Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2020. 09:43

Anikin

Pozdrav nove cure! Dobrodošle!!
    I ja sam malo i na fcb, malo ovdje, ovdje mi ipak ima vise tema i zanimljivije mi je ;)
    Sapice sto se tiče tjedana recimo mene je moj ginekolog naručio na nifty na način da je gledao po svom ultrazvuku kada ću biti 11+5, a ne po M. Mislim da ti možeš računat da si brzo na “zelenoj grani” kako kaže Nisha! ;)

Wiiiiiiii 🎉🎉🎉😊😊😊 samo da sve bude dobro 🥰🤩

Bella🌟
    16. Svibanj 2020. 10:02

Šapice, ma ti si svaki čas u 12.tt tako da će to brzo proći. 🤗
    Roza, meni se sa 6+5 vidjela GB,ZV i mali mali plod bez srčane reakcije. I za tjedan dana me ponovno naručila da provjerimo srčanu i bilo sve oko. Rekla bi da je par dana manje nego što je izračunati po zadnjoj m.
    Jučer mi je tako lijepi dna bio, super sam se osjećala i imali smo neke majstore, malo čistila i eto.. po noći išla na WC i opet je bilo smeđarenja, i to dosta, a jučer ništa cijeli dan i tako sam bila sretna. Al eto.. jedva čekam i ja tih 12tt da sav rizik bude na minimumu.  Na slijedećem pregledu ću biti 11+1 i nadam se da će tad biti isto sve ok ko i prošli put. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

BlueMoon
    16. Svibanj 2020. 10:11

Cure kad hormoni krenu slabije utjecat na raspolozenje? Par dana sam u svadji s dragim, sinoc probali popraviti, izasli, kasnije se zakacili, ja placem pa se smirim pa opet placem, na kraju sam se smirila i stali smo na loptu, zagrlili se i sve ok. On puno radi, malo spava, rekao je da ce pokusavati me vise razumijeti al i njega svlada nervoza kad krenu prepirke, a ja se tad ne mogu smiriti nego krenem histerizirati, uzas. Ne mogu se iskontrolirati. Ima li neko savjet ili slicne probleme?
    Da ne kazem da mi se znaju crni scenariji vrtiti u vezi naseg odnosa, onda tonem sve dublje. Nije stalno tako, sad se zaredalo par dana. Jutro svima i oprostite sto sam odma krenula s negativom i sto me nema bas zadnjih dana

mylady
    16. Svibanj 2020. 10:21

BlueMoon

Cure kad hormoni krenu slabije utjecat na raspolozenje? Par dana sam u svadji s dragim, sinoc probali popraviti, izasli, kasnije se zakacili, ja placem pa se smirim pa opet placem, na kraju sam se smirila i stali smo na loptu, zagrlili se i sve ok. On puno radi, malo spava, rekao je da ce pokusavati me vise razumijeti al i njega svlada nervoza kad krenu prepirke, a ja se tad ne mogu smiriti nego krenem histerizirati, uzas. Ne mogu se iskontrolirati. Ima li neko savjet ili slicne probleme?
    Da ne kazem da mi se znaju crni scenariji vrtiti u vezi naseg odnosa, onda tonem sve dublje. Nije stalno tako, sad se zaredalo par dana. Jutro svima i oprostite sto sam odma krenula s negativom i sto me nema bas zadnjih dana

Draga, samo smireno. Bude toga jos.,sorry sad te nisam bas umirila, ali sve to prolazimo. Meni mm vidi kad pocinjem sizit i lagano se priprema da kuzi sve ovo. Nekad cak imam osjecaj da surfa vise od mene sto sljedece slijedi xD s jedne strane kuzi, a s druge uspije me iznervirat u sekindi. Jaooo. Ali i ja sama vidim da promjenim raspolozenje svako malo i cudim se zatim. Tako da smo se poceli pitat ako cemo uspjet dogurat do 12tt da nitko ne skuzi od obitelji xD ali budemo. To su sve 'cari' trudnoce pa ako su drugi uspjeli i mi cemo sve. 🥰

Roza994
    16. Svibanj 2020. 10:37

Nova19

Rozameni se sa 5+3 vidjela samo GV i ZV, sa 6+2 se vidjela srčana reakcija ❤️☺️

Nadam se da ce se i meni tako vidjeti u cetvrtak (sa 6+4tt)🤞🏻

Koliki su ti ciklusi inace?

BlueMoon
    16. Svibanj 2020. 10:41

Hvala mylady.. lakse mi je kad vidim da nisam jedina. Ponekad mislim da sam luda. Izgurat cemo mi to ❤️

16. Svibanj 2020. 11:33

BlueMoon

Ja se s mojim super slazem inace, al sad u trudnoci uffff onda sam mu objasnila da me jednostavno ignorira i pusti na miru da sve prode, on se sad toga pridrzava 🤣 tu i tamo pukne, pa se ja rasplacem i tako u nedogled. Posebno dan, dva prije kontrole kod doktora ja sam luda, bolje me izbjegavat upravo danas mi je takav dan.... moj je savjet inace, sjedi i reci otvoreno o bilo cema da se radi!

JECIKA
    16. Svibanj 2020. 11:47

Ja se sa mm slazem super. Ali je fora sto on dosta radi i toliko je smiren da mi je dzaba sva nervoza svijeta ja bih setala sto vise i jednostavno se posveti sebi bluemoon

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

misslolica
    16. Svibanj 2020. 12:14

Jutro, ja sam ustala prije pola sata, malo sam poremetila dan i noc pa zaspim pred jutro i spavam po danu 🤔 sto se tice nervoze ja sam svom muzu davala savjete i kljucala u zadnjih par dana,dok nije otisao na teren,od kojih se njemu dizala kosa na glavi 🤣🤣 uglavnom on mene zna scoolirati u mojim pametovanjima pa se i ne prepiremo...on saslusa uradi po svom a ja i zaboravim 🤣 on je jako dobar a ja se vodim dobar i budala dva brata pa se oko toga uvijek natezemo i onda ja ispadam vjestica

misslolica
    16. Svibanj 2020. 12:15

Btw ovaj sticker pokazuje 4+2 a na mojoj app na mob je 5+3 unijela sam datum zadnje m u obje 🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.