Citam vas i mislim si.. Da bi kogla na nifty test a onda skuzim cijena je 4400.. Uhh.. Onda si mislim sta cu dobiti s tim testom.. Saznat cu dal mi dijete bude bolovalo.. Mozda bolje da neznam.. Ili bolje da znam.. Aaaa sta vi mislite? Na anomaly scan cu sigurno ici jer u prosloj trudnoci je izgledalo sve ok i onda dok se dijete rodilo vidjela da ima skracene prstice na jednoj ruci.. :-(
U prosloj trudnocu nisi obavila anomaly?
Jesu li nekakvom operacijom poduzeli nesto vezano uz prstice?
Mala D _ ni ja nisam shvatila - nisi radila nikakav test u prvoj trudnoci? Jesi li bila na UZV sada? Tebi bijah twinsi?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ja danas idem na prvi pregled, po menst. Sam 5+5..jedva cekam 🤩🤩🤩
Isto 🥰🥰 super javi molim te kako je proslo i sta kaze dr 🥰 zelim ti svu srecu svijeta da sve bude u najboljem redu ❤️
Ja sam ti se vec javila. Zadnja m mi je bila 11.4. i trenutno sam 5+2. Idem na pregled sa 7+3. Ni meni nije lako cekati jer sam imala 2 spontana, ali tako mi savjetuje ginekolog i znam da ce se do 7+3 vec sigurno vidjeti da li je trudnoća zdrava. Nema nas puno sa siječanjskim terminima, ali ce se valjda jos javiti cure.
Meni je termin po menstruaciji 1.1.2021 🙈
Meni 2.1.2021.svidja mi se igra brojeva u datumu haha. Vidjet cemo kad ce na kraju biti. :)
Da i mene zanima kad ce stvarno bit haha ali bit ce mi drago ako ce stvarno bit 1.1. jer je i od dragog pokojna mama rođena 1.1. On se skoro rasplakao kad sam mu rekla kad bi trebao bit termin bas su mu se oci onako zasuzile
A mogu mislit. Vidis kako se lijepo poklopilo. :)
Jeste rekli kome?
Tea, ne znam jesam li ti tocno objansila. Mislim da na anomaly se ide u bolnicu radit utz ali kako Škunca ima taj aparat onda pacijentice koje su kod nje svejedno plate pregled, ali prima i cure koje nisu njezine pacijentice. Znaci, nazives, naručiš se i ona ti napravi pregled. Meni je na 6+5 radila 2D pa 3D u slojevima (nisam ja to trazila, tako je ona odlucila) i sa aparata ti odmah posalje sve na email i da slike u fizičkom obliku. Gledala mi je cak i preko trbuha i vidjela bebu koliko je aparat taj dobar. Prvo naravno vaginalnog, onda preko trbuha jer je rekla da provjeri da nije nes predvidjela sto god to znacilo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Citam vas i mislim si.. Da bi kogla na nifty test a onda skuzim cijena je 4400.. Uhh.. Onda si mislim sta cu dobiti s tim testom.. Saznat cu dal mi dijete bude bolovalo.. Mozda bolje da neznam.. Ili bolje da znam.. Aaaa sta vi mislite? Na anomaly scan cu sigurno ici jer u prosloj trudnoci je izgledalo sve ok i onda dok se dijete rodilo vidjela da ima skracene prstice na jednoj ruci.. :-(
U prosloj trudnocu nisi obavila anomaly?
Jesu li nekakvom operacijom poduzeli nesto vezano uz prstice?
Mala D _ ni ja nisam shvatila - nisi radila nikakav test u prvoj trudnoci? Jesi li bila na UZV sada? Tebi bijah twinsi?
Nisam radila nikakav test u prvoj. A sad sam bila na jednom pregledu i jednom ultrazvuku. Da dva su mo sad samo u jednoj je beba a u drugoj vrecici se nista nije vidlo. U cetvrtak idem na drugi ultrazvuk da vidimo je li se i drugi pojavio.
Ne, u prosloj nisam isla na anomaly bila sam na onom 4d ultrazvuku sta dobis cd i slike.. ali doktoru ocito promaklo-vecinom je gledano lice i spol..
Nista nije poduzeto osim sto idemo svake dvije godine u zg na kontrolu da se vidi kako raste saka te ima li hvat. Palac je mrvicu tanji ali fukcionalan a ostala 4 prstica i ne bas.. Da nema palca nebi mogao nista hvatati. Doktori kazu da je moguce da izgubi taj hvat zato i prate kak se to razvija.. Evo ako koga zanima kako to izgleda..
Joj mrvica sreca mala. Sta ces - mojoj sestri je dr rekao da se to i ne moze vidjeti osim ako fali prstic.. To sam bas upamtila jer kaze kad se porodila pogledala je prvo prstice. Bitno da je on ziv i zdrav i da dijete napreduje. Zahvali Bogu na tome. Moj rodjak ima skracene zivce u jednoj ruci - prsti izgledaju kao kandze. Covjek ozenjen puna kuca djece odlicam posao.. Ne misli o tome
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Jutro curke 😊
Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂
Dobar ponedjeljak svima!!! ❤
Hej dobro dosla😃
I ja jedva cekam tih 12🤩🤩
Do 9 tjedna mi je uzasnooo sporo prolazilo, sad mi vrijeme doslovno leti
Kako ti je prosao pregled?🌼
Hej hej, evo mene s Merkura.. beba je super, miče rukama i nogama, jedva je uspjela dr. uhvatiti dobru slikicu 😊
No, dr.je vidjela miom, kaže nista strasno- izvan posteljice je i ne smeta bebi ali zato imam jače bolove i vjerojatno ću ih imat do kraja trudnoće 😕
Po njenom mišljenju, ništa od mog povratka na posao još dugo dugo.. al neka, bitno da je bebe dobro i ne- nismo još mogli vidjeti spol! 🙈
Probir nalazi su odlicni, odmah mi je sve rekla, krv nalaz stiže sutra na mail.
