Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    16. Svibanj 2020. 19:47

Pozdrav, ja sam danas po menstrualnom kalendaru 5+5.. nemam bolova osim grudi i malo sam pospanija. U prosloj trudnoci sam puuuno smedarila i krvarila i pila Duphastone. Sad jos nisam isla na pregled ali mi je dr poslao Duphastone. Medutim ponekad mi zna iscuriti malo smedeg,ono ako se malo naprezem jel. Na ulosku mozda koja tockica. Jel moguce da je to stara krv? Svjetlosmede je.. u prosloj je sve zavrsilo ok. Mali se rodio 39+5 

Vita26
    16. Svibanj 2020. 20:14

Redhead 
    Ja sam isto imala smedji izcjedak i dva puta odljev krvi ,mislila sam da cu pobaciti(koristim vaginalete)uglavnom meni tek sa 9tjedana vidila gin.da imala sam hematom koj je pukao dva puta i smedji izcjedak mi je stao sa 10tjedana ali morala sam mirovati.
    Javi se najbolje svom doktoru-meni su odmah rekli kad mi taj smedji bio,ili se mrvica izbori ili ne,od terapije i mirovanje vise nista ne mozes na praviti. Cuvaj se 🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

16. Svibanj 2020. 20:32

Atalanta

Cure,neka probadanja su u điru danas pa ležim i čitam :) Pročitala sam tu na forumu o Nifty testu i nešto sam našla i o Harmony testu. Ćete se vi za to odlučiti? jel radila koja od vas? Mislim da će meni dr. to preporučiti zbog godina, a i sama bi se možda odlučila… Čitala sad vjerojatnosti i preznojila se Cijena testa je meni sad i previše,ali mislim da ne bi trebala dvojiti. 40 godinica je tu Vidim da moja doktorica ima taj test (Nifty).

Evo ja sam radila i u prosloj trudnoci i sad u ovoj nifty. Sad u utorak sam bas vadila krv i imala uzv, i sad cekamo nalaze.
    Zakaj nifty? Jer ovaj nifty plus paket testira daleko najveci broj kromosomskih malformacija i sindroma, a i ima najvecu bazu testiranih trudnica pa je postotak tocnosti puno veci.
    Radila sam ga zbog svojeg mira, bar kaj se keomosomskih proremecaja tice, godine jos nisu kod mene toliki problem (30 punim u 7.mj).
    Negdje prije sma stavila i rezultate testa iz prosle trudnoce da cure vide kak izhleda nalaz. 

Lalla
    16. Svibanj 2020. 20:36

misslolica

Lalla

misslolica

Atalanta

Nova19 imam super odnos s njom, ali eto takvo je dijete koje oduvijek govori da to ne želi. I bas nedavno je rekla ajde sad si i prestara nemam brige🤦‍♀️😁Još kako sam se rastala sve će to njoj biti šok. Probat ću sakriti sad koliko god stignem.
    A šta se tiče godina nadam se da neće biti teže puno iznijeti T. Koliko ste vi sad tjedana? Ja ću sve znati drugi tjedan.
    Lp

Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 😔😔

Ja sam zadnju m imala 11.4. pa mi i na mobu i na stickeru pise 5+0, tak da mi se ovo tvoje 4+2 cini tocno za 16.4.

Koja ti je app? Ja imam neku Flo a ukucavala sam i na elevit kalendar i isto kaze 5+ hmm ako racunas tacno da he prvi dan zadnje m 1+1 onda je ispravno da je 5+ ali svakako nista nije bitno do dr, kako kaze tako cu sevi mjeriti 🙃 samo da sve bude uredu, a danas sam bas nesto happy i priustila sam si dan da mastam sve najljepse 🥰🥰

Meni pise na app "moj kalendar" 
    Sad sam pogledala elevit i meni pise da sam u 6. Tjednu trudnoce. To je zato sto kad navrsis npr puna 4 tjedna kao ti onda ustvari ulazis u peti tjedan. Pise ti da si 4+2, ali to je peti tjedan. Ja sam 5+0 i usla sam danas u šesti tjedan.

Sto se tice probave i meni steka. Danas pogotovo. I danas su me pocele boljeti grudi, ali mi se smirio zeludac i probadanja.

Redhead
    16. Svibanj 2020. 20:39

Vita26

Redhead
    Ja sam isto imala smedji izcjedak i dva puta odljev krvi ,mislila sam da cu pobaciti(koristim vaginalete)uglavnom meni tek sa 9tjedana vidila gin.da imala sam hematom koj je pukao dva puta i smedji izcjedak mi je stao sa 10tjedana ali morala sam mirovati.
    Javi se najbolje svom doktoru-meni su odmah rekli kad mi taj smedji bio,ili se mrvica izbori ili ne,od terapije i mirovanje vise nista ne mozes na praviti. Cuvaj se 🌞

A jesi imala kakve bolove? Jer setala sam sigurno 3 sata s malim i malo ga nosila.pa vise mislim da sam se preforsirala i da je to neka zilica. U prosloj sam bas imala svjezu krv a sad je nekako smeckasto 🤷‍♀️ bez bolova,jedino me noge bole od setnje🤣

misslolica
    16. Svibanj 2020. 20:51

Lalla

misslolica

Lalla

misslolica

Atalanta

Nova19 imam super odnos s njom, ali eto takvo je dijete koje oduvijek govori da to ne želi. I bas nedavno je rekla ajde sad si i prestara nemam brige🤦‍♀️😁Još kako sam se rastala sve će to njoj biti šok. Probat ću sakriti sad koliko god stignem.
    A šta se tiče godina nadam se da neće biti teže puno iznijeti T. Koliko ste vi sad tjedana? Ja ću sve znati drugi tjedan.
    Lp

