Cula sam da sok od bazge nije dobar za trudnice. Da li je jos tko to cuo? Ja imam domaci mamin i ne pijem ga a volim ga.
Stooo? Ja upravo popila pol litre domaceg kako mi je fini
Evo nas sa pregleda sve je cisto nema vise smeđarenja ali me ostavila ipak na duphastonu. Dobila sam cak jednu kilu haha 😝
Bebacu srce prekrasno kuca i narasli smo pa smo sad 17mm kaze gin da mjere pasu za 8+0 tako da je sve uredu i sve pase. Dobila sam uputnice za vađenje krvi i za krvnu grupu i za urin tako da cu to sad rijesit da sam mirna. Kontrola je 24. 6 i onda cu bit 12+5. Uglavnom pregled je super prosao bebica je dobro a ja sam presretna 😄
https://ibb.co/CQ83Nts
Evo i slikica
Sretno drugim curama na pregledu danas
Cestitke na divnom pregledu😊😊🥰❤
Ja sam isto čitala da bazga nije dobra u trudnoći🤷🏻♀️ Ima toliko stvari koje su zabranjene i ja stvarno to ništa ne jedem... uopće vise nemam ideje sta jesti stalno se nekako vrtim u krug 😂
Kako sad ne smjemo ni bazgu?? 😱 do kraja trudnoce ću saznat da sve sto sam jela zapravo nisam smjela jesti
10.06. Nifty uredan 💖
Anikin, koliko sam ja stvari krivo napravila u početku muka mi dođe svaki dan kad se sjetim. Nitko mi nikad ništa nije rekao za puno stvari, a prva trudnoća 🤯 sve sam googlala i sad se svega bojim. Možda nekad bolje ne znati jer opet nekako mislim da to ne može škoditi
Joj sad ste me bacile u istrazivanje zbog soka od bazge....
Nasla sam da se bazgin list i kora ne smiju u trudnoci jer ima laksativni ucinak i moze potaknuti kontrakcije.
A sok od bazge se ne preporucuje u trudnoci jer snizava krvni tlak.
Mozda mi se zato vrti stalno ??? Inace imam niski tlak.
Pijem bazgu, i ne mislim je prestat piti.. nije da cu sad na dan popiti 2l, al kad odem kod mame to mi je jedna od stvari kojima se bas veselim
Mislim da smo previse opterecene svim i svacim
Ja mislim da je vazno ne piti alkohol, ne pusiti i ne drogirati se
Ostalo sve moze proc
Ja isto obozavam bazgu i popijem po 2-3 case dnevno 😬😔 teska srca cu malo smanjiti ipak ajde ... ovo je sad prva godina da sam ju ja radila i tak mi je fina ispala, imam 10l 😪😭🥺...kak cu sad ne piti ju?
Mislim da je u svemu najbitnija umjerenost.
Ja cu prestat piti par dana bas da vidim hoce li mi se prestat mantati. Slozila sam 6l i bas mi je fini, al mislim da te 2 case dnevno nebi trebale skoditi.
Mame sta pijete od sokova ovih zdravoh u prva 3 mijeseca trudnoce i koje voce najbolje za vitamine
Sortiraj odgovore
Najstariji