Ovčica ja sam jučer primjetila na gaćicama takav neki iscjedak, rozo ili narančasto ma skoro da se i ne vidi ali eto bila sam na Hitnoj i dr je rekao da misli da imam možda hematom / nije siguran, drugi razlog za krvarenje ne vidi. Mene dolje ne svrbi, imam neki iscjedak ali to je valjda i normalno u trudnoći. Ne mogu utvrditi dali je to povezano ili ne.
10.06. Nifty uredan 💖
Jecika, lucija987 cure jeste li vi jos na utricima i estrifamo, ako jeste do kad je planirano?
Ja i dalje vaginalno koristim utrigestan i nemam pojma do kada.. Opet u 12tt idem na pregled pa cu pitati svog mpo dr. Nadam se sto prije prestati ili makar preci na oralno..
Ja isto uzimam vaginalno utrogestane od nakon ovulacije. I pitala sam doktora kad prelazim s folacina na novalac - kaze s 12tt, onda pitam a kad prestajem s utrogestanima - kaze ti ces ih malo duze koristiti, ne mogu ti stetit, pa za svaki slucaj (napomenuo mi je da zene koje idu na potpomognutu znaju koristit utrogestane do 34.tt) 😄😂 meni bi bilo prazno bez utrica, vec sam se tolko navikla na njih 😂 - vec se 10 tjedana druzimo
Meni je doktorica rekla da utrogestan koristim sigurno do 14tt, tako ću i napraviti, a ako ću onda moći prestati sa njima poraz ću svog doktora kada dođe vrijeme za to ☺️
A meni je rekla do 12tt ja san ga pocela koristit tek u 8om tt zbog krvarenja
I sad mi je samo problem ocu jednostavno prestat ili ono mora ic postepeno
A nista stavljat cu ih normalno do nedilje navecer,jer tek u pon ujutro je mogu nazvat
A sta cure kazu nemoze skodit pa ono,dan vise ili manje svejedno je 🤷♀️
🙏❤💙
Oprecna su misljenja o Utrogestanu, jedni kazu iza 12 tjedna nema smisla jer je posteljica vec preuzela svoj posao, drugi kazu uzimajte sto duze ne skodi...neko kaze moze se odjednom naglo prestat s uzimanjem, a neki da je vazno postepeno skidanje....insad ti budi pametan! Moja ga prija na svoju ruku uzimala do 30 tt, bilo je strah prestat pa joj doktor reka da nastavi ako ce biti mirnija 🙈
Ovčica ja sam jučer primjetila na gaćicama takav neki iscjedak, rozo ili narančasto ma skoro da se i ne vidi ali eto bila sam na Hitnoj i dr je rekao da misli da imam možda hematom / nije siguran, drugi razlog za krvarenje ne vidi. Mene dolje ne svrbi, imam neki iscjedak ali to je valjda i normalno u trudnoći. Ne mogu utvrditi dali je to povezano ili ne.
Sto znaci imati hematom? Zbog cega? Sto ti je onda rekao dr? Jel ti nesto dao ili?
Ovčica hematom je kao podljev krvi kraj posteljice. Doktor nije bio siguran dali je to meni hematom ili je dio vodenjaka (spominjao je neke listove ja se u to ne razumijem) uglavnom idem kod svog ginekologa u iduću srijedu pa ću znati vise. Do tad mi je ovaj prepiso duphastone i poštedu (kao da se ne naprežem previše). Ja danas nemam takav iscjedak ali primjećujem nešto žućkasto ....
10.06. Nifty uredan 💖
Ja sam imala hematom u prvoj trudnoći...nikad se ne sazna kako i zašto je to nastalo... Koliko sam skužila on je pun krvi i onda iscuri... Može biti opasan jedino ako je jako blizu ploda i veći od samog ploda... Moj hematom je bio veći od bebe, ja sam na samom početku prokrvarila. 7+1 sam bila i to je toliko krvi lilo iz mene, ko tri najjače menge, sama čista krv... Bila sam uvjerena da je bio spontani... Mirovala sam tri dana, krvarenje je idući dan već bilo puno oskudnije, a beba sve kako treba :) Dok npr kada je bila biokemijska full sam malo prokrvarila i desilo se što se desilo... Druga doktorica mi je rekla da su maternice na taj način građene da se hematomi često stvaraju i da postoji uvijek mogućnost da do njega dođe.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi