Btw nisam upratila ko od vas cura ima ovako bas ranu trudnocu kao ja? Uglavnom su aktivne cure sa vise od 8t
Ja sam danas 5 +3 ,jutros sam zvala za prvi pregled koji mi je zakazan 27 og ufff ko ce cekat do tada.
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Jutro curke 😊
Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂
Dobar ponedjeljak svima!!! ❤
Hej dobro dosla😃
I ja jedva cekam tih 12🤩🤩
Do 9 tjedna mi je uzasnooo sporo prolazilo, sad mi vrijeme doslovno leti
Kako ti je prosao pregled?🌼
JELICKA, ovaj u 12t se zove mini anomaly scan. Tu se vidi jel se sve razvilo i razvija kako treba, prebroji prstiće, izmjeri nuhalni nabor, izmjeri bedrena kost, mozak, srce, mjehur… pregleda i tebe malo, ali to nije isto kao taj u 20t tada je beba veća… ne razumijem se ni ja 100% u sve i ne znam jel svaki ginekolog može izmjerit nuhalni, vidjet nosnu kost… ali mislim da to radi neki posebni ultrazvuk 🤷🏻♀️ Ako sam pogriješila netko će me ispravit..
Meni je dr rekla da u mom gradu jedina ima neki utz koji radi mali i veliki anomaly scan i da je točnost prema HZZO 90%. Mene to ceka na iducem pregledu i AKO sam dobro shvatila vadjenje krvi onaj test sto svi rade na trisomiju, down etc.
Jutri cure, ja sam vise aktivnija na fb. Kod mene sve isto. Nemam nekih simptoma osim učestalog mokrenja i loseg sna. :)
Koja je to gineko
Neobicno, meni moja nije rekla da cu morat kod nekog drugog ici na taj miny anomaly..🤔
Ma ima nas cura dosta. I svaki dan neko novi pristigne. Meni je 8.1. Ali nije mi dr jos nista tocno rekla. Cekamo taj 1.6. 😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Nadada taj brend.. cula sam da su stvari odlicni, al bolje onda maknut kad je tako ili bar povremeno koristiti
Nicole sve kuzim.. tesko je biti pametan. Mislim da nije dobro bas svaki dan koristiti ono sto se ne preporuca, al ja ne istrazujem svaku kremu jer sam davno krenula pratiti sastojke pomocu aplikacije CleanBeauty i doslovno svaki proizvod ispada da ima stetnih sastojaka. Od drogerijskih brendova do Diora, Chanela itd itd. Svaki! Odustala sam, a prirodna kozmetika bi mi uzrokovala akne..
Lalla ma ja dok sam sama zivila nisam nista kupovala tako nezdravo, kad je pun frizider navalim na sve… koma. morat cu pripaziti.
Svima curama sretno na pregledimaja sutra idem raditi nifty…
I ja sutra nifty. Jedva cekam. Jos 26,5h
Joj bas mi je simpaticno to odbrojavanje u satima, tako i ja radim😂😂
Ja sam jutros imala pregled, beba pliva, okrece se jedva smo je snimili… sve super u ponedjeljak detaljni ultrazvuk organa i svega ostalog…. koja je ovo sreca, rijecima se ne moze opisati 😇😇😍😍
Predivno, cestitam od srca🤗🥰🥰💖💗
Citam vas i mislim si.. Da bi kogla na nifty test a onda skuzim cijena je 4400.. Uhh.. Onda si mislim sta cu dobiti s tim testom.. Saznat cu dal mi dijete bude bolovalo.. Mozda bolje da neznam.. Ili bolje da znam.. Aaaa sta vi mislite? Na anomaly scan cu sigurno ici jer u prosloj trudnoci je izgledalo sve ok i onda dok se dijete rodilo vidjela da ima skracene prstice na jednoj ruci.. :-(
U prosloj trudnocu nisi obavila anomaly?
Jesu li nekakvom operacijom poduzeli nesto vezano uz prstice?
JELICKA, ovaj u 12t se zove mini anomaly scan. Tu se vidi jel se sve razvilo i razvija kako treba, prebroji prstiće, izmjeri nuhalni nabor, izmjeri bedrena kost, mozak, srce, mjehur… pregleda i tebe malo, ali to nije isto kao taj u 20t tada je beba veća… ne razumijem se ni ja 100% u sve i ne znam jel svaki ginekolog može izmjerit nuhalni, vidjet nosnu kost… ali mislim da to radi neki posebni ultrazvuk 🤷🏻♀️ Ako sam pogriješila netko će me ispravit..
Meni je dr rekla da u mom gradu jedina ima neki utz koji radi mali i veliki anomaly scan i da je točnost prema HZZO 90%. Mene to ceka na iducem pregledu i AKO sam dobro shvatila vadjenje krvi onaj test sto svi rade na trisomiju, down etc.
Jutri cure, ja sam vise aktivnija na fb. Kod mene sve isto. Nemam nekih simptoma osim učestalog mokrenja i loseg sna. :)
Koja je to gineko
Neobicno, meni moja nije rekla da cu morat kod nekog drugog ici na taj miny anomaly..🤔
Škunca. Svaki utz naplacuje, a ovaj pregeld ne znam koliko ce biti nisam pitala. Jedina u gradu ima i 4d utz valjda. Pa je na tom njezinom tocnost 90% prema HZZ a nifty kaze 99.9% i kod nje mogu takodjer radit.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja danas idem na prvi pregled, po menst. Sam 5+5..jedva cekam 🤩🤩🤩
Isto 🥰🥰 super javi molim te kako je proslo i sta kaze dr 🥰 zelim ti svu srecu svijeta da sve bude u najboljem redu ❤️
Ja sam ti se vec javila. Zadnja m mi je bila 11.4. i trenutno sam 5+2. Idem na pregled sa 7+3. Ni meni nije lako cekati jer sam imala 2 spontana, ali tako mi savjetuje ginekolog i znam da ce se do 7+3 vec sigurno vidjeti da li je trudnoća zdrava. Nema nas puno sa siječanjskim terminima, ali ce se valjda jos javiti cure.
Meni je termin po menstruaciji 1.1.2021 🙈
Meni 2.1.2021.svidja mi se igra brojeva u datumu haha. Vidjet cemo kad ce na kraju biti. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ne, u prosloj nisam isla na anomaly bila sam na onom 4d ultrazvuku sta dobis cd i slike.. ali doktoru ocito promaklo-vecinom je gledano lice i spol..
Nista nije poduzeto osim sto idemo svake dvije godine u zg na kontrolu da se vidi kako raste saka te ima li hvat. Palac je mrvicu tanji ali fukcionalan a ostala 4 prstica i ne bas.. Da nema palca nebi mogao nista hvatati. Doktori kazu da je moguce da izgubi taj hvat zato i prate kak se to razvija.. Evo ako koga zanima kako to izgleda..
Sortiraj odgovore
Najstariji