Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    16. Svibanj 2020. 06:47

Ana26

Mara Kokosica

Ana meni je sljedeci termin 1.6.og a tebi?

Meni je 28.5.

Ublizu smo. Bas mi je drago. Moras li ti vadit nalaze?

06/20 blighted ovum 8tt.

16. Svibanj 2020. 06:53

Cure, dok dodete u bolnicu na preglede, racunali vam budu termin poroda prema zadnjoj m, a ne velicini bebe. Tak da bi se ja ravnala prema tome, a ne ovulaciji, oplodnji i velicini.
    Meni prvi mali bio od samog pocetka veci za tjedan i pol, i kak je isla trudnoca kraju, bio sve veci i veci. Moj dr mi pomaknuo termin poroda na 20.5., umjesto 30.5. kak je bilo prema zadnjoj m i dok sam dosla u bolnicu na preglede, rekli su da se to ne radi, jer nema veze ako je beba veca, nije zrela jos i da se uvijek gleda prema zadnjoj m. Meni mali na 32+1 bio 2500g, to ne znaci da je bio zreli za porod i zivot van maternice zbog velicine. I da, roden je 28.5., znaci blize pravom terminu, nego ovom korigiranom. 
    Ova beba sad isto veca za tjedan dana, ali ja si gledam termin prema zadnjoj m i prema tome se ravnam.
    Ja sam i ja fb i tu, ali meni je lakse na fejsu jer mi tam dodu obavijesti dok je  objavljena neka objava pa mi je lakse pratiti za razliku od ovdje. A i tu sam uvijek u zaostatku jer kroz 5 stranica se razglaba o 3, 4 teme i onda nikak pohvatati. Ali pokusavam pratiti i ubacim se tu i tamo. Al ja sam definitivno vise za fejs 😀
    Ugl, nove cure dobrodolse! Zelim vam uredne trudnoce ❤️

• Mara Kokosica
    16. Svibanj 2020. 07:36

Tenci

Cure, dok dodete u bolnicu na preglede, racunali vam budu termin poroda prema zadnjoj m, a ne velicini bebe. Tak da bi se ja ravnala prema tome, a ne ovulaciji, oplodnji i velicini.
    Meni prvi mali bio od samog pocetka veci za tjedan i pol, i kak je isla trudnoca kraju, bio sve veci i veci. Moj dr mi pomaknuo termin poroda na 20.5., umjesto 30.5. kak je bilo prema zadnjoj m i dok sam dosla u bolnicu na preglede, rekli su da se to ne radi, jer nema veze ako je beba veca, nije zrela jos i da se uvijek gleda prema zadnjoj m. Meni mali na 32+1 bio 2500g, to ne znaci da je bio zreli za porod i zivot van maternice zbog velicine. I da, roden je 28.5., znaci blize pravom terminu, nego ovom korigiranom.
    Ova beba sad isto veca za tjedan dana, ali ja si gledam termin prema zadnjoj m i prema tome se ravnam.
    Ja sam i ja fb i tu, ali meni je lakse na fejsu jer mi tam dodu obavijesti dok je objavljena neka objava pa mi je lakse pratiti za razliku od ovdje. A i tu sam uvijek u zaostatku jer kroz 5 stranica se razglaba o 3, 4 teme i onda nikak pohvatati. Ali pokusavam pratiti i ubacim se tu i tamo. Al ja sam definitivno vise za fejs 😀

Prema tome onda meni plod kasni tjedan dana. Trebam li se zabrinuti?

06/20 blighted ovum 8tt.

16. Svibanj 2020. 07:51

Mara Kokosica

Tenci

Ja sam i ja fb i tu, ali meni je lakse na fejsu jer mi tam dodu obavijesti dok je objavljena neka objava pa mi je lakse pratiti za razliku od ovdje. A i tu sam uvijek u zaostatku jer kroz 5 stranica se razglaba o 3, 4 teme i onda nikak pohvatati. Ali pokusavam pratiti i ubacim se tu i tamo. Al ja sam definitivno vise za fejs 😀

Prema tome onda meni plod kasni tjedan dana. Trebam li se zabrinuti?

Naravno da ne. Koliko ja znam, sve kaj je +/-3tjedna je oke mislim, tak su meni govorili u prosloj trudnoci. 

poppy
    16. Svibanj 2020. 08:02

Tenci uskoro prvi rođendanic👏❤️👏❤️👏❤️

16. Svibanj 2020. 08:50

poppy

Daaaaaa, evo za dva tjedna bas slavimo! 😊 Veselim se jako, ali mi je i bas tesko jer je ovih godinu dana proslo, a prakticki se nisam stigla ni okrenuti. Koliko to jedno nemocno bice koje dobijete na prsa, se promijeni, naraste i uspije napredovati u samo godinu dana, fascinantno! Vec je pravi mali deckic, a ne beba 🥰 uskoro krecemo i na adaptaciju u jaslice i pocinje i novi period u njegovom zivotu!

Lalla
    16. Svibanj 2020. 08:53

Tenci

poppy

Daaaaaa, evo za dva tjedna bas slavimo! 😊 Veselim se jako, ali mi je i bas tesko jer je ovih godinu dana proslo, a prakticki se nisam stigla ni okrenuti. Koliko to jedno nemocno bice koje dobijete na prsa, se promijeni, naraste i uspije napredovati u samo godinu dana, fascinantno! Vec je pravi mali deckic, a ne beba 🥰 uskoro krecemo i na adaptaciju u jaslice i pocinje i novi period u njegovom zivotu!

To je to! Kao da si moje misli napisala.
    Moj ce 3 godine za koji tjedan i ono... mali covjek. Sve zna, vodimo filozofske rasprave  A s druge strane jos je pred njim cijeli zivot i svasta jos treba iskusiti i nauciti.

Nova19
    16. Svibanj 2020. 08:59

Roza meni se sa 5+3 vidjela samo GV i ZV, sa 6+2 se vidjela srčana reakcija ❤️☺️

Atalanta
    16. Svibanj 2020. 09:04

Dobro jutro 🤗🤗🤗i hvala svima na dobrodoslici🤗 molim isto tako ako postoji neki topic za  starije mame da me uputite i takoder ako koja ima vece dijete kojem mora saopciti za nju najgoru vijest na svijetu. To mi je najveci problem🙄 curka 10 godina i prezire pomisao trudnoce,brata ili sestre.Ako je koja imala slican problem nek mi se javi🙏🙏🙏  Meni je još ovo nestvarno dok ne odem drugi tjedan kod ginica🤦‍♀️

An1
    16. Svibanj 2020. 09:12

Pozdrav nove cure! Dobrodošle!! 
    I ja sam malo i na fcb, malo ovdje, ovdje mi ipak ima vise tema i zanimljivije mi je ;) 
    Sapice sto se tiče tjedana recimo mene je moj ginekolog naručio na nifty na način da je gledao po svom ultrazvuku kada ću biti 11+5, a ne po M. Mislim da ti možeš računat da si brzo na “zelenoj grani” kako kaže Nisha! ;) 

10.06. Nifty uredan 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.