Iskreno, oduševila sam se doktoricom i svima danas na Merkuru 💪
Mala D bilo bi super da su twinsi.. Ja sam se bas nadala ali je moja mrva druga stala sa razvojem u 7pj nedelji.. Sl uzv mi je u srijedu.
Lilo ja sam rekla roditeljima i sestrama i zetovima i naj drugarici i na poslu jer sam na bolovanju.. Ostalima cemo sad kad udjemo u 4ti mjesec moj muz je bio za to da nikome ne pricamo dok se stomak ne pojavi..
Danas sam bila u trgovinu. Šok - iz broja 36 već sam ušla u 38/40 kako šta kad su u pitanju pantalone.. Nista nisam kupila.. Frapirana sam
Jutro curke 😊
Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂
Dobar ponedjeljak svima!!! ❤
Hej dobro dosla😃
I ja jedva cekam tih 12🤩🤩
Do 9 tjedna mi je uzasnooo sporo prolazilo, sad mi vrijeme doslovno leti
Kako ti je prosao pregled?🌼
Hej hej, evo mene s Merkura.. beba je super, miče rukama i nogama, jedva je uspjela dr. uhvatiti dobru slikicu 😊
No, dr.je vidjela miom, kaže nista strasno- izvan posteljice je i ne smeta bebi ali zato imam jače bolove i vjerojatno ću ih imat do kraja trudnoće 😕
Po njenom mišljenju, ništa od mog povratka na posao još dugo dugo.. al neka, bitno da je bebe dobro i ne- nismo još mogli vidjeti spol! 🙈
Probir nalazi su odlicni, odmah mi je sve rekla, krv nalaz stiže sutra na mail.
Iskreno, oduševila sam se doktoricom i svima danas na Merkuru 💪
Ja isto imam miom u maternici, ali straga 1.2 cm. Kaze da ce rast, ali za ovu T nece smetat. Za iducu cemo vidjeti. I da ne ocekujem da ce pri porodu puknut (sto sam se ponadala).
Lilo, zna mi sestrična, kuma i od dragog prijateljica. Obitelj jos ne, bas sam napeta za reci haha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Inace, ja ovdje u ovoj raspravi nisam uopce osjetila tenzije 🙈
Inace, komplikacije budu danas! Porodiljni je sigurno danas jer sma dobila poruku na egradani da mi je uplaceno, tak da bi trebale biti i komplikacije.
Ni ja nisam osjetila nikakve tenzije hahaha
Ajme tek sam na 407 str, treba mi odmor🤣🤣
Jutro cure, ja se vec sat i nesto mucila sa zakazivanjem termina kod dr, pa na kraju ispalo da ne mogu ni zakazati prije srijede a i onda bi pitanje bilo kad bi mi rekla da dodjem, sigurno nekad sljedece sedmice sto je meni jako kasno jer se ja bojim zbog prosle trudnoce koja nije prosla dobro 😔 na kraju sam zvala privatno i dobila termin u cetvrtak u 8:15 ujutro naglasila mi je da se srce vjerovatno nece cuti ali zbog navedenog da smanjim strah tad ce me primiti 🙃 ja sam vec mirnija i jedva cekam cetvrtak tad cu biti 6t po zadnjoj M [16.04) 🥰🥰
Hej samo sam ti htjela reci da ako ti je menstruacija ZAPOCELA 16.04. danas si 4+4 po menstruaciji🙃
Ne, u prosloj nisam isla na anomaly bila sam na onom 4d ultrazvuku sta dobis cd i slike.. ali doktoru ocito promaklo-vecinom je gledano lice i spol..
Nista nije poduzeto osim sto idemo svake dvije godine u zg na kontrolu da se vidi kako raste saka te ima li hvat. Palac je mrvicu tanji ali fukcionalan a ostala 4 prstica i ne bas.. Da nema palca nebi mogao nista hvatati. Doktori kazu da je moguce da izgubi taj hvat zato i prate kak se to razvija.. Evo ako koga zanima kako to izgleda..
Joj mrvicasreca mala. Sta ces - mojoj sestri je dr rekao da se to i ne moze vidjeti osim ako fali prstic.. To sam bas upamtila jer kaze kad se porodila pogledala je prvo prstice. Bitno da je on ziv i zdrav i da dijete napreduje. Zahvali Bogu na tome. Moj rodjak ima skracene zivce u jednoj ruci - prsti izgledaju kao kandze. Covjek ozenjen puna kuca djece odlicam posao.. Ne misli o tome
Ma da glavno da je zdrav i da napreduje.. Kazu da je to neka vrpca koja se omota oko ruke, prsta i sl i neda da se razvija.. Neki se zbog toga rode i bez npr sake.. :-(
A joj to za skracene zivce.. :-(
Glavno da mu to nije puno utjecalo na zivot. Bravo za rodaka!
Sortiraj odgovore
Najstariji