Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petrica34
    21. Svibanj 2020. 08:14

misslolica

Jutro curke, spremna za pregled 🥰 javim se cim prije

Držimo fige da je sve kako treba biti

21. Svibanj 2020. 08:48

JECIKA

Sapice ja ti sjutra saljem danasnju sliku moje bebe da mi proreknes pol :)
    Inace sam danas bila na pregledu sve je ok, druga gestacijska je skroz nestala.. Beba je knao velicine za nedelju odgovara. Odradila i Double privatno - sve OK ali ipak ne odustajem od nifty u 16oj..
    Atlanta pliz javi kako si prosla.. Ja mislim da se bzv brines i da je O bila kasno..

Mozeeee... cekam slikuu da uvjezbam svoje moci 😄

An1
    21. Svibanj 2020. 08:53

Tea dočekala si 12 tjedana!!! 🥳 sad je to to! 

Petrice dobro da si posla na hitnu, uvijek je bolje tako nego brinuti! Drago mi je da je ipak sve u najboljem redu 🤗 

Sretno svim curama na pregledu danas! Misslolica 🤞

10.06. Nifty uredan 💖

misslolica
    21. Svibanj 2020. 09:19

https://ibb.co/VTVMVMM
    Evo mene, potvrdila je trudnocu, u maternici, GV sa ZV urednog oblika i kao vidi se gdje ce plod biti ali trenutno ga nema 🧐 njeno misljenje je da je sve skolski i uredu za tjedne u kojima se nalazim, narucila me ponovo 28.05 kada bi se po njenom misljenju vec trebalo vidjeti srce. Preporucila mi je Novalac tablete i magnezij sumeci, da izbjegavam dizati tesko...nema nikakvog hematoma pa mi nije ni dala nista za cuvanje trudnoce 🤔 uglavnom to je to cekamo sljedeci pregled i 🙏 da sve bude u redu 

An1
    21. Svibanj 2020. 09:36

misslolica

Evo mene, potvrdila je trudnocu, u maternici, GV sa ZV urednog oblika i kao vidi se gdje ce plod biti ali trenutno ga nema 🧐 njeno misljenje je da je sve skolski i uredu za tjedne u kojima se nalazim, narucila me ponovo 28.05 kada bi se po njenom misljenju vec trebalo vidjeti srce. Preporucila mi je Novalac tablete i magnezij sumeci, da izbjegavam dizati tesko…nema nikakvog hematoma pa mi nije ni dala nista za cuvanje trudnoce 🤔 uglavnom to je to cekamo sljedeci pregled i 🙏 da sve bude u redu

Čestitam! Bit će to super! 

10.06. Nifty uredan 💖

Tea22
    21. Svibanj 2020. 09:45

misslolica

Evo mene, potvrdila je trudnocu, u maternici, GV sa ZV urednog oblika i kao vidi se gdje ce plod biti ali trenutno ga nema 🧐 njeno misljenje je da je sve skolski i uredu za tjedne u kojima se nalazim, narucila me ponovo 28.05 kada bi se po njenom misljenju vec trebalo vidjeti srce. Preporucila mi je Novalac tablete i magnezij sumeci, da izbjegavam dizati tesko…nema nikakvog hematoma pa mi nije ni dala nista za cuvanje trudnoce 🤔 uglavnom to je to cekamo sljedeci pregled i 🙏 da sve bude u redu

Čestitam, lijepe vijesti za dobro jutro🥳😃💗

ovčica
    21. Svibanj 2020. 09:47

misslolica

Cestitam i ne brini se!
    Meni na prvom pregledu nije nista rekla osim da vidi GV i ZV, nikakvog objasnjenja, a ja do tada totalno neinformirana, mozes misliti kako sam se osjecala..nisam se snasla ni upitati nista..ali dobro, to je druga prica, to je do moje dr. 

Bebs
    21. Svibanj 2020. 09:53

misslolica

Čestitam, ma biti ce to sve dobro ja vjerujem, a i iduci pregled je za tjedan dana pa ces uskoro viditi i plod 🙏💙 ni ne daju za cuvanje ako nemas krvarenja/smedjarenja, bar moja ne daje, tako da ti je i to sve u redu 😁

Bebs
    21. Svibanj 2020. 09:55

Tea22

Odoh spavati
    Danas mi je brat slavio rodendan, bila sam s njim, pa sam cijeli dan ucila… bas sam umorna
    I vidim da je prosla ponoc
    Boze dragi ne mogu vjerovat da sam 12t trudna, kao da sanjam🤩🤩🤩
    Kad sam saznala za trudnocu ovaj datum mi se cinio tako dalek i nedostizan
    Imala sam dojam da cu prije docekat termin poroda, nego taj famozni 12tt😄😄

Cestitam ti na 12om tjednu, meni se cini tako daleko do moga, ali se nadam da cu ga docekati 😁🙏
    Jeste rekli vec svojima?
    Jel ima jos neko da ceka tipa tak 12i tjedan da kaze? 

BlueMoon
    21. Svibanj 2020. 10:05

Bebs ja cekam jos tjedan dana za reci, a i da dodu nifty rezultati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.