Evo privatni dr mi kaze da se javim u ponedjeljak. Ko ce to docekat,joj
Totalno me poremetilo ovo
Evo privatni dr mi kaze da se javim u ponedjeljak. Ko ce to docekat,joj
Totalno me poremetilo ovo
Hej nadji neku zanimaciju za vikend. Setaj malo. Ili otidite na neki izlet. Brzo ce too.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bila na pregledu.
Bebac raste. Ima 2 cm i 8+4
Druga gestacijska se jos vidi, ali je ostala ista mala kao i zadnji puta i u njoj ima nekih sjenica koliko sam vidla.. Al kaze doktor da nece biti nista od toga...te u nalazu napisao blighed ovum (odumrlo jajasce)
Nije me jos nikamo poslao na vadenje krvi vec drugi puta cemo razgovarati sta bi htjela od pretraga i dr.. Dao mi je neke vaginalne kapsule ako slucajno dobim jaci iscjedak ili smeckasti iscjedak zbog drugog ploda koji se nije razvio da nebi dobila gljivice..
Komplikacije kaze da ce otvoriti kad dodem drugi puta. Da nije problem ako mi daju papire 5.6 a komplikacije moraju biti otvorene 1.6.. Ima tko iskustva?
Poozdrav! 🤗 ja sam bila kratko na jesenskim bebama, međutim brzo nakon plusa sam i prokrvarila, radilo se o biokemijskoj.
Ovaj mjesec sam opet ugledala svoj plus, dan nakon kašnjenja M. Koliko sam sretna, toliko me opet strah. Konkretnih simptoma baš i nemam, ali mislim si rano je. Samo se nadam da će biti sve u redu ovaj put, i da će nam u prvom mjesecu doći zdrava 👶🏻 pošto mi je prethodno iskustvo loše, bojim se sad tako rano zvati ginekologa. Zadnja menstruacija bila je 18.4. 🙂
https://ibb.co/VTVMVMM
Evo mene, potvrdila je trudnocu, u maternici, GV sa ZV urednog oblika i kao vidi se gdje ce plod biti ali trenutno ga nema 🧐 njeno misljenje je da je sve skolski i uredu za tjedne u kojima se nalazim, narucila me ponovo 28.05 kada bi se po njenom misljenju vec trebalo vidjeti srce. Preporucila mi je Novalac tablete i magnezij sumeci, da izbjegavam dizati tesko…nema nikakvog hematoma pa mi nije ni dala nista za cuvanje trudnoce 🤔 uglavnom to je to cekamo sljedeci pregled i 🙏 da sve bude u redu
Draga cim kaze skolski sve se lijepo priprema🙏 bravo!!🥰 ti si sad 28., a ja 29. narucena 😁😁
Meni nije spominjala ZV🤨
Ja ne mogu mirovati takva sam🙄 vrti mi se od lezanja🤦♀️ meni nije rekla nista da pijem.
Bar me zeludac manje boli ali jedem brokulu, heljdu, juhicu, pirove,zobene pahuljice, zobeno mlijeko, bademe i kaze da ako bude T i s obzirom na povijest mog gastritisa tako cu morati jesti da bi bila bez tableta. Cak je rekla i Rennie da ne pijem.
Jucer mi bio rockas ni tortu koju mi je dragi napravio nisam jela😭
I pitam se kakva je to T bez bureka, sladoleda i svega cega se inace suzdrzavam 🙄 jedva sam to cekala. U prosloj T sam jel dan burek, dan cokolada riza, dan kantica sladoleda, dan vegeburger sa brdo krastavaca, i opet burek...😍😍😍
A vi kako ste?💃
Poozdrav! 🤗 ja sam bila kratko na jesenskim bebama, međutim brzo nakon plusa sam i prokrvarila, radilo se o biokemijskoj.
