Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    An1
    21. Svibanj 2020. 10:44

Mm je rekao cijelom svjetu za trudnoću, ljudi koje ne poznajem mi čestitaju. Ja sam rekla samo užoj obitelji i stvarno se bolje otad osjećam. Često sam s njima i kako mi je od jednog brata žena trudna, a od drugog je rodila prije nekoliko dana dobivam samo pozitivne vibracije! Btw ja sam htjela čekati dulje no mm ne zna čuvati tajnu 🤪

10.06. Nifty uredan 💖

An1
    21. Svibanj 2020. 10:47

Redhead

Cure molim vas utjesite me!
    6+3 po menstruaciji,prazna gestacijska. Narucio me za 3 tjedna. Uvjerena sam da mi je O kasnila deset dana

Vidiš da i sama misliš da je ovulacija bila kasnije, opusti se i pokušaj otići kod drugog doktora (drugo mišljenje, bolji ultrazvuk) bas kroz tih 10 dana. Svakako je ipak dugo čekati još tri tjedna! Držim palčeve da sve bude uredu! 

10.06. Nifty uredan 💖

Nova19
    21. Svibanj 2020. 10:47

Ja sam rekla samo 2 frendicama, koje su u inozemstvu i sa kojima sam si stvarno super... najužoj obitelji ćemo reci oko 12tt a oko 14tt drugima i na poslu (takav ne plan, vidjet ćemo kako ću se tada osjećati ☺️)

Redhead
    21. Svibanj 2020. 10:48

Hvala vam puno! Evo poslala sam privatnom dr poruku pa cu vidit sta kaze

JECIKA
    21. Svibanj 2020. 10:48

Ja sam odmah rekla roditeljima obostrano, sestrama i zetovima (ni jedno ni drugo nemamo brata).. On je rekao kumu i ja mojoj kumi i naj drugarici. Posto sam odmah posla na bolovanje - rekla sam i na poslu. Komsije su vec sunmnjicavr i radoznale jer smo u braku 3 godine i ocekuje se.. S obzirom da nifty radim tek u julu (16tt) do tada cu vjerovstno svima reci ili ce nekako saznati/vidjeti.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Bebs
    21. Svibanj 2020. 10:59

Mara Kokosica

Bebs

Mi kao ne zelimo govoriti zbog prvog puta i jos mi je tata prosli tjedan zavrsio nenadano u bolnici i u petak je operiran, pa na jednu stranu ne zelim ih jos sa sobom opterecivati iako su mene drugi svi dosta opteretili a ne mogu im reci da otkantaju od mene 🙈 problem mi je jedino sto sam eto prerano zavrsila na tim komplikacijama i lažem da idem radit, mama me prije pola sata zvala ja s3 nisam htjela javit nezz sta da joj slazem (inace nikako nezz lagat i svi me ulove u lažima) 😔 a bas dugo imam do tog 12og tjedna, da mi je bar do kontrole izdrzati

A koliko si trudna
    Sta je bilo prvi puta

Ma 5+3 tek, prvi put je beba bila manja u startu i svaki put je srce sve slabije bilo i slali me na kiretazu i ja sam rekla da sve dok srce kuca ne idem pod noz, na kraju je i doktor u Petrovoj bio bas utjesan i rekao isto da jos uvijek vidi srcanu reakciju i da nek se vidimo u utorak (bio je petak kad sam kod njega bila) jer se nagledao svega i moze to jos sve biti super, nakon njega sam odmah isla kod Harni isto nam je pokazala da srce jos kuca ali da je oslabilo i da su vece vjerojatnosti da ce biti negativan ishod nego pozitivan, prozivljavali smo svi pravu dramu, jedan dan kao sve super, drugi nije, u pet je srce jos kucalo u nedjelju je doma krenuo spontani (plod mi je ispao u gace dok sam pidzamu oblacila), u pon sam zavrsila na kiretazi (u 9om tjednu) jer s plodom nije sve ostalo izaslo i nalazi krvi su mi bili losi (pred sepsu) i sve je to bilo dan prije Badnjaka 😢 u potpisu su mi jos stari tjedni, na forumu nisam bila od kad se to sve izdogadjalo do evo sada, nekako nemam srca maknut ovo od prije 😔

zabrinutakata
    21. Svibanj 2020. 11:02

Ja sam bila kod ginekologa ima tjedan dana i dao mi je geonistin tablete za rodnicu ,prekjucer napravim test trudna 2-3tjedna jel mogu uzimati tu terapiju unaroc trudnoce ili da stanem 

