Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mylady
    20. Svibanj 2020. 16:06

MalaD

Tonia i Petrica cestitam!
    Ja stvarno vise neznam sta mogu jesti.. Sad sam kuhala varivo sa graskom, krumpirom, mrkvom i knedlicima i toliko mi smrdi da je to strasno. Jedva sam ga skuhala do kraja.. :-(
    Nisam trebala staviti grasak. Ocito je on kriv zbog mirisa.. Dajte neku ideju sta da si napravim za jesti. Ne mogu salamu, sir, kiselo vrhnje, grasak, luk, hrenovke, kruh…. Ima toga jos samo samo se ne mogu sjetiti.. Dajte neki recept. Nemam ideje. Plis….

Ja sam danas imala zelju za mlincima s piletinom. Mozda da to probas? 

MalaD
    20. Svibanj 2020. 16:08

mylady

MalaD

Ja stvarno vise neznam sta mogu jesti.. Sad sam kuhala varivo sa graskom, krumpirom, mrkvom i knedlicima i toliko mi smrdi da je to strasno. Jedva sam ga skuhala do kraja.. :-(
    Nisam trebala staviti grasak. Ocito je on kriv zbog mirisa.. Dajte neku ideju sta da si napravim za jesti. Ne mogu salamu, sir, kiselo vrhnje, grasak, luk, hrenovke, kruh…. Ima toga jos samo samo se ne mogu sjetiti.. Dajte neki recept. Nemam ideje. Plis….

Ja sam danas imala zelju za mlincima s piletinom. Mozda da to probas?

Mlinci jos da al piletina i mljeveno meso mi nejde.. Mozda govedina kuhana.. Hmmm sad si me sjetila moram. I to probat. 

Tea22
    20. Svibanj 2020. 16:15

nicole12

Dvije Seke 🥰🥰 čestitam!
    E sad mene zanima jedno pitanjce.. jel koja od vas tu vadila krvne pretrage na varicele, toksoplazmozu itd… ?ta toksoplazmoza je jako opasna u trudnoći i ja nemam antitijela sto znaci da je nikad nisam prebolila.
    Prenosi se preko mačke, povrća, voća koje raste niže i nedovoljno termički obrađene hrane. Bilo bi mi bolje da ništa o tome ne znam, ali sada jako moram paziti sta jedem i kako to pripremam, a o pranju voća i povrća da ne pričam 😕 da li ste vi cure radile te pretrage i dal se bojite?

Radila pretragu i preboljela toksoplazmu , dozivotno zasticena😃
    Nije ni cudno kad oduvijek zivim sa macama😊

Tea22
    20. Svibanj 2020. 16:23

M.M

Pridruzujem se! Prvi forum, prva trudnoca, 28 godina, veselje do neba! Test rađen 20.3 pokazao ogroman plus nakon godinu dana truda. 💟 imamo jedno jako srce i stabilnu trudnocu hvala Bogu. Danas je 13+4, mucnine su prosle i sad slijedi onaj ljepsi dio 😊
    Za 3 tjedna imamo pregled i nadam se da cemo saznati spol! Lijepi pozdrav trudnice i puno zagrljaja saljem! 🍀🤰🙏💙

Dobro dosla😃💖🥰

ovčica
    20. Svibanj 2020. 16:23

MalaD

Mozda da si stavis masku na lice, ionak ih sad zbog korone sigurno imas. Ako ne pomaze jedna, stavi dvije 

Lalla
    20. Svibanj 2020. 16:31

unknown_girl

Lalla

unknown_girl

Lalla

unknown_girl

Ej cure jel koja od vas ima ruzne snove?ja vec 10 ak dana stalno sanjam svasta neke gluposti i svasta nesto…

Kad je tebi bila zadnja M? Mi smo jako blizu.
    Ja sanjam puno, ali ne bih bas snove nazvala ružnim. Vise su blago nelagodni. Uglavnom ih se ne sjećam ili vrlo malo. Inače skoro uopće ne sanjam. Čitala sam da je to isto simptom trudnoće.

Zadnja M 10.4 . Danas 5+5 po zadnjoj,aa ti?ja bas mogu rec da sanjam ruzne snove i to mi se nikako nesvidja ,nadstojim nekako ne mislit sta sam sanjala

Meni je zadnja M 11.4. i 5+4 sam po njoj.
    Ni ja se ne osvrcem na snove. Nema to smisla.

Uuuu u dan smo 😃😃,superr jesi bila na prvi pregled?jel imas jos kakve simptome osim sanjarenja 🤦‍♀️,ja sam se narucila za prvi pregled 27.5. I tada cu biti 6+5 ,jedva cekam nadam se da ce sve bit super,mozda si i napisala za pregled u postovima prije ali nisam pohvatala jos sve

Imam prvi pregled 2.6. Biti cu tad 7+3. Jos malo manje od 2 tjedna. Imam dosta simptoma, kako koji dan. Uglavnom sam jako umorna, spava mi se, pocele su mi grudi biti napete, mucnina me povremenu uhvati pogotovo ako pretjeram u aktivnostima, ako nosim tesko i slicno, promjena u apetitu. Npr. prije sam tamanila kekse, a sad ih nemrem smislit. Po noci se bar jednom budim piskiti. Mozda jos nesto pa se nemrem sad sjetiti. A ti?

Nova19
    20. Svibanj 2020. 16:36

Seke čestitam od srca ❤️❤️ Divna priča i neka vam budu uredne i dosadne trudnoće 🥰🥰
    Ja se mažem sa kremom ali isto mislim da ovisi o koži koju imaš i o genetici... ja u prvoj trudnoći nisam dobila strije niti popucala, čak i tijekom poroda me nisu rezali ni ništa, nadam se da će i ova put biti tako 🤞🏻☺️

nicole12
    20. Svibanj 2020. 16:58

Tea22, nekako nisam tome predavala pažnju toliko, mislim svakako sve kuham dobro i općenito povrće dobro perem, ali zašto sam sinoć išla googlati o tome ne znam. Sad ću se do kraja bojati određene hrane, misliti jesam sve dobro oprala i ljudi koji imaju mačke i mačaka općenito 😅 

20. Svibanj 2020. 17:09

Sad ce me Tea razbit, al ja sam opet guglala 😄 hahahah al ovaj put iz zabave i otkrivanja spola 😄😂 postoji neka nub theory i skull theory. Beba mora biti fotkana iz profila 😂😂😂 ja nisam skuzila kaj bi moja bila (al jos uvijek osjecam da je decko 🤣, unatoc svima)

...PoisonIvy...4321
    20. Svibanj 2020. 17:24

Procitam sve sto napisete i onda kad krenem pisati zaboravim sve tko je sta napisao  onda banem tu ko padobranac... Jedino sam zapamtika da je netko spominjao maske  Ja danas cijeli dan imam masku na koju sam si kapnula kap eter.ulja koje mi mirisi i tako sam kuhala rucak i cistila kuhinju i nosim ju cijelo vrijeme...i po dvoristu. I od sada cu ju nosit stalno jer jedino to djeluje protiv mucnina i mirisa. Srecom, ovo ludo vrijeme  korone je, pa me nitko nece dozivljavat kao ludacu nego kao odgovornog gradjanina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.