Sve ce se to aBd sloziti i doci na svoje sigurna sam 🥰 ja sam zadnju m imala 16.04 i po app na mob sam 5+3 a na stickeru evo 4+2 uglavnom jako malo, dr cu zvati u ponedjeljak pa javim kd ce mi reci da je prvi pregled, ja samo molim Boga da sve bude uredu, proslu sam t isla sa 6+ nesto i nije se vidio plod i to je zavrsilo sa 7t i nesto 😔😔

Ja sam zadnju m imala 11.4. pa mi i na mobu i na stickeru pise 5+0, tak da mi se ovo tvoje 4+2 cini tocno za 16.4.

Koja ti je app? Ja imam neku Flo a ukucavala sam i na elevit kalendar i isto kaze 5+ hmm ako racunas tacno da he prvi dan zadnje m 1+1 onda je ispravno da je 5+ ali svakako nista nije bitno do dr, kako kaze tako cu sevi mjeriti 🙃 samo da sve bude uredu, a danas sam bas nesto happy i priustila sam si dan da mastam sve najljepse 🥰🥰

Meni pise na app "moj kalendar"
    Sad sam pogledala elevit i meni pise da sam u 6. Tjednu trudnoce. To je zato sto kad navrsis npr puna 4 tjedna kao ti onda ustvari ulazis u peti tjedan. Pise ti da si 4+2, ali to je peti tjedan. Ja sam 5+0 i usla sam danas u šesti tjedan.

Sto se tice probave i meni steka. Danas pogotovo. I danas su me pocele boljeti grudi, ali mi se smirio zeludac i probadanja.

Dobro si ti to skontala 😀😀 ma od zelje bih najradije preskocila jos koji tjedan ali sta je tu je 

Vita26
    16. Svibanj 2020. 20:58

Redhead

Vita26

Redhead

A jesi imala kakve bolove? Jer setala sam sigurno 3 sata s malim i malo ga nosila.pa vise mislim da sam se preforsirala i da je to neka zilica. U prosloj sam bas imala svjezu krv a sad je nekako smeckasto 🤷‍♀️ bez bolova,jedino me noge bole od setnje🤣

Nisam imala bolove,isto mislila prvo da je žilice koja puca od forsiranje.ali na kraju i prokrvarila,samo malo vise se cuvaj dok ti ne prodje skroz.i savjetujete sa doktorom,Bice to sve uredu🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Loki30
    16. Svibanj 2020. 21:09

Anikin

Loki dobrodošla!!! Nadam se da će pregled u ponedjeljak biti bas dobar ;)
    A zašto moraš piti duphaston?

Hvala na dobrodošlici 😊
    I ja se nadam, duphastone mi je gin.dao na zadnjem pregledu, dosla sam zbog "cudnih" bolova u donjem dijelu trbuha, zakljucio je da preventivno idemo sa duphastonima zbog tih pojacanih kontrakcija koje su mu se učinile potencijalno opasne 😕  i bolovanje i mirovanje tako da sad čekamo dalje da vidimo jel sve u redu 🤞

• Pepa14
    16. Svibanj 2020. 22:24

Curice, nema me tjedan dana pa vidim da ste puno pisale i da ima puno novih budućih mamica. Čestitam svima od 💜. Samo opušteno, pozitivno i bez stresa.
    Šapice, brzo si gotova sa prvim tromjesečjem... Jeee 🥂🍀
    Gdje nam je Isabela?
    Ja sam super, svi simptomi prvog tromjesečja su nestali, tako da se sad znam i zaboravit da sam trudna. Jedino šta se očito počelo sve rastezat pa me tu i tamo malo grčevi hvataju i probada u trbuhu. 
    🙃

Atalanta
    16. Svibanj 2020. 22:30

Tenci

Atalanta

Cure,neka probadanja su u điru danas pa ležim i čitam :) Pročitala sam tu na forumu o Nifty testu i nešto sam našla i o Harmony testu. Ćete se vi za to odlučiti? jel radila koja od vas? Mislim da će meni dr. to preporučiti zbog godina, a i sama bi se možda odlučila… Čitala sad vjerojatnosti i preznojila se Cijena testa je meni sad i previše,ali mislim da ne bi trebala dvojiti. 40 godinica je tu Vidim da moja doktorica ima taj test (Nifty).

Evo ja sam radila i u prosloj trudnoci i sad u ovoj nifty. Sad u utorak sam bas vadila krv i imala uzv, i sad cekamo nalaze.
    Zakaj nifty? Jer ovaj nifty plus paket testira daleko najveci broj kromosomskih malformacija i sindroma, a i ima najvecu bazu testiranih trudnica pa je postotak tocnosti puno veci.
    Radila sam ga zbog svojeg mira, bar kaj se keomosomskih proremecaja tice, godine jos nisu kod mene toliki problem (30 punim u 7.mj).
    Negdje prije sma stavila i rezultate testa iz prosle trudnoce da cure vide kak izhleda nalaz.

Da li mislis da uz nifty treba i amniocintezu napraviti? Danas sam toliko citala o tome jer mi na pamet nije pao los scenarij. A sad sam luda od tih statistika i godina. 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.