• Mara Kokosica
    21. Svibanj 2020. 11:08

Bebs

Mara Kokosica

Bebs

Mi kao ne zelimo govoriti zbog prvog puta i jos mi je tata prosli tjedan zavrsio nenadano u bolnici i u petak je operiran, pa na jednu stranu ne zelim ih jos sa sobom opterecivati iako su mene drugi svi dosta opteretili a ne mogu im reci da otkantaju od mene 🙈 problem mi je jedino sto sam eto prerano zavrsila na tim komplikacijama i lažem da idem radit, mama me prije pola sata zvala ja s3 nisam htjela javit nezz sta da joj slazem (inace nikako nezz lagat i svi me ulove u lažima) 😔 a bas dugo imam do tog 12og tjedna, da mi je bar do kontrole izdrzati

A koliko si trudna
    Sta je bilo prvi puta

Ma 5+3 tek, prvi put je beba bila manja u startu i svaki put je srce sve slabije bilo i slali me na kiretazu i ja sam rekla da sve dok srce kuca ne idem pod noz, na kraju je i doktor u Petrovoj bio bas utjesan i rekao isto da jos uvijek vidi srcanu reakciju i da nek se vidimo u utorak (bio je petak kad sam kod njega bila) jer se nagledao svega i moze to jos sve biti super, nakon njega sam odmah isla kod Harni isto nam je pokazala da srce jos kuca ali da je oslabilo i da su vece vjerojatnosti da ce biti negativan ishod nego pozitivan, prozivljavali smo svi pravu dramu, jedan dan kao sve super, drugi nije, u pet je srce jos kucalo u nedjelju je doma krenuo spontani (plod mi je ispao u gace dok sam pidzamu oblacila), u pon sam zavrsila na kiretazi (u 9om tjednu) jer s plodom nije sve ostalo izaslo i nalazi krvi su mi bili losi (pred sepsu) i sve je to bilo dan prije Badnjaka 😢 u potpisu su mi jos stari tjedni, na forumu nisam bila od kad se to sve izdogadjalo do evo sada, nekako nemam srca maknut ovo od prije 😔

Da vidim potpis zato mi nije bilo jasno. Bas mi je zao. Zato smo tu jedna uz drugu jer najbolje osjecamo sta se desava i najbolje razumijemo jedna drugu. Sad aam sigurna da vas ceka sreca najveca i to ti od srca zelim nakon prave tuge koju si prezivjela. A jesi smeđarila ikako ili nisii imala nikakvog iscjetka?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bebs
    21. Svibanj 2020. 11:22

Mara Kokosica

Bebs

Mara Kokosica

Bebs

A koliko si trudna
    Sta je bilo prvi puta

Da vidim potpis zato mi nije bilo jasno. Bas mi je zao. Zato smo tu jedna uz drugu jer najbolje osjecamo sta se desava i najbolje razumijemo jedna drugu. Sad aam sigurna da vas ceka sreca najveca i to ti od srca zelim nakon prave tuge koju si prezivjela. A jesi smeđarila ikako ili nisii imala nikakvog iscjetka?

Prvi put nista do dan prije spontanog, ni kapi krvi ili smedjeg, ni bolova, nista, nista, cak se i beta duplala, ali mi je dr na prvom pregledu u glavu rekla tu nesto nije u redu, dodji za tjedan dana da vidimo jel napreduje ili ne i cak svi doma bili ljuti da kako je to mogla reci tako u glavu. Na kraju ispada dobro sto je jer sam bila spremna koliko toliko na sve, mislim nisi nikad spreman na tako nesto ali isplaces se do toga svega 😔

• Mara Kokosica
    21. Svibanj 2020. 11:26

Bebs

Mara Kokosica

Bebs

Mara Kokosica

Bebs

A koliko si trudna
    Sta je bilo prvi puta

A s koliko si isla na prvi pregled ? Joj izvini sto te prisjecam svega toga i ispitivam. 
    Prvi put mi je ovo sve i bas me toga strah.
    Nekako je to bas cudno neko smedjari i ima svakakve iscjetke stalno i sve je ok. I Bogu hvala da je. A neko nista i opet spontani. Znaci nikakvih pravila nema.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.