Cure, koliko vas je imalo blaga krvarenja/smedjarenja?
Ja sam jucer na papiru vidila krv i bas sam se prepala, danas je to vise onako smedje i sve tamnije i imam ulozak cijelo vrijeme i na njemu nista, samo kad s3 brisem ima toga, zvala sam gin i rekla je da dodjem sutra na pregled, bas me ovo uznemirilo, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ovog puta biti sve u redu, tjesi me kaj mi je beta bila tak visoka, valjda ne bi bila da nesto nije kak treba. Plizz podjelite svoja iskustva s tim
Cure cestitam vam svima na dobrim pregledima! 💙
Evo meni se u 6. Tjednu pojavilo smeđarenje i od tad imam, malo jače malo slabije kako koji dan. Pijem duphaston i mirujem max koliko mogu. Piti ću te tablete cijeli prvo tromjesečje.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sapice, čestitam na odličnom pregledu, baš mi je drago da je sve ok😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ja sam jucer na papiru vidila krv i bas sam se prepala, danas je to vise onako smedje i sve tamnije i imam ulozak cijelo vrijeme i na njemu nista, samo kad s3 brisem ima toga, zvala sam gin i rekla je da dodjem sutra na pregled, bas me ovo uznemirilo, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ovog puta biti sve u redu, tjesi me kaj mi je beta bila tak visoka, valjda ne bi bila da nesto nije kak treba. Plizz podjelite svoja iskustva s tim
Ja sam prokrvarila u 6tt, odmah otisla na hitnu, dopila Duphaston i rekli mirovanje
Moze bit nesto, a i ne mora
Ja osobno ne bih cekala odredeno vrijeme da me prime, isla bih direktno na hitnu
Sretno❤
Da li i dalje piješ duphaston?
Bebs ja san imala malo obilnije krvarenje otisla san odma na hitnu (bila 8tt)di mi je receno da je drugi plod odusta i nije mi dalo apsolutno nista
Da bi u ponediljak isla kod svog gin odma ujutro i ona uredno vidila oba ploda i dala mi progesteron da koristin sve do 12tt
Za sad je hvala Bogu sve u redu,nadajmo se da ce i ostat tako
🤗
🙏❤💙
Bebs, imala sam i ja. U 9 tjednu sam pri brisanju imala baš svježu crvenu krv na papiru. Otišla sam na hitnu, otkriven mi je sitan hematom, dobila Duphaston i mirovanje. Otada sam smeđarila 2 tjedna malo pomalo, sad sam tek nekoliko dana bez ikakvih čudnih iscjedaka. Na pregledima je unatoč tome sve bilo u redu s djetetom. Nije svako smeđenje isto, kod nekih je sve u redu unatoč tome, kod nekih je koliko sam ovdje u grupi već doživjela bio znak spontanog koji je ubrzo uslijedio. Uglavnom, kad se tako išta dogodi, hitna.
Anikin, PoisonIvy,Tenci hvalaaaa
Dakle zakljucila sam sljedeće...pa bolje da se prijavim koliko treba pa dobivam bar nešto a u vrijeme kad krene porodiljni neću imati staž u zadnje 2 godine jer ce mi do porodiljnog ići još 6 mjeseci. Sta ispada minimalac porodiljnog koji sad idem otkriti na google pa da mi slabo dođe :(
Inače danas popila Rennie, kao i inače zeludac zeza,cijeli dan cistila nesto.A sad vrijeme za depilaciju, tik tak sutra u 18h krucijalni momenat mog života
Predivne su slike cure! Ne mogu docekati kad cu imati i ja prvu slikicu svog malisana
Sto koristite za intimno pranje?
evo i mene, ja sam nova 😊 ne znam jesam li uopce u dobru rubriku jer po svemu termin mi je u jesen 😂 kad su vama cure termini?
Sortiraj odgovore
Najstariji