Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    21. Svibanj 2020. 10:09

Bebs

Tea22

Odoh spavati
    Danas mi je brat slavio rodendan, bila sam s njim, pa sam cijeli dan ucila… bas sam umorna
    I vidim da je prosla ponoc
    Boze dragi ne mogu vjerovat da sam 12t trudna, kao da sanjam🤩🤩🤩
    Kad sam saznala za trudnocu ovaj datum mi se cinio tako dalek i nedostizan
    Imala sam dojam da cu prije docekat termin poroda, nego taj famozni 12tt😄😄

Cestitam ti na 12om tjednu, meni se cini tako daleko do moga, ali se nadam da cu ga docekati 😁🙏
    Jeste rekli vec svojima?
    Jel ima jos neko da ceka tipa tak 12i tjedan da kaze?

Vec sam to pisala ovdje, do 9 tt svaki dan mi je bio kao godina, onda se odjednom sve ubrzalo😄😄 proletit ce i tebi, vidjet ces
    I hvala ti😊😃
    Nismo rekli nikome, ja cekam da mi u glavi dode neki klik da se nemam vise cega bojat i onda cemo reci🙃

Roza994
    21. Svibanj 2020. 10:17

Cure, evo i mene sa pregleda odnosno ne pregleda.. doktor mi je rekao da nema smisla raditi pregled posto sam bila na hitnoj prije 6dana(5+5tt) i da danas nebi imao sta vidjeti vise 😕 narucio me tek za dva tjedna 😩 (8+5tt) nadala sam se da ce rec da dodem iduci tjedan 

misslolica
    21. Svibanj 2020. 10:20

Hvala vam cure na cestitkama 🥰🥰🥰 dr je jako smirena, polako govori i objasnjava i bas mi je ulila povjerenje... negdje sam i znala da sam prerano otisla ali sad mogu ‘rahat’ cekati sljedeci cetvrtak i nadat se najboljem i na tom pregledu 🙏🙏 

Redhead
    21. Svibanj 2020. 10:22

Cure molim vas utjesite me! 
    6+3 po menstruaciji,prazna gestacijska. Narucio me za 3 tjedna. Uvjerena sam da mi je O kasnila deset dana

21. Svibanj 2020. 10:29

Redhead

Cure molim vas utjesite me!
    6+3 po menstruaciji,prazna gestacijska. Narucio me za 3 tjedna. Uvjerena sam da mi je O kasnila deset dana

Naravno, slicno se i meni desilo iako sam ja bila na MPO krivo su mi izracunali tjedne, danima sam bila u komi i plakala tek iduci tjedan kad sam dosla kod drugog doktora bila sam 6+2 i bilo je sve u najboljem redu...ne drami ko ja, ja sam plakala 4 dana bez prestanka, samo sam stetila svojoj bebici i sebi,.da bi na kraju sve bilo u najboljem redu!

JECIKA
    21. Svibanj 2020. 10:32

Sapice postavila sam na fejs lakse mi da ubacim sliku 
    Redhead vrlo moguce da ti jO bila kasnije eto i sama mislis razliku od 10dana.. Razvoj embrija u ranim nedeljama ide rapidno i moze se desiri vec za dva dana da tvoj plod bude skroz OK. Moze biti da je los UZV.. Ali bice sve OK sigurna sam. Samo se stepi jos nedelju dvije.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

ovčica
    21. Svibanj 2020. 10:32

Mi smo rekli samo najuzoj obitelji i mogu reci da mi je laknulo. Mogu pricati s mamom, moze mi dati neki savjet i tako. 
    Redhead, ne brini se, vjerojatno je jos rano. I sama imam nepravilne cikluse, po M sam 10tj a po uzv 7tj tako da ako ti je bila kasnija O, naravno da se nista ne vidi. Sad je najveci problem docekati 3tjedna, i samoj mi je to bilo ko vjecnost.

• Mara Kokosica
    21. Svibanj 2020. 10:39

I meni je sve ko vjecnost. Nikako docekat taj 1.6. 
    Cestitam novim curama s plusicima i starim curama sa novim tromjesecjem.
    Mi smo rekli najuzim. I laknulo mi je.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bebs
    21. Svibanj 2020. 10:40

Mi kao ne zelimo govoriti zbog prvog puta i jos mi je tata prosli tjedan zavrsio nenadano u bolnici i u petak je operiran, pa na jednu stranu ne zelim ih jos sa sobom opterecivati iako su mene drugi svi dosta opteretili a ne mogu im reci da otkantaju od mene 🙈  problem mi je jedino sto sam eto prerano zavrsila na tim komplikacijama i lažem da idem radit, mama me prije pola sata zvala ja s3 nisam htjela javit nezz sta da joj slazem (inace nikako nezz lagat i svi me ulove u lažima) 😔 a bas dugo imam do tog 12og tjedna, da mi je bar do kontrole izdrzati 

• Mara Kokosica
    21. Svibanj 2020. 10:41

Bebs

Mi kao ne zelimo govoriti zbog prvog puta i jos mi je tata prosli tjedan zavrsio nenadano u bolnici i u petak je operiran, pa na jednu stranu ne zelim ih jos sa sobom opterecivati iako su mene drugi svi dosta opteretili a ne mogu im reci da otkantaju od mene 🙈 problem mi je jedino sto sam eto prerano zavrsila na tim komplikacijama i lažem da idem radit, mama me prije pola sata zvala ja s3 nisam htjela javit nezz sta da joj slazem (inace nikako nezz lagat i svi me ulove u lažima) 😔 a bas dugo imam do tog 12og tjedna, da mi je bar do kontrole izdrzati

A koliko si trudna
    Sta je bilo prvi puta

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.