Ovaj mjesec sam opet ugledala svoj plus, dan nakon kašnjenja M. Koliko sam sretna, toliko me opet strah. Konkretnih simptoma baš i nemam, ali mislim si rano je. Samo se nadam da će biti sve u redu ovaj put, i da će nam u prvom mjesecu doći zdrava 👶🏻 pošto mi je prethodno iskustvo loše, bojim se sad tako rano zvati ginekologa. Zadnja menstruacija bila je 18.4. 🙂
Zao mi je zbog proslog iskustva 😔
Al sigurno sad vas bebac ostaje sa vama 🤗😍
Iskreno mislin da ti je rano jos za pregled bolje ti je sacekaj malo,znan da ce bit tesko docekat al mozemo mi sve 💪😘
Ili ako ce ti bit lakse nazovi svoga gin i vidi sa njim sta ce ti rec
🙏❤💙
Zao mi je zbog proslog iskustva 😔
Al sigurno sad vas bebac ostaje sa vama 🤗😍
Iskreno mislin da ti je rano jos za pregled bolje ti je sacekaj malo,znan da ce bit tesko docekat al mozemo mi sve 💪😘
Ili ako ce ti bit lakse nazovi svoga gin i vidi sa njim sta ce ti rec
I ja se tome nadam 💛 Istina, bolje da pričekam, nekako ću se već strpiti. Samo da sve bude ok 😊
https://ibb.co/VTVMVMM
Evo mene, potvrdila je trudnocu, u maternici, GV sa ZV urednog oblika i kao vidi se gdje ce plod biti ali trenutno ga nema 🧐 njeno misljenje je da je sve skolski i uredu za tjedne u kojima se nalazim, narucila me ponovo 28.05 kada bi se po njenom misljenju vec trebalo vidjeti srce. Preporucila mi je Novalac tablete i magnezij sumeci, da izbjegavam dizati tesko…nema nikakvog hematoma pa mi nije ni dala nista za cuvanje trudnoce 🤔 uglavnom to je to cekamo sljedeci pregled i 🙏 da sve bude u redu
Draga cim kaze skolski sve se lijepo priprema🙏 bravo!!🥰 ti si sad 28., a ja 29. narucena 😁😁
Meni nije spominjala ZV🤨
Ja ne mogu mirovati takva sam🙄 vrti mi se od lezanja🤦♀️ meni nije rekla nista da pijem.
Bar me zeludac manje boli ali jedem brokulu, heljdu, juhicu, pirove,zobene pahuljice, zobeno mlijeko, bademe i kaze da ako bude T i s obzirom na povijest mog gastritisa tako cu morati jesti da bi bila bez tableta. Cak je rekla i Rennie da ne pijem.
Jucer mi bio rockas ni tortu koju mi je dragi napravio nisam jela😭
I pitam se kakva je to T bez bureka, sladoleda i svega cega se inace suzdrzavam 🙄 jedva sam to cekala. U prosloj T sam jel dan burek, dan cokolada riza, dan kantica sladoleda, dan vegeburger sa brdo krastavaca, i opet burek…😍😍😍
A vi kako ste?💃
Eej pa sretan rodjendan, sve najljepse zelim 🥂🎂🥰 a vidi kako se pratimo u pregledima, super brzo tjedan prodje pa opet nove info ❤️ Ja sam prije godinu imala problema sa zeludcom i gastritisom dok sam radila u banci, kako sam dala otksz i nemam stresa sve se fino vratilo, jos uvijek imam zgaravicu na neku hranu ali pijedem zavinjeno tu i tamo jer bas volim
ej žene😊 kako ste? čestitam novim curama i svima koje su imale uspješne preglede i stavile slikice bebica😁😊😊 čitam vas i pratim al nemam kaj pametno pisati. užasno mi je loše, povraćam i jedva čekam da mučnine prođu😏
Jecika, lucija987 cure jeste li vi jos na utricima i estrifamo, ako jeste do kad je planirano?
Sortiraj odgovore
Najstariji