Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    16. Svibanj 2020. 12:27

Roza meni su ciklusi 28-29 dana od prilike... ali ne brini ako ne bide srčane reakcije jer sve ovisi o implantaciji, samo probaj što smirenije💕
    Atalanta i ja sam starija trudnica ali moja kćer od 5,5 godina jedva čeka bracu ili seku (ma da još ne zna da se nešto kuha 😁) pa ti ne mogu baš pomoći... ne znam kakav odnos imaš sa kćerkom ali možda te njezina reakcija iznenadi ☺️ Probaj joj objasniti koju će ona važnu ulogu imati u život te bebice i koliko je ona tebi važna u ovom razdoblju 🥰

16. Svibanj 2020. 12:30

misslolica

Btw ovaj sticker pokazuje 4+2 a na mojoj app na mob je 5+3 unijela sam datum zadnje m u obje 🤔🤔

Cure kako da ja napravim ovaj sticker 🙈 malo sam si seljanks za ove stvari!?

• Pahuljica27
    16. Svibanj 2020. 13:56

Nada88

misslolica

Btw ovaj sticker pokazuje 4+2 a na mojoj app na mob je 5+3 unijela sam datum zadnje m u obje 🤔🤔

Negdje na početku foruma na prvim stranicama sam vidjela upute 😁😁

16. Svibanj 2020. 14:00

Nada88

misslolica

Klikni na neciji sticker, slijedi upute, svaki put klikni na next u gornjem desnom uglu i dok dodes do kraja, klikni na forums, pa pseudo html i taj libk kopiraj na svoj prifil pod potpis. 

16. Svibanj 2020. 14:39

Tenci

Nada88

misslolica

Klikni na neciji sticker, slijedi upute, svaki put klikni na next u gornjem desnom uglu i dok dodes do kraja, klikni na forums, pa pseudo html i taj libk kopiraj na svoj prifil pod potpis.

Uspilaaaaa, hvala ti!!!

LeLa2807
    16. Svibanj 2020. 14:57

I ja sam zadnjih dana pod hormonima sa dragim a on kad vidi da krece moja lavina samo na glas sebi kaze to nije ona to su hormoni pa se puknem smijat. Isto se svasta pitam i za odnos i buducnost i kakva cu ja bit mama kakav ce bit zivot hoću li moc popit kavu u miru sama. I to. A dok nismo uspjeli sve to mi je bilo nevazno, zato znam da su hormoni i strah. Velika je promjena. I svačije tijelo i um drugacije reagiraju. 🥰 bit ce mi lakse kad kazemo svima. 😊

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Atalanta
    16. Svibanj 2020. 14:58

Nova19 imam super odnos s njom, ali eto takvo je dijete koje oduvijek govori da to ne želi. I bas nedavno je rekla ajde sad si i prestara nemam brige🤦‍♀️😁Još kako sam se rastala sve će to njoj biti šok. Probat ću sakriti sad koliko god stignem.
    A šta se tiče godina nadam se da neće biti teže puno iznijeti T. Koliko ste vi sad tjedana? Ja ću sve znati drugi tjedan.
    Lp

misslolica
    16. Svibanj 2020. 15:07

Atalanta

Nova19 imam super odnos s njom, ali eto takvo je dijete koje oduvijek govori da to ne želi. I bas nedavno je rekla ajde sad si i prestara nemam brige🤦‍♀️😁Još kako sam se rastala sve će to njoj biti šok. Probat ću sakriti sad koliko god stignem.
    A šta se tiče godina nadam se da neće biti teže puno iznijeti T. Koliko ste vi sad tjedana? Ja ću sve znati drugi tjedan.
    Lp

Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 😔😔

Atalanta
    16. Svibanj 2020. 15:10

misslolica

Atalanta

Lp

Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 

Joj bas mi zao😔 
    Moja M je zadnja bila 21.03. Vidjet cu sta ce dr. reci drugi tjedan,pa javim.  Bile su mi se skroz poremetile M cak sam mislila predmenopauza kad ono plus.

Lalla
    16. Svibanj 2020. 15:54

misslolica

Atalanta

Lp

Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 😔😔

Ja sam zadnju m imala 11.4. pa mi i na mobu i na stickeru pise 5+0, tak da mi se ovo tvoje 4+2 cini tocno za 16.4.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.