Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    22. Svibanj 2020. 11:52

moj jelovnik je kroz jutro grozan, budem jako gladna a ne znam sto ce mi se jesti na poslu pa to cesto bude neki sendvic itd, doma popijem kavu. Kasnije rucam i pojedem voce i to mi bude dosta. Al ujutro natrpam svega u sebe..
    Pijem folnu i zeljezo. Nikakve dodatne vitamine mi nije spominjala.
    Jel ko od vas trenira? Meni se cini sad da bi trebala, imam osjecaj da sam cijela "mlohava".. a neda mi se pokrenuti. pogotovo ne u zatvoreni prostor negdi

Bella🌟
    22. Svibanj 2020. 12:07

BlueMoon

moj jelovnik je kroz jutro grozan, budem jako gladna a ne znam sto ce mi se jesti na poslu pa to cesto bude neki sendvic itd, doma popijem kavu. Kasnije rucam i pojedem voce i to mi bude dosta. Al ujutro natrpam svega u sebe..
    Pijem folnu i zeljezo. Nikakve dodatne vitamine mi nije spominjala.
    Jel ko od vas trenira? Meni se cini sad da bi trebala, imam osjecaj da sam cijela "mlohava".. a neda mi se pokrenuti. pogotovo ne u zatvoreni prostor negdi

Ja dok sam smjela sam vježbala jogu i šetala puno, prije trudnoce vježbala za snagu, ali sad ne smijem jer sam na mirovanju. Ali ako ti je sve ok ne vidim razloga zašto ne bi vježbala pogotovo ako si ranije vježbala. A ako nisi imaš svakakvih videa za trudnice s raznim vjezbama. Da mogu, sigurno bi nešto od toga radila.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

mylady
    22. Svibanj 2020. 12:08

Ajme, ovo za bazgu mi je prvi glas. Po takvom brdo toga ne smijemo. 😲🤯 A kao kazu jedi sto pozelis. Hmmmm. 

ovčica
    22. Svibanj 2020. 12:18

Tea22

Pijem bazgu, i ne mislim je prestat piti.. nije da cu sad na dan popiti 2l, al kad odem kod mame to mi je jedna od stvari kojima se bas veselim
    Mislim da smo previse opterecene svim i svacim
    Ja mislim da je vazno ne piti alkohol, ne pusiti i ne drogirati se
    Ostalo sve moze proc

Slazem se Tea. Mislim da su nase mame koristile i ono sto se smjelo i ono sto nije. Nekad im zavidim jer nisu imale internet na kojem mozes procitati i svasta pametno, ali i gluposti. Mislim da vise steti ako se stalno preispitujemo i brinemo, jel moze ovak, jel moze onak. Vjerojatno je sve oke u nekoj normalnoj kolicini. 

JECIKA
    22. Svibanj 2020. 12:19

Sta je bazga?? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Shine
    22. Svibanj 2020. 12:22

naravno da se s nicim ne smije pretjerivat al casa dvije dnevno nece nam smetati pogotovo ako nam dobro cini i ne osjecamo se lose... tako mislim da je i s bazgom i sa svim... do nedavno kava mi je bila fuj a ritual mi je jutarnji popiti bar jednu pogotovo sad kad je lijepo vrijeme , sad ponovno uzivam u njoj a kao ni nju ne preporucaju... sve je to do pojedinca, slusati svoje tijelo, ne pretjerivati i jednostavno se opustiti, sta pase nama pase i bebi ❤️

Shine
    22. Svibanj 2020. 12:24

e da, svima sretno na pregledima, moj je za dva tjedna i vec sam nestrpljiva i jedva cekam vasa izvjesca. sad sam tocno 14+1 i napokon mogu reci da mi je doslo do glave samo moje stanje 😂 kako imam curicu od 6 god vise je ona ta koja me podsjeca na bebu i bas se veselim ljetu i periodu koji slijedi ❤️
    nek nam svima sve bude super, samo pozitiva ❤️

• Pahuljica27
    22. Svibanj 2020. 12:26

JECIKA

Sta je bazga??

Zova 😂

Eyia
    22. Svibanj 2020. 12:29

Ja sam sada puni peti tjedan, je li kojoj od vas bilo to da nije imala stalna grčenja? Ja tu i tamo osjetim probadanje (tipa rano ujutro jednom i popodne jednom), i lagano žiganje jednog jajnika. Znači dva dana sad skoro ništa dok tipa pred tri dana sam osjećala baš kao da ću dobiti M, nadam se da nisam jedina kojoj je ovako 🤯

Bella🌟
    22. Svibanj 2020. 12:40

Eyia

Ja sam sada puni peti tjedan, je li kojoj od vas bilo to da nije imala stalna grčenja? Ja tu i tamo osjetim probadanje (tipa rano ujutro jednom i popodne jednom), i lagano žiganje jednog jajnika. Znači dva dana sad skoro ništa dok tipa pred tri dana sam osjećala baš kao da ću dobiti M, nadam se da nisam jedina kojoj je ovako 🤯

Meni je tako bilo pogotovo na početku ,bolovi u jajnicima i grčevi kao menstrualni . Nisu bili prejaki ali su bili povremeno prisutni.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.