Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    15. Svibanj 2020. 22:08

Brunoibrankica, zao mi je zbog frendice, uzasno nesto i nedaj boze nikome, a ti se probaj ne stresirati toliko jer bebica sve osjeti...
    Drago mi je da nas ima, divno je dijeliti s vama 
    Sapica, ako ti je M bila redovita, nema razloga da me racunas po njoj, al bas kako je druga curka rekla, koji dan sim tam, bit ce svaka spremna od nas.
    Samo da borbeno odradimo prvo tromjesecje i onda se bacamo na veselije teme 😚

• Bebac9697
    15. Svibanj 2020. 22:11

Nada88

Da to i mene zanima, nekad mislim da sam samo ja luda i zabrinuta druge zenice da uzivaju. Ja imam ultrazvuk sad u ponedjeljak (11+3), tada valjda izlazim iz ovog kriznog razdoblja pa cu valjda biti opustenija!

Isto se tako osjecam, citam po drugim forumima, jao uzivajte u trudnoci a ja sam nekako takva paranoicna da mislim da nebi mogla uzivat, evo strepim sva do prvog pregleda, sama sebi stvaram tenzije da nesto nebi krenulo po zlu. Pazim kako hodam, toliko sam nekako neprirodna i ukoceno hodam sve mislim da ne pravim nagle i brze korake, vise mirujem neg sto hodam jer eto prvo tromjesečje je vise rizicnije pa se samo nesto cuvam... Uhhh valjda samo od sebe prođe taj neki strah 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

15. Svibanj 2020. 22:12

ovčica

Brunoibrankica, zao mi je zbog frendice, uzasno nesto i nedaj boze nikome, a ti se probaj ne stresirati toliko jer bebica sve osjeti…
    Drago mi je da nas ima, divno je dijeliti s vamaSapica, ako ti je M bila redovita, nema razloga da me racunas po njoj, al bas kako je druga curka rekla, koji dan sim tam, bit ce svaka spremna od nas.

Ma ja bi racunala ranije samo da prije prodem tih 12. 😂😂😂 onda bi se vratila na staro. Svejedno mi je kad cu rodit, ne odlucujem ja o tome 😁 samo mi je da mi prije prode ovih 12tjedana 🤣

nicole12
    15. Svibanj 2020. 22:13

Sapica, moja je beba od 7t veća za cili tjedan i ja vise ne računam onako kako sam otpočetka nego po tome kolika je beba jer je svaki pregled do sad pratila to da je tolika i po tome sam dobila termin poroda. Znaci kod mene je oplodnja bila 7 dan od menge, a ne 14 kako računaju. Tako mi je objašnjeno 😊

15. Svibanj 2020. 22:17

Sapica

ovčica

Brunoibrankica, zao mi je zbog frendice, uzasno nesto i nedaj boze nikome, a ti se probaj ne stresirati toliko jer bebica sve osjeti…
    Drago mi je da nas ima, divno je dijeliti s vamaSapica, ako ti je M bila redovita, nema razloga da me racunas po njoj, al bas kako je druga curka rekla, koji dan sim tam, bit ce svaka spremna od nas.

Ma ja bi racunala ranije samo da prije prodem tih 12. 😂😂😂 onda bi se vratila na staro. Svejedno mi je kad cu rodit, ne odlucujem ja o tome 😁 samo mi je da mi prije prode ovih 12tjedana 🤣

Doktor ce ti reci sigurno da se ravnate iskljucivo po velicini bebe,al ja sam isto malo blesava pa bi se svaki dan propitipivala i zapitkivala i citala kako i po cemu se vodit. 

JECIKA
    15. Svibanj 2020. 22:17

Zenice meni je kontra slucaj - bebica je u 8oj nedelji bila po velicini za bebu u 7oj 18mm koliko se sjecam. I kao to je OK. Inace mi je mensrtr bila 4marta dok mi je ovulacija (aspiracija) bila 16og marta sto je skoro 2 nedelje kasnije.. To me malo tjesi ali evo vidjecemo vec. Ja mislim da se za bebe koje su premasile svoju velicinu ne treba brinuti - to je masala 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Roza994
    15. Svibanj 2020. 22:20

Cure, ja sam sad navecer imala smede rozi iscjedak i od straha isla na hitnu, sva sreca sve je u redu. Danas sam 5+5 i kaze da se vidi genestacijska i žumanjcana vrecica, i da je to za ovaj 5 tjedan u kojem jesam sve ok i da je sve dobro.. narucena sam za 6 dana kad cu bit 6+4tt kod svog gin za prvi pregled, pa sad uopce neznam dali mozda pomaknuti taj pregled za tjedan dana kad udem u 7tt... znam da ste neke pisale da vam se vec sa 5+4 vidjela i srcana reakcija a kod mene su duzi ciklusi (32-35) pa se nadam da se zbog toga nevidi vise nego samo GV i ZV🤔

JECIKA
    15. Svibanj 2020. 22:20

Bebac9697

Nada88

Da to i mene zanima, nekad mislim da sam samo ja luda i zabrinuta druge zenice da uzivaju. Ja imam ultrazvuk sad u ponedjeljak (11+3), tada valjda izlazim iz ovog kriznog razdoblja pa cu valjda biti opustenija!

Isto se tako osjecam, citam po drugim forumima, jao uzivajte u trudnoci a ja sam nekako takva paranoicna da mislim da nebi mogla uzivat, evo strepim sva do prvog pregleda, sama sebi stvaram tenzije da nesto nebi krenulo po zlu. Pazim kako hodam, toliko sam nekako neprirodna i ukoceno hodam sve mislim da ne pravim nagle i brze korake, vise mirujem neg sto hodam jer eto prvo tromjesečje je vise rizicnije pa se samo nesto cuvam… Uhhh valjda samo od sebe prođe taj neki strah

Ja se isto bas plasim svakog pregleda.. Nevjerovatno! A jedva sam cekala ove mjesece i momente srece koji prolaze mimo mene jer sam BUDALA! Ja sam fizicki bas aktivna - sve sredjujem po kuci, radim i oko kuce - sve da malo smetnem misli i ostavim bebca na miru.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

15. Svibanj 2020. 22:21

Bebac9697

Nada88

Isto se tako osjecam, citam po drugim forumima, jao uzivajte u trudnoci a ja sam nekako takva paranoicna da mislim da nebi mogla uzivat, evo strepim sva do prvog pregleda, sama sebi stvaram tenzije da nesto nebi krenulo po zlu. Pazim kako hodam, toliko sam nekako neprirodna i ukoceno hodam sve mislim da ne pravim nagle i brze korake, vise mirujem neg sto hodam jer eto prvo tromjesečje je vise rizicnije pa se samo nesto cuvam… Uhhh valjda samo od sebe prođe taj neki strah

Nadam se da ce proci kad izadem iz 12 tjedna, al onda cu ja naci nesto drugo oko cega cu se brinuti i jos sam danas cula da kroz citavu trudnocu ides na samo 3 ultrazvuka...

15. Svibanj 2020. 22:23

JECIKA

Zenice meni je kontra slucaj - bebica je u 8oj nedelji bila po velicini za bebu u 7oj 18mm koliko se sjecam. I kao to je OK. Inace mi je mensrtr bila 4marta dok mi je ovulacija (aspiracija) bila 16og marta sto je skoro 2 nedelje kasnije.. To me malo tjesi ali evo vidjecemo vec. Ja mislim da se za bebe koje su premasile svoju velicinu ne treba brinuti - to je masala

Ne znam jesam te vec pitala, od kad tvoj doktor racuna trudnocu? Od zadnjeg dana menstruacije ili??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.