Jecika zao mi je za mrvicu.. Al nek sad druga lijepo napreduje i sretno na ultrazvuk. Neka bude sve ok.
Mi isto nismo jos nikome rekli. Mozda kazemo najblizima ako sve bude ok nakon prvog pregleda, a ostalima tek kasnije.
Evo za cure koje nisu na fejsu, stigli nalazi niftyja, dolazi nam jos jedan zdravi deckic 🥰💙
Mala D hvala ti puno.. Javi svoj rezultat
Tenci svaka cast jos jednom! Samo kad je sve u redu
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Evo za cure koje nisu na fejsu, stigli nalazi niftyja, dolazi nam jos jedan zdravi deckic 🥰💙
Jos jednom Bravo za deckica :-)
Ja danas idem na prvi pregled, po menst. Sam 5+5..jedva cekam 🤩🤩🤩
Isto 🥰🥰 super javi molim te kako je proslo i sta kaze dr 🥰 zelim ti svu srecu svijeta da sve bude u najboljem redu ❤️
Ja sam ti se vec javila. Zadnja m mi je bila 11.4. i trenutno sam 5+2. Idem na pregled sa 7+3. Ni meni nije lako cekati jer sam imala 2 spontana, ali tako mi savjetuje ginekolog i znam da ce se do 7+3 vec sigurno vidjeti da li je trudnoća zdrava. Nema nas puno sa siječanjskim terminima, ali ce se valjda jos javiti cure.
Meni je termin po menstruaciji 1.1.2021 🙈
Prekul😃
Meni 2.1.2021.svidja mi se igra brojeva u datumu haha. Vidjet cemo kad ce na kraju biti. :)
I meni je tako! Nisam ni skuzila igru brojeva, ali fora je definitivno! Mada, po zadnjoj M bi mi bilo 12.12., jedna cura je gore napisala da u bolnici i gledaju po zadnjoj, neovisno o tome sto je bilo na uzv. Pa, vidjet cemo. Svidaju mi se oba datuma, ali najbitnije je da bude zivo i zdravo!
Meni 2.1.2021.svidja mi se igra brojeva u datumu haha. Vidjet cemo kad ce na kraju biti. :)
I meni je tako! Nisam ni skuzila igru brojeva, ali fora je definitivno! Mada, po zadnjoj M bi mi bilo 12.12., jedna cura je gore napisala da u bolnici i gledaju po zadnjoj, neovisno o tome sto je bilo na uzv. Pa, vidjet cemo. Svidaju mi se oba datuma, ali najbitnije je da bude zivo i zdravo!
Cekaj ako si ti 7+2 onda smo mi jednako trudne wooow jel moguce da imam jednu sa kojom sam u dan. Predobro. 😍😍🤩🤩
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro curke 😊
Ja danas konacno 12 tjedana napunila 😂, ne znam kako vama ali meni je vrijeme uzasno sporo prolazilo?!
Danas idem na komb.probir test u bolnicu i nadam se da će sve bit dobro s bebom, navodno da se kod nekih već na probiru i vidi spol, ne znam jel to točno ali možda vidimo jel beba ili bebo 😂
Dobar ponedjeljak svima!!! ❤
Hej dobro dosla😃
I ja jedva cekam tih 12🤩🤩
Do 9 tjedna mi je uzasnooo sporo prolazilo, sad mi vrijeme doslovno leti
Kako ti je prosao pregled?🌼
Hej hej, evo mene s Merkura.. beba je super, miče rukama i nogama, jedva je uspjela dr. uhvatiti dobru slikicu 😊
No, dr.je vidjela miom, kaže nista strasno- izvan posteljice je i ne smeta bebi ali zato imam jače bolove i vjerojatno ću ih imat do kraja trudnoće 😕
Po njenom mišljenju, ništa od mog povratka na posao još dugo dugo.. al neka, bitno da je bebe dobro i ne- nismo još mogli vidjeti spol! 🙈
Probir nalazi su odlicni, odmah mi je sve rekla, krv nalaz stiže sutra na mail.
Iskreno, oduševila sam se doktoricom i svima danas na Merkuru 💪
Ja isto imam miom u maternici, ali straga 1.2 cm. Kaze da ce rast, ali za ovu T nece smetat. Za iducu cemo vidjeti. I da ne ocekujem da ce pri porodu puknut (sto sam se ponadala).
Lilo, zna mi sestrična, kuma i od dragog prijateljica. Obitelj jos ne, bas sam napeta za reci haha.
Da i meni je rekla da ne smeta za bebin razvoj i porod i da se ne brinem jer će sigurno još rast, al samo me upozorila da je on uzrok boli.. kaj je tu je 😕
Btw nisam upratila ko od vas cura ima ovako bas ranu trudnocu kao ja? Uglavnom su aktivne cure sa vise od 8t
Ja sam danas 5 +3 ,jutros sam zvala za prvi pregled koji mi je zakazan 27 og ufff ko ce cekat do tada.
Ajde ajde jos tjedan dana😃
Sortiraj odgovore
Najstariji