Ja i dalje mislim da je zapravo to ništa... jer od jako puno cura sam čula da je imalo hematom i na kraju sve dobro ispalo
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Znaci moze biti svasta i nista 🤷
Ja sam evo isto luda! On mi je rekao da može biti hematom ali on misli da nije hematom! 🤷🏽♀️ Inače dosad mi nitko nije napravio ni papu ni briseve te ja osobno naginjem da je taj iscjedak povezan s nekom vaginalnom infekcijom 🙄
10.06. Nifty uredan 💖
Ja i dalje mislim da je zapravo to ništa… jer od jako puno cura sam čula da je imalo hematom i na kraju sve dobro ispalo
A jel se vidi da je bija hematom nakon krvarenja ili
Jer ja kad san prokvarila to je isto bilo ajme krvi a nije mi na hitnoj uopce spominjala nikakav hematom
Ona je jednostavno zakljucila da je drugi plod odusta i vidila samo jedan plod da bi dva dana nakon moja vidila oba ploda 🤷♀️🤷♀️
🙏❤💙
Ja i dalje mislim da je zapravo to ništa… jer od jako puno cura sam čula da je imalo hematom i na kraju sve dobro ispalo
A jel se vidi da je bija hematom nakon krvarenja ili
Jer ja kad san prokvarila to je isto bilo ajme krvi a nije mi na hitnoj uopce spominjala nikakav hematom
Ona je jednostavno zakljucila da je drugi plod odusta i vidila samo jedan plod da bi dva dana nakon moja vidila oba ploda 🤷♀️🤷♀️
Meni se vidjelo, ko balončić uz bebu...štoviše na uzv-u je izledao kao da beba drži balon a to je bio hematom... na drugom pregledu se on skroz povukao
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Istina! Znam par žena sto su ih imale i na kraju sve super u trudnoći.
10.06. Nifty uredan 💖
Gdje nam je Jecika??
Trebala je u srijedu ici na kontrolu a od utorka je nisam ovdje vidjela.. :-(
Meni kaze doktor da ako pocnem smedariti ili lagano krvarit da ne brinem da je to samo druga vrecica koja odlazi... Nadam se da nece biti toga. Da ako treba da ce se samo apsorbirati
Sapice, jel se tebi zbog endometrioze vodi trudnoća kao visokorizicna?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Gdje nam je Jecika??
Trebala je u srijedu ici na kontrolu a od utorka je nisam ovdje vidjela.. :-(
Meni kaze doktor da ako pocnem smedariti ili lagano krvarit da ne brinem da je to samo druga vrecica koja odlazi… Nadam se da nece biti toga. Da ako treba da ce se samo apsorbirati
Ej javljala se JECIKA! Sve je bilo dobro na pregledu!! 🤗
10.06. Nifty uredan 💖
Pozz evo i ja sam ugledala plusic dan prije menge, i potvrdila na dan mene jos jedan plusic, po zadnjoj mengi sam 4tt+4,jako me strah zbog prijasnjih trudnoca, ovo se desilo prirodno,od simptoma imam bolne grudi ali i bradavice, na dan kad sam trebala dobiti bolilo me kao da cu svaki cas procuriti,ali evo svaki dan po malo osjetim neko probadanja,i naduta sam, nadam se da ce sve biti ok,iduci cetvrtak sam narucena za pregled, ne mogu docekati, tako mi dani sporo prolaze,,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Sapice,jel se tebi zbog endometrioze vodi trudnoća kao visokorizicna?
Za sad jos ne. Ja sam kategorizirana kao zena s habitualnim pobacajima, al endometrioza ko dijagnoza mi pise u svakom nalazu... i da, pitala sam doktoricu kad sam bila na niftyju jel moguce da sam imala 2 spontana zbog endometrioze i endometrioma lijevog jajnika ako je ovulacija u obje trudnoce isla iz lijevog jajnika - odgovorila je da da, da moguce da mi je endometrioza unistila jajne stanice u lijevom jajniku 😬 ...to sam si pomislila kad sam skuzila da mi je ova trudnoca iz desnog isla 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji