Nova19 imam super odnos s njom, ali eto takvo je dijete koje oduvijek govori da to ne želi. I bas nedavno je rekla ajde sad si i prestara nemam brige🤦♀️😁Još kako sam se rastala sve će to njoj biti šok. Probat ću sakriti sad koliko god stignem.
A šta se tiče godina nadam se da neće biti teže puno iznijeti T. Koliko ste vi sad tjedana? Ja ću sve znati drugi tjedan.
Lp
Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 😔😔
Jesi upisala prvi dan zadnje menge
Jesam ali ovako izbacuje 🧐🤨
Cure kako vi s velikom nuzdom izlazite na kraj? Jel se usudite malo natezat ili kako? Malo glupa tema al to su sve cari ovog naseg stanja 🙈🙈
Pozdrav ženske 😊
Ja nova ovdje, trudna 11+6, i osjećam se sjajno 😅
Jedem non stop, placem non stop i sve me boli 😂
U ponedjeljak konačno imamo pregled u 12tom tjednu i jedva čekam "izlazak iz rizicnog razdoblja", nikak da mi prođe ovaj period. Od 8 tjedna sam doma na bolovanju i na duphastonima ali zasad smo dobro 💪
Uglavnom jedva čekam ponedjeljak da se smirim jer sam non stop na nekim iglama od tog zadnjeg pregleda u 8mom tjednu!
Nova19 imam super odnos s njom, ali eto takvo je dijete koje oduvijek govori da to ne želi. I bas nedavno je rekla ajde sad si i prestara nemam brige🤦♀️😁Još kako sam se rastala sve će to njoj biti šok. Probat ću sakriti sad koliko god stignem.
A šta se tiče godina nadam se da neće biti teže puno iznijeti T. Koliko ste vi sad tjedana? Ja ću sve znati drugi tjedan.
Lp
Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 😔😔
Ja sam zadnju m imala 11.4. pa mi i na mobu i na stickeru pise 5+0, tak da mi se ovo tvoje 4+2 cini tocno za 16.4.
Koja ti je app? Ja imam neku Flo a ukucavala sam i na elevit kalendar i isto kaze 5+ hmm ako racunas tacno da he prvi dan zadnje m 1+1 onda je ispravno da je 5+ ali svakako nista nije bitno do dr, kako kaze tako cu sevi mjeriti 🙃 samo da sve bude uredu, a danas sam bas nesto happy i priustila sam si dan da mastam sve najljepse 🥰🥰
Cure kako vi s velikom nuzdom izlazite na kraj? Jel se usudite malo natezat ili kako? Malo glupa tema al to su sve cari ovog naseg stanja 🙈🙈
Zanimljivo pitanje... i mene je malo strah natezanja ali evo imam stvarno mekanu stolicu od početka (sto ja naravno vidim kao los znak)
10.06. Nifty uredan 💖
Loki dobrodošla!!! Nadam se da će pregled u ponedjeljak biti bas dobar ;)
A zašto moraš piti duphaston?
10.06. Nifty uredan 💖
Zanimljivo pitanje… i mene je malo strah natezanjaali evo imam stvarno mekanu stolicu od početka (sto ja naravno vidim kao los znak)
Budi sretna da je tako, nije to nikakav znak osim sto imam griznju savjesti kad moram na wc 🤣🤣
Ana meni je sljedeci termin 1.6.og a tebi?
Meni je 28.5.
Ublizu smo. Bas mi je drago. Moras li ti vadit nalaze?
Ja sam se pripremala za potpomognutu oplodnju pa sam obavila papu, briseve, hormone, urinokulturu, kg, rh faktor, markere na spolne bolesti. A vjerojatno će me na idućem pregledu slati. A ti?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Hvala cure na dobrodoslici! 🤗 zvala dr., imam prvi pregled za malo manje od 2 tjedna. Sad sam u 6.tt. Treba docekati! Osjecam se ko na nekim happy drogicama, sva sam si sretna, opustena, nista me ne zivcira, cak se ni na poslu ne zabrinjavam previse (sto inace nije slucaj) bas mi je sve nekako krasno i svi su mi dragi, zapravo presmijesno, ko pijanac koji svih hoce grlit... Jedem zdravo kao i inace, apetit mi je malo jaci nego inace, pijem vise vode i vise piskim, normalna stolica, nije mi mucno, jedino sto tu i tamo malo osjetim lagane grcice u trbuhu i malo osjetljivije grudi. I nocu se znam preznojiti. Zanimljivo je i to da mi je lice ljepse nego inace, malo rumenije i nemam nista pristica, a inace mi se zna tu i tamo neki pojaviti, osobito pred mengu.
Cure,neka probadanja su u điru danas pa ležim i čitam :) Pročitala sam tu na forumu o Nifty testu i nešto sam našla i o Harmony testu. Ćete se vi za to odlučiti? jel radila koja od vas? Mislim da će meni dr. to preporučiti zbog godina, a i sama bi se možda odlučila... Čitala sad vjerojatnosti i preznojila se Cijena testa je meni sad i previše,ali mislim da ne bi trebala dvojiti. 40 godinica je tu
Vidim da moja doktorica ima taj test (Nifty).
Sortiraj odgovore
Najstariji