Poozdrav! 🤗 ja sam bila kratko na jesenskim bebama, međutim brzo nakon plusa sam i prokrvarila, radilo se o biokemijskoj.
Ovaj mjesec sam opet ugledala svoj plus, dan nakon kašnjenja M. Koliko sam sretna, toliko me opet strah. Konkretnih simptoma baš i nemam, ali mislim si rano je. Samo se nadam da će biti sve u redu ovaj put, i da će nam u prvom mjesecu doći zdrava 👶🏻 pošto mi je prethodno iskustvo loše, bojim se sad tako rano zvati ginekologa. Zadnja menstruacija bila je 18.4. 🙂
Dobro dosla Eyia, drzim fige da ti 1.mj 2021 god donese maleno klupko srece 🥰🥰🥰
Hvala 💜😊🥰
Jecika, lucija987 cure jeste li vi jos na utricima i estrifamo, ako jeste do kad je planirano?
Ja i dalje vaginalno koristim utrigestan i nemam pojma do kada.. Opet u 12tt idem na pregled pa cu pitati svog mpo dr. Nadam se sto prije prestati ili makar preci na oralno..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jecika, lucija987 cure jeste li vi jos na utricima i estrifamo, ako jeste do kad je planirano?
Nada88Ja jesam do 12tt znaci jos dva dana
Al nemogu se sitit jel mi sta rekla da postepeno smanjim ili samo odjedanput ono da nestavljan vise 🙈
Ovde je danas praznik i spojili su sa vikendom tako da neman koga nazvat pa pitat
🙏❤💙
Nemoj čekati 3 tjedna :) Ja sam bila na pregledu u pon kad se vidjela samo GV. Idući dan dobila smeđi isjedak i otišla u čet na pregled i dr i ja se iznenadili kad je u 3 dana se pojavila i ŽV i plod i embrionalni odjek. Isto mi je kasnila O, kaze dr da je beba sigurno tjedan dana mlađa.
Ali i pon će brzo. Iako ne možeš ništa napraviti. Odnosno najviše što možeš je da misliš pozitivno :)
Hvala ti :)
Ma vjerujem da je mlada trudnoca
Da nesto nije ok sigurno bi osjetila
Cak vise nemam ni smedi iscjedak hvala Bogu
Mi kao ne zelimo govoriti zbog prvog puta i jos mi je tata prosli tjedan zavrsio nenadano u bolnici i u petak je operiran, pa na jednu stranu ne zelim ih jos sa sobom opterecivati iako su mene drugi svi dosta opteretili a ne mogu im reci da otkantaju od mene 🙈 problem mi je jedino sto sam eto prerano zavrsila na tim komplikacijama i lažem da idem radit, mama me prije pola sata zvala ja s3 nisam htjela javit nezz sta da joj slazem (inace nikako nezz lagat i svi me ulove u lažima) 😔 a bas dugo imam do tog 12og tjedna, da mi je bar do kontrole izdrzati
A koliko si trudna
Sta je bilo prvi puta
A s koliko si isla na prvi pregled ? Joj izvini sto te prisjecam svega toga i ispitivam.
Prvi put mi je ovo sve i bas me toga strah.
Nekako je to bas cudno neko smedjari i ima svakakve iscjetke stalno i sve je ok. I Bogu hvala da je. A neko nista i opet spontani. Znaci nikakvih pravila nema.
Prvi put san isla sa 6+5,sada ne bi prije tamo negdje 8tt, ali morala sam zbog tog smedjarenja i krvi sto je bilo tu jednu vecer, tocno tako nema nikakvih pravila.
Evo dns drugi dan doma, Zagreb se odmah opet poceo trest, a ja naravno sama doma, pa me sad evo brine da me to previse ne uzrujava da ne bi nedaj Boze nesto bilo lose 😂😂🙈
Lucija987, meni su rekli do 12t, a ja sam 13+2 i još uvijek uzimam jer ih imam još par 😅 ginekolog mi na zadnjem pregledu ništa nije ni spominjao, a ja zaboravila i tako nastavila
Meni je u prvoj trudnoći za utrogestane rekla da ću do 20.tt morat stavljat :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure, da vas pitam o tom famoznom iscjetku, smedarenju, krvarenju.
Da podsjetim na svoju situaciju. Bio je grudicast iscjedak bez mirisa, sa blagim svrbezom. Ispirala se kamilicom. Malo se smanjilo pa se opet vratilo, pocelo je dobivati i nekakvu boju. Ne mogu reci da je zuto, zeleno, smede ili crveno. Nesto izmedu roskastog i narandzastog. Zato sam bila na hitnoj u ned, dala mi je vaginalete za 3 dana. Kad je pocelo mijenjati boju, nije ni svrbilo. Potrosila sam vaginalete i dalje mi se to pojavi. I to pogotovo dok vise hodam pa se valjda brze spusti dole. Kad mi je ta dr radila pregled dole, bila je gruba i ustipnula me da sam se sva stresla. Mislila sam da me mozda ozlijedila. Ali to nema nikakav miris po krvi niti po meni tako izgleda. Prva trudnoca, i jednostavno ne znam sta je to. Moja dr je na bolovanju i sad ne mogu do nje. A kad sam dosla na hitnu, dr me pitala kojim povodom sam dosla, jel to opravdano. Poludila sam al sam joj i rekla sto mislim. I to zena zeni. Odvratno. Isprike na poduzem gadljivom postu ali ne mogu drugacije objasniti. Doslovno sam isla guglati slike tog smedarenja. Jer eto, ne znam ni sama...
Inace sam sklonija gljivicama ali nisam imala obojano...zanimaju me vasa misljenja...
Jecika, lucija987 cure jeste li vi jos na utricima i estrifamo, ako jeste do kad je planirano?Nada88Ja jesam do 12tt znaci jos dva dana
Al nemogu se sitit jel mi sta rekla da postepeno smanjim ili samo odjedanput ono da nestavljan vise 🙈
Ovde je danas praznik i spojili su sa vikendom tako da neman koga nazvat pa pitat
I ja sam u subotu 12+0 pa bi trebala prestat, samo jos ne znam po kojem principu 🙈 aj molim te ako ti nije problem kad saznas kako i do kad da napises tu...
Lucija987, meni su rekli do 12t, a ja sam 13+2 i još uvijek uzimam jer ih imam još par 😅 ginekolog mi na zadnjem pregledu ništa nije ni spominjao, a ja zaboravila i tako nastavila
Puno cura nastavi, al progesteron je zapravo cuvar trudnoce pa i nije problem...ja uzimam i estrofem tablete, pa me vise one zanimaju kako cu ih rijesit!
Sortiraj odgovore
Najstariji