Tonia ako se sjecam dobro ti si jucer pisala u lh trakicama da te ljute neke stvari eto sad znas zasto te ljute haha hormoni napadaju😄
Joj ja sam se danas toliko samoj sebi nasmijala radi ta dva posta i radi tog i onog kak je M trajala 5 dana :))))))))) I sad mi dolazi sve...na poslu neki dan imala temp 37.1 (mjere zbog korone) pa su me jedva pustili radit-a sad mi jasno, nisam dobila opće prištiće u ovoj tzv M, svako malo prodrigujem... I can see cearly now the rain is gone, it s gonna be a bright, bright shiny day :)))))
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ajmeee kakve divne vijesti! Cestitam sekama i nek je objema dosadna trudnoca! Pa buduci baka i deda ce poluditi od srece! Predivno nesto, malisani ce odrastati zajedno
I cestitke novim curkama! Zelim svima srecu!
Mi smo rekli roditeljima, sestri i bratu. Plakali su od srece. A tim vise jer ce njegova mama duplo postati baka. Sogorica je trudna mjesec dana vise od mene i to su im prva unucad. Samo da sve bude u redu 🙏❤️ sve cu izdrzati zbog mrvice!
Ja sam maloprije zakazala termin za “prvi”pregled, htjela me je staviti na kraju juna ali sam uspjela najranije da stavi 17.juni jer kao nemaju obicaj prije 11t da obavljaju pregled 🧐🧐 sreca pa imam i privatno sutra inace bih poludila od cekanja.... ima li neka ovdje da je iz Slovenije? Malo vise da kaze iz iskustva...
I kad procitam vase postove, sve me stegne u grlu. Cure koje toliko zele bebicu (i muzevi naravno), kad vidim kolike borbe vodite i koliko je nade i pozitive u vama, mogu samo reci da skidam kapu. Vjerujem da nebo bira posebne andele za vas!
I sad kad nosim malo cudo u sebi, mogu samo reci da je to zbilja nevjerojatan osjecaj koji zena moze dozivjeti. Kad znas da s tobom kuca jos jedno malo srce. Nemjerljiv osjecaj srece i blagostanja! ❤️
Ja sam maloprije zakazala termin za “prvi”pregled, htjela me je staviti na kraju juna ali sam uspjela najranije da stavi 17.juni jer kao nemaju obicaj prije 11t da obavljaju pregled 🧐🧐 sreca pa imam i privatno sutra inace bih poludila od cekanja…. ima li neka ovdje da je iz Slovenije? Malo vise da kaze iz iskustva…
I ja sam iz Slovenije, Maribor.
Mene su narucili u 9tj za prvi pregled, evo jos malo sam pa i docekala, sledeci utorak idem. Ne znam u kojem si dijelu Slovenije ali bas je nekako za puno cekati do 11tj. Super sto mozes otici privatno. Sretno 🥰
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Hocete se mazati s kremicama po trbuhu i cicama? Imate preporuke za neku posebnu kremicu? Citala sam svasta, neke su se mazale pa opet popucale, neke se nisu mazale a nisu dobile ni strije...
Kako god, svejedno cu se mackati, samo moram naci s cime
Tonia i Petrica čestitam! Bas divno za vas da ste skupa sad trudnice ❤️
Sretno svim curama koje danas idu na kontrole.
Danas me nije bas bilo jer sam full u poslu,ipak je 20.pa je pdv i svasta. Huh. Ali barem mi je vrijeme proletilo.
Nadam se da ste danas dobro i da gurate. 😘
Hocete se mazati s kremicama po trbuhu i cicama? Imate preporuke za neku posebnu kremicu? Citala sam svasta, neke su se mazale pa opet popucale, neke se nisu mazale a nisu dobile ni strije…
Kako god, svejedno cu se mackati, samo moram naci s cime
Ja nisam nesto u planu se mazati sa nekim posebnim kremama.Imam kremu Hera od kamilice mnogo je dobra, koristim je inace za lice jer imam problematicno, pa tako da cu sa njom mazati i ostalo. 😀
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Joj sekeee. Najezila sam se.
Upravu si Ovcice. Borba prava .
Ja sam dobila pohvale za Alverde pa cu je kupit.
06/20 blighted ovum 8tt.
Joj sekeee. Najezila sam se.
Upravu si Ovcice. Borba prava .
Ja sam dobila pohvale za Alverde pa cu je kupit.
Mamaglűck za cijelo tijelo.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji