Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    unknown_girl
    20. Svibanj 2020. 14:57

Lalla

unknown_girl

Lalla

unknown_girl

Ej cure jel koja od vas ima ruzne snove?ja vec 10 ak dana stalno sanjam svasta neke gluposti i svasta nesto…

Kad je tebi bila zadnja M? Mi smo jako blizu.
    Ja sanjam puno, ali ne bih bas snove nazvala ružnim. Vise su blago nelagodni. Uglavnom ih se ne sjećam ili vrlo malo. Inače skoro uopće ne sanjam. Čitala sam da je to isto simptom trudnoće.

Zadnja M 10.4 . Danas 5+5 po zadnjoj,aa ti?ja bas mogu rec da sanjam ruzne snove i to mi se nikako nesvidja ,nadstojim nekako ne mislit sta sam sanjala

Meni je zadnja M 11.4. i 5+4 sam po njoj.
    Ni ja se ne osvrcem na snove. Nema to smisla.

Uuuu u dan smo 😃😃,superr jesi bila na prvi pregled?jel imas jos kakve simptome osim sanjarenja 🤦‍♀️,ja sam se narucila za prvi pregled 27.5. I tada cu biti 6+5 ,jedva cekam nadam se da ce sve bit super,mozda si i napisala za pregled u postovima prije ali nisam pohvatala jos sve

🙋‍♀️ -30 god
    🙋‍♂️-30 god,
    Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
    08.01.21 - 👶💙

M.M
    20. Svibanj 2020. 15:09

PeaceLily

Marijana92mary

Pridruzujem se! Prvi forum, prva trudnoca, 28 godina, veselje do neba! Test rađen 20.3 pokazao ogroman plus nakon godinu dana truda. 💟 imamo jedno jako srce i stabilnu trudnocu hvala Bogu. Danas je 13+4, mucnine su prosle i sad slijedi onaj ljepsi dio 😊
    Za 3 tjedna imamo pregled i nadam se da cemo saznati spol! Lijepi pozdrav trudnice i puno zagrljaja saljem! 🍀🤰🙏💙

Čestitam i dobrodošla🤗😊

Hvala 🥰 veselim se 💙 

ovčica
    20. Svibanj 2020. 15:12

Marijana92mary

Pridruzujem se! Prvi forum, prva trudnoca, 28 godina, veselje do neba! Test rađen 20.3 pokazao ogroman plus nakon godinu dana truda. 💟 imamo jedno jako srce i stabilnu trudnocu hvala Bogu. Danas je 13+4, mucnine su prosle i sad slijedi onaj ljepsi dio 😊
    Za 3 tjedna imamo pregled i nadam se da cemo saznati spol! Lijepi pozdrav trudnice i puno zagrljaja saljem! 🍀🤰🙏💙

Dobrodosla! Nek ti je dosadna trudnoca! Ti si vec velika trudnica 

M.M
    20. Svibanj 2020. 15:19

ovčica

Marijana92mary

Dobrodosla! Nek ti je dosadna trudnoca! Ti si vec velika trudnica

🥰 hvala curke! Ovo je sasvim nov svijet i divan je 🤭😍🤩 zelim i ja vama svima da vam prodju trudnoce u veselju i bez problema 💗

Bella🌟
    20. Svibanj 2020. 15:47

Razmišljam o neinvanzivnim testovima,posto bi u neko skorije vrijeme trebala odlučiti, ali ne znam za koji.. dvoumim između niftyja i panorame. Koliko sam pročitala ovdje ,većinom idete na Nifty. Ima li netko da je radio Panoramu? Čisto da podijelite iskustva.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

pepipeps
    20. Svibanj 2020. 15:55

ovčica

Hocete se mazati s kremicama po trbuhu i cicama? Imate preporuke za neku posebnu kremicu? Citala sam svasta, neke su se mazale pa opet popucale, neke se nisu mazale a nisu dobile ni strije…
    Kako god, svejedno cu se mackati, samo moram naci s cime

Ja sam počela...odlučila sam se za L'occitane bademovo ulje u spreju. Je da je malo skuplje, ali uživam u teksturi i mirisu. 

pepipeps
    20. Svibanj 2020. 15:56

PeaceLily

Razmišljam o neinvanzivnim testovima,posto bi u neko skorije vrijeme trebala odlučiti, ali ne znam za koji.. dvoumim između niftyja i panorame. Koliko sam pročitala ovdje ,većinom idete na Nifty. Ima li netko da je radio Panoramu? Čisto da podijelite iskustva.

Ja sam išla na kombinirani u bolnicu. Ista stvar. Samo kod ovog što platiš još saznaš spol. Ne znam, po meni nepotrebno bacanje novaca.

pepipeps
    20. Svibanj 2020. 15:58

Čestitke novim curama! 😊

MalaD
    20. Svibanj 2020. 16:03

Tonia i Petrica cestitam! 
    Ja stvarno vise neznam sta mogu jesti.. Sad sam kuhala varivo sa graskom, krumpirom, mrkvom i knedlicima i toliko mi smrdi da je to strasno. Jedva sam ga skuhala do kraja.. :-(
    Nisam trebala staviti grasak. Ocito je on kriv zbog mirisa.. Dajte neku ideju sta da si napravim za jesti. Ne mogu salamu, sir, kiselo vrhnje, grasak, luk, hrenovke, kruh.... Ima toga jos samo samo se ne mogu sjetiti.. Dajte neki recept. Nemam ideje. Plis.... 

mylady
    20. Svibanj 2020. 16:05

Ajme.,znate što. Bas me veseli svaki dolazak na forum i na fejs dok ugledam nove plusice i slikice sa ultrazvuka.bas smo super ekipa. Samo nek nas je sve vise. ❤️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.