Ja sam i u fb grupi i ovdje, i mogu reci da je bolji forum definitivno 😊
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
I ja sam na obje strane i to ne bas aktivna jer non stop radim i bas sam zauzeta i nemam vremena.. Iako sam na bolovanju.. Ali posao mi je takav.
A voljela bih da sam aktivnija na forumu jer mi se vise svidja tjs vise sam navikla.. Ja FB imam samo iz obaveze jer pomalo raduckam i preko FB i nisam mu bas sklona..
Nisam mogla da cekam 12tu nedelju nego iduce idem na uzv (kraj 10te). Pa cy ipet u 12tu.. Nekako sam nemirna i mislim i uopste ne uzivam..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Ana meni je sljedeci termin 1.6.og a tebi?
06/20 blighted ovum 8tt.
Ana meni je sljedeci termin 1.6.og a tebi?
Do tad moram izvadi krvne nalaze i urin.
06/20 blighted ovum 8tt.
I ja sam na obje strane i to ne bas aktivna jer non stop radim i bas sam zauzeta i nemam vremena.. Iako sam na bolovanju.. Ali posao mi je takav.
A voljela bih da sam aktivnija na forumu jer mi se vise svidja tjs vise sam navikla.. Ja FB imam samo iz obaveze jer pomalo raduckam i preko FB i nisam mu bas sklona..
Nisam mogla da cekam 12tu nedelju nego iduce idem na uzv (kraj 10te). Pa cy ipet u 12tu.. Nekako sam nemirna i mislim i uopste ne uzivam..
Mislim da je normalno ne uzivanje. Ne znam jel koja od cura toootalno bezbrizna 🤷♀️, al ja definitivno nisam, al se nadam da cu bit nakon nalaza niftyja 😊
Mislim da je normalno ne uzivanje. Ne znam jel koja od cura toootalno bezbrizna 🤷♀️, al ja definitivno nisam, al se nadam da cu bit nakon nalaza niftyja 😊
Ja i na to moram da cekam.. Prvo do 16te nedelje pa onda nalaz se zadugo ceka.. jer kako vec napisah imala sam vanishing twin (nestali blizanac).. Tako da me cekaju jos duga skoro dva mjeseca da budem iole mirnija..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Da to i mene zanima, nekad mislim da sam samo ja luda i zabrinuta druge zenice da uzivaju. Ja imam ultrazvuk sad u ponedjeljak (11+3), tada valjda izlazim iz ovog kriznog razdoblja pa cu valjda biti opustenija!
Cure ja imam pitanje. Znaci meni je danas 10+6 po M, ali je 11+3 po O...i beba je zasad na svakom uzvu bila tih 4 dana veca...ja ne mogu scekat taj 12.tt da se malo primirimi da prode to krizno razdoblje.. kak bi si vi gledale? Po velicini bebe ili po M? Mislim znam da se termin poroda racuna po M, ali taaak jedva cekam taj 12.tt da si na sve moguce nacine dodajem dane 😂😂😂 znaci beba je danas za 11+3, bi si vi racunale za 4 dana 12.tt? Ili ne bi? 😁
Cure ja imam pitanje. Znaci meni je danas 10+6 po M, ali je 11+3 po O…i beba je zasad na svakom uzvu bila tih 4 dana veca…ja ne mogu scekat taj 12.tt da se malo primirimi da prode to krizno razdoblje.. kak bi si vi gledale? Po velicini bebe ili po M? Mislim znam da se termin poroda racuna po M, ali taaak jedva cekam taj 12.tt da si na sve moguce nacine dodajem dane 😂😂😂 znaci beba je danas za 11+3, bi si vi racunale za 4 dana 12.tt? Ili ne bi? 😁
Ja bi si racunala po M, mislim ionako nije znacajna razlika... mjesec dana ranije planiram biti spremna na sve pa sad par dana razlike, manje vise.. nitko ne moze sa sigurnoscu znat kad bebac misli vanka
Mozda iako si trudna 4 dana vise po O, tvojoj bebici bude lijepo u trbuscicu pa ostane 10ak dana duze 😂😂
Dobro dosle sve nove djevojke, od srca vam zelim mirnu i urednu trudnocu🌼💛💖
Bas mi je lijepo sto nas je sve vise i vise
Ja sam i na fb i ovdje, al kao da i nisam nigjde.. ovaj tj bas imam dosta obaveza😅
Sortiraj odgovore
Najstariji