Hvala curke na komentarima, vidit cu sve sutra, nisam bas za ici na hitnu, a i sutra ce me odmah primit sto je isto u redu, nije kao kod spontanog, kod spontanog krene svjeza krv i curi i na ulozak i bolovi su drukčiji, bar mi je tako prvi put, valjda cu i ja dobit to da pijem i od sutra vise ne idem radit.
Lako moguce da je cista, jer sam ju imala i prije trudnoce. Javim Vam sutra sta kaze dr
Bok curke! Eto i mene... Ugledala plus prije 10 dana :) Trenutno sam 7+3 ali dr veli da je beba mlađa tjedan dana jer je očito kasnila ovulacija. Termin je u siječnju 2021.
Imam već tjedan dana taj nesretni smeđkasti iscjedak tako da pije Duphastone, a prošli tjedan smo vidjeli GV, ŽV i odjek ploda. Pregled za 2 i pol tjedna..
Dobrodosla i cestitam na +
Bas sam htjela pitat dal ima koja da je beba po uzv manja od tjedana po ZM? Meni je na uzv sa 9+1tt beba odgovarala mjerama za 8+0tt. Kcs + i ostalo sve ok. Sad idem 28.5. Na kontrolu i jedva cekam da vidim bebicu i mjere. To mi je bio prvi pregled, nisam isla ranije jer u dosadasnjim T otkucaji su se culi tek sa (8+2, 8+1 i 8+4), pa me sada kopka to sto se cuju vec sa 8+0tt i beba manja.. Ma nezz ni sama... al bas sam sva neka uznemirena...
BlueMoon - bebuska ti je malo napredna, vjerojatno si imala raniju ovulaciju ;)
10.06. Nifty uredan 💖
Čestitam svim curama na uspješnim pregledima!
Vec dugo mi traje umor od cc 17-18, a jucer i danas vec od cc 15 sati. Ajme, nisam za nist.
A ovo 11w6d? Ja sam 11 i 3
Meni je 12w4d, a 11+3 sam ko i ti 😄 al ja znam da mi je ovulacija bila ranije (al 4 dana- ovo je jos veca razlika)
Dobar dan svima. I čestitam vam na plusićima. 😍
Menga mi kasni 4 dana, a uvijek mi dode dan prije ocekivanog ili tocno na datum.
3 dana prije menge su me uvijek znale boljeti grudi ali ono bas jako i imala bi lagane grceve, sada to nemam niti me bole grudi. Osjecam veliki umor kao nikada do sada, mucnine ujutro i tokom dana, imam nalete vrucine, grceve u podrucju maternice i cesto idem piškiti. Radila sam dva testa oba dva sam radila u podnevnom terminu i negativni su. Neznam da li postoji mogucnost trudnoce ili je nesto drugo. Nikada mi nije kasnila.
A ovo 11w6d? Ja sam 11 i 3
To je mjera bebe, odnosno beba je velicine koja odgovara tim tjednima. Sve je to normalno.
Meni je prvi sin bio u svim mjerama veci za 3, 4 tjedna, rodio se velik tak da nist ne cudi. Ono ja u 38.tt, njemu glavica za 42.tt, bedrena kost i abdomen za 41.tt 🤦♀️
A i ova beba je sad veca od tjedana u kojima jesam.
Sortiraj odgovore
Najstariji