Ajde da se i ja javim…. Boli me glava .. . Uzas popila sam pola lupoceta 1000, lezim i čekam da prodje. Danas mi je nikakav dan… Trebala bi učit, u srijedu imam online ispit, uzasno se bojim i u takvom sam stresu da ne uzivam ni u lijepim vjestima. Naime kooonacno nam javili iz banke da su iz APN kuce poslani ugovori postom i da će doći pocekom tjedna, što znaci da se za vikend selimo… Ako Bog da…. 🥰
Čestitam! I moj brat to ceka, valjda bu i njemu onda doslo iduci tjedan.
Hvala na odgovoru :D moji su grčevi više kao da ću dobiti proljev i mekša mi je stolica. Da li je to 2-3 bilo i točno jer meni se čini kao da je 6. Zadnja M mi je bila 21.03
Mozda ti je ovulacija bila kasnije pa time i kasnija oplodnja. Sto se tice stolice, to je normalno, i meni se mijenja kako koji dan. Ja sam 10dana imala simptome kao da cu dobiti, to su ionako simptomi trudnoce. I cestitke na plusicu, i nek ti je skolska i dosadna trudnoca! 😍
Ajde da se i ja javim…. Boli me glava .. . Uzas popila sam pola lupoceta 1000, lezim i čekam da prodje. Danas mi je nikakav dan… Trebala bi učit, u srijedu imam online ispit, uzasno se bojim i u takvom sam stresu da ne uzivam ni u lijepim vjestima. Naime kooonacno nam javili iz banke da su iz APN kuce poslani ugovori postom i da će doći pocekom tjedna, što znaci da se za vikend selimo… Ako Bog da…. 🥰
Joj tebe bas muce glavobolje. Sigurno je i do vremena. Meni nekad pomogne ledeni gel i pol sata sna. Proci ce i ispit a onda slijede slatke brige sa stanom 🤗
I da, moram reci, vodila sam najobicniji razg s dragim, o totalno obicnoj temi i pocnem plakati. On me blijedo gleda i pita koji je tebi jarac hahahah
Prvi sluzbeni napadaj hormona
Sve cure su nam otisle na fejs
Hvala na odgovoru :D moji su grčevi više kao da ću dobiti proljev i mekša mi je stolica. Da li je to 2-3 bilo i točno jer meni se čini kao da je 6. Zadnja M mi je bila 21.03
To 2-3 ustvari znaci da si 14-21 dpo. Bar sam ja to tako shvatila.
Oprosti sta bi to značilo?
Ja nemam apsolutno nikakve promjene raspolozenja, bas sam iznenadena🤔🤔🤔 mene izgleda vise hormoni napali fizicki nego na psihu😀😀
Na upustvu ima tablica, 2-3 sedmice po clearblue su 4-5 po doktoru odnosno po zadnjoj m 😉 a meksu stolicu mogu pripisati inuzbudjenju zbog pozitivnog testica, imala sam i ja 🤣 pa je bila tvrdja pa opet normalna 😜 bas fino o cemu sve pisemo nadam se da muski ne zalaze ovamo 🤣🤣
bas tako...
i ja bih prije rekla da je više... a nisam to vidjela u uputstvima i činilo mi se premalo
Mozda ti je ovulacija bila kasnije pa time i kasnija oplodnja. Sto se tice stolice, to je normalno, i meni se mijenja kako koji dan. Ja sam 10dana imala simptome kao da cu dobiti, to su ionako simptomi trudnoce. I cestitke na plusicu, i nek ti je skolska i dosadna trudnoca! 😍
Hvala još nisam svjesna
I da, moram reci, vodila sam najobicniji razg s dragim, o totalno obicnoj temi i pocnem plakati. On me blijedo gleda i pita koji je tebi jarac hahahah
Prvi sluzbeni napadaj hormona
Sve cure su nam otisle na fejs
Je, istina .. stalno me zezaju. Vrijeme mi dosta utjece na sve to.
Da, izgleda da su pobjegle...Ja ostajem forumašica....
I mene znaju emocije oprati, samo bi se plakala, a danas i jesam.... Plakala sam minimalno 4 puta, što zbog ispita i nista ne ide u glavu, sto zbog frendicine situacije... Tata joj otiso na poso , skidao se u garderobi i samo se srušio, policija ju nazvala i neka ona priopci mami i baki i seki... Uzaas.. uzaaas... Jako smo si bile dobre a njezinim roditeljima, otac je bio iznimno dobar.....
I tako , ovo vrijeme jaaako utjece na sve.
Nove cure dobro nam dosle, oprostite sto vam nista ne odgovaram, al stvarno nisam bas 100% ... Kad ću bit bolje... Posvetit cu vam se. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji