Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    19. Svibanj 2020. 14:50

Bebs

Cure, koliko vas je imalo blaga krvarenja/smedjarenja?
    Ja sam jucer na papiru vidila krv i bas sam se prepala, danas je to vise onako smedje i sve tamnije i imam ulozak cijelo vrijeme i na njemu nista, samo kad s3 brisem ima toga, zvala sam gin i rekla je da dodjem sutra na pregled, bas me ovo uznemirilo, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ovog puta biti sve u redu, tjesi me kaj mi je beta bila tak visoka, valjda ne bi bila da nesto nije kak treba. Plizz podjelite svoja iskustva s tim

Cure cestitam vam svima na dobrim pregledima! 💙

Evo meni se u 6. Tjednu pojavilo smeđarenje i od tad imam, malo jače malo slabije kako koji dan. Pijem duphaston i mirujem max koliko mogu. Piti ću te tablete cijeli prvo tromjesečje.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    19. Svibanj 2020. 14:51

Sapice,  čestitam na odličnom pregledu, baš mi je drago da je sve ok😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Mašnica95
    19. Svibanj 2020. 15:03

Tea22

Bebs

Ja sam jucer na papiru vidila krv i bas sam se prepala, danas je to vise onako smedje i sve tamnije i imam ulozak cijelo vrijeme i na njemu nista, samo kad s3 brisem ima toga, zvala sam gin i rekla je da dodjem sutra na pregled, bas me ovo uznemirilo, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ovog puta biti sve u redu, tjesi me kaj mi je beta bila tak visoka, valjda ne bi bila da nesto nije kak treba. Plizz podjelite svoja iskustva s tim

Ja sam prokrvarila u 6tt, odmah otisla na hitnu, dopila Duphaston i rekli mirovanje
    Moze bit nesto, a i ne mora
    Ja osobno ne bih cekala odredeno vrijeme da me prime, isla bih direktno na hitnu
    Sretno❤

Da li i dalje piješ duphaston? 

Lucija987
    19. Svibanj 2020. 15:06

Bebs

Bebs ja san imala malo obilnije krvarenje otisla san odma na hitnu (bila 8tt)di mi je receno da je drugi plod odusta i nije mi dalo apsolutno nista
    Da bi u ponediljak isla kod svog gin odma ujutro i ona uredno vidila oba ploda i dala mi progesteron da koristin sve do 12tt
    Za sad je hvala Bogu sve u redu,nadajmo se da ce i ostat tako
    🤗

🙏❤💙

pepipeps
    19. Svibanj 2020. 15:15

Bebs

Bebs, imala sam i ja. U 9 tjednu sam pri brisanju imala baš svježu crvenu krv na papiru. Otišla sam na hitnu, otkriven mi je sitan hematom, dobila Duphaston i mirovanje. Otada sam smeđarila 2 tjedna malo pomalo, sad sam tek nekoliko dana bez ikakvih čudnih iscjedaka. Na pregledima je unatoč tome sve bilo u redu s djetetom. Nije svako smeđenje isto, kod nekih je sve u redu unatoč tome, kod nekih je koliko sam ovdje u grupi već doživjela bio znak spontanog koji je ubrzo uslijedio. Uglavnom, kad se tako išta dogodi, hitna. 

Atalanta
    19. Svibanj 2020. 15:27

Anikin, PoisonIvy,Tenci hvalaaaa 
    Dakle zakljucila sam sljedeće...pa bolje da se prijavim koliko treba pa dobivam bar nešto a u vrijeme kad krene porodiljni neću imati staž u zadnje 2 godine jer ce mi do porodiljnog ići još 6 mjeseci. Sta ispada minimalac porodiljnog koji sad idem otkriti na google pa da mi slabo dođe :( 
    Inače danas popila Rennie, kao i inače zeludac zeza,cijeli dan cistila nesto.A sad vrijeme za depilaciju, tik tak sutra u 18h krucijalni momenat mog života 

19. Svibanj 2020. 15:31

https://ibb.co/ydpG1Nx evo jos jedno  😃

misslolica
    19. Svibanj 2020. 15:38

Sapica

https://ibb.co/ydpG1Nx evo jos jedno 😃

Preslatko ❤️❤️🥰

ovčica
    19. Svibanj 2020. 15:51

Predivne su slike cure! Ne mogu docekati kad cu imati i ja prvu slikicu svog malisana 
    Sto koristite za intimno pranje?

Shine
    19. Svibanj 2020. 16:15

evo i mene, ja sam nova 😊 ne znam jesam li uopce u dobru rubriku jer po svemu termin mi je u jesen 😂 kad su vama cure termini? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.