Tea22, testirala sam se i nisam je nikad prebolila zato se bojim sad. Da me nisu testirali nikad ne bi ni znala za to 🤯
Curke ja sam isto bila danas na pregledu prvom, 2 tjedna ranije no sto sam trebala ali sta je tu je, kako sam pisala da imam tu sukrvicu/smedjarenje, smanjilo se skroz, od juceer nista, dobila sam utrice i to cu sada stavljat, zabranjeni odnosi 🙈 ali cini se sve okej i srce kuca, nij3 htjela pustat zvuk zbog onog svega sto je bilo prvi put ali mi je pokazala otkucaje (pravilni su) i plod i sve se lijepo vidi ali je jos malo skroz, cak sam po ultrazvuku tjedan dana vise inace sam 5+2, a uzv pokazuje 6+2, bas sam optimisticna i sretna i uplakana naravno 🙈
Prekrasne vijesti, cestitam od srca💗💗💗
Cure koje ste trudne 9, 10tj + dal ste imale u tom perodu bolove u jajnicima?
Danas me cijeli dan poprilicno probada u desnom jajniku a do sad nije… ne panicarim nego ne znam jel to tak treba bit 🤔
Ajme i mene od jučer, baš sam pitala ali nije niko odgovorio. Imala sam probadanja u lijevom jajniku na početku kad sam saznala i onda nisam sigurno 3-4 tjedna. Od jučer me baš probada uglavnom u lijevom a malo i u desnom. Kažu da je to normalno, pogotovo ako nema krvarenja ali eto ja se opet bojim..
Da ti skratim brigu….ja zvala svoju gin pa je rekla da odem na hitnu ako jako boli i ja otisla…doktor bio super i pregledao me i jos mi je rekao da imam dosadnu trudnocu koliko je sve super….i rekao je da se ne brinem oko jajnika jer su te boli normalne radi sirenja maternice tako da ne brini niti ti…. bebac je superrrrrrr i sve je kako trebaaaa….vidi se razvoj mozga, ruke, noge i odmah mi je rekao da neka dodjem kod njega za 3 tj na anomaly sken….uglavno sve je superrrrr
Divne vijesti😃🥰
Sapice ja ti sjutra saljem danasnju sliku moje bebe da mi proreknes pol :)
Inace sam danas bila na pregledu sve je ok, druga gestacijska je skroz nestala.. Beba je knao velicine za nedelju odgovara. Odradila i Double privatno - sve OK ali ipak ne odustajem od nifty u 16oj..
Atlanta pliz javi kako si prosla.. Ja mislim da se bzv brines i da je O bila kasno..
I od tebe lijepe vijesti, bas krasno🥰💖❤
Tea22, testirala sam se i nisam je nikad prebolila zato se bojim sad. Da me nisu testirali nikad ne bi ni znala za to 🤯
Ma ne boj se, izbjegavaj micike dok si trudna
Ne vjerujem da prehrana bas ima tolikog itjecaja
Odoh spavati
Danas mi je brat slavio rodendan, bila sam s njim, pa sam cijeli dan ucila... bas sam umorna
I vidim da je prosla ponoc
Boze dragi ne mogu vjerovat da sam 12t trudna, kao da sanjam🤩🤩🤩
Kad sam saznala za trudnocu ovaj datum mi se cinio tako dalek i nedostizan
Imala sam dojam da cu prije docekat termin poroda, nego taj famozni 12tt😄😄
Hvala Sapice 🤗🤗
Hahahah odlicno, cekamo s nestrpljenjem onda sljedeci tjedan i rezultate 😁
cure cestitam na pregledima :)
Tea i meni se cinilo ko vjecnost i te mucnine i promjene raspolozenja malo da splasnu.. al isto proleti 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji