9. Pijem ujutro cedevitu, ne mogu vodu i onda na kraju dana malo popijem. Oko 11 sam malo grožđica. U 13 sam dva tanjura domace juhe od brokule. U 15h jedna punjena paprika jedna feta integralnog kruha za tost i malo pirea. Oko 16 red rotter sport cokolade oko 17 jagode i onda krece show kako količinski od jednom ne mogu puno pojest u 20 h gladna ko vuk zgrijesim i narucim cheez. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

22. Svibanj 2020. 08:34

Diana30

Cure kako vi racuna te te tjedne trudnoce, jel racuna te i dan kad ste dobile ili taj dan preskacete,zbunjena sam, jer imam app moj kalendar i racuna mi da sam danas 4+5,😳😳

Dan kad si dobila je 1+0, 2.dan M je 1+1 itd... 😃😄

mylady
    22. Svibanj 2020. 08:34

Cure, malo me nije bilo. Zadnja dva dana sam bila koma. Sve sto sam pojela sam brze bolje izbacila. Nista mi nema dobar okus. Danas je konacno bolje otkako sam jutros povratila i drhtala sva ocito od dehidracije i niskog tlaka. Sad mi odg samo frisko ocijeden sok od narance. Pa ga pijuckam lagano. Btw. Sad se osjecam ko da nista nije bilo ova dva dana. Sorry sto me nije bilo... Svim novim curama sve najbolje i cestitam, a cure koje su imale preglede bravooooo! Sretno danasnjim curama koje idu na pregled. 🥰😘

22. Svibanj 2020. 08:35

Sapica

Diana30

Cure kako vi racuna te te tjedne trudnoce, jel racuna te i dan kad ste dobile ili taj dan preskacete,zbunjena sam, jer imam app moj kalendar i racuna mi da sam danas 4+5,😳😳

Dan kad si dobila je 1+0, 2.dan M je 1+1 itd… 😃😄

Sorry, 0+1, 2.dan M je 0+